Įkraunama...
Įkraunama...

vienos šeimos gyvenimo istorija

QUOTE(given444 @ 2014 01 16, 13:54)
cambala, ka cia sneki? 20m normalu turet vaika? pati dar kaip vaikas. su tokio amziaus zmonems sukuosi, dirbu....vien is veidu - vaiku vaikiukai...

As pati gimdziau 23(+- 2-3 metai nieko nereiskia). Man normalu. Niekada nesigailejau ir nesiskundziau, vaikas paauglys ir pati nesu sena. Mao drauge gimde 35, sunkus gimdymas(pirmas), apsigimimu rizika. Yra savu pliusu ir minusu, cia kiekvieno asm reikalas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 15:00)
Vienas pazistamas butent dirba nuo pat ryto iki velaus vakaro +-11 grizta namo. Dar pastovios komandiruotes, didelis protinis kruvis. Vaikus augina ji, namus(buitis) priziuri taip pat ji. Vyras uzdirba tikrai daug, moteris protingai supranta kad tai laikina, jis srengiasi del ju seimos. Tai kada jam tuos 4 kampus palaikyti? Nebent registruotis i darbo birza.

Nu ir kiek jau tų tokių vyrų, šitokiu krūviu dirbančių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 16, 13:52)
Ir dabar jinai turi gyventi su nemylimu vyru tik dėl to, kad jei mes, jo jokia kita moteris galbūt neims?  biggrin.gif

Koks jos reikalas?

Nebenusisnekek blush2.gif . As nezinau ar ims ji kita moteris ar ne, as parasiau grynai is savo puses.
Beje, autorius nerase, kad jo drauge jam pasake, jog jo nemyli.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 01 16, 12:57)
Geriau jau miške ar parke , prie jūros su vaikais vaikščioti , paskui į kavinę skirtą vaikams užeiti, nei namie užsidarius sėdėti.

Nu ir vėl - kavinė vaikams. O kur kavinė jai, jaunoms panoms? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 01 16, 14:05)
Nu ir kiek jau tų tokių vyrų, šitokiu krūviu dirbančių?  rolleyes.gif

Koks skirtumas kiek? gal ir nedaug, gal ne visi ir nori taip, bet tokiu yra.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 12:59)
taigi pats rašė, kad vaikas buvo lauktas, tai reiškia, kad abu žinojo į ką veliasi. Reiškia abu kalti.

Bet ne planuotas ilgai ir nuobodžiai. Normalus žmogus gi susitaikys su tuo, kad pastojo ir ims laukti vaiko, o kas daryt? Bet nuo to vėliau aišku, kad gali kilti poroje įvairių įtampų
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 15:07)
Nebenusisnekek blush2.gif . As nezinau ar ims ji kita moteris ar ne, as parasiau grynai is savo puses.
Beje, autorius nerase, kad jo drauge jam pasake, jog jo nemyli.

Ar visas moteris, kada nors gyvenime išsiskyrusias su vyrais/sugyventiniais laikote mergšėmis?
Ar moteris, išreiškusi norą skirtis, automatiškai pagal jus tampa mergšė, ar reikia dar kokių papildomų nuopelnų?
Į šiuos klausimus kažkaip atsakyti nebenorite, tik kitus nusišnekinėjimu katinate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 16, 13:16)
taip, su vaiku turi abu sėdėt, nes pinigais iš dangaus lyja biggrin.gif ir kokie gi tie išskirtiniai vyro interesai? - susituokt ir namus savus turėt. Išties, juk butai irgi iš dangaus krenta. Tai vat sėdi abu namuose ir džiaugiasi tuo vaiku, o viskas savaime vyksta - darbas, butas, atsibundi ryte ir opa - yra biggrin.gif

Bet tai kur jos situacija, kur jo? Jis jau mokslus baigęs, solidesnio amžiaus, patirties turi, nusiunčia CV ir gauna darbą (sakykim), o ji? Būdama pati dar gana didelis vaikas, pasigimdė, iškrito iš vėžių, iš studijų, iš savos šalies. Dabar jai reikia kompensuotis tai, mokytis, o vaiaks vis dar mažas ir daug reikalaujanti, o tuoj naujos bėdos darželyje prasidės, ligelės pastovios visokios (garantuoju) ir t.t.
O vyras dar nesupranta ko ji nori, ko jai trūksta. Gal tiesiog - ramybės? g.gif Arba atvirkščiai - nori bėgti, lėkti, šaukti, nusigerti, pasišokti iki paryčių?..
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2014 01 16, 13:40)
Jai dabar 22, o vaiko susilaukė prieš 2 metus, tai ne tiek ir daug.

Ir dar nėštumas pats 9 mėnesius trunka cool.gif
Taigi...
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 16, 14:10)
Ar visas moteris, kada nors gyvenime išsiskyrusias su vyrais/sugyventiniais laikote mergšėmis?
Ar moteris, išreiškusi norą skirtis, automatiškai pagal jus tampa mergšė, ar reikia dar kokių papildomų nuopelnų?
Į šiuos klausimus kažkaip atsakyti nebenorite, tik kitus nusišnekinėjimu katinate  g.gif

Atsakau, nes matau kaip rakstis sub.... tas zodis mergse.
Mergse issireiskiau siaip , kitur vadinau ir drauge. Mergse pagal mane nieko blogo, daugelis ja vadinate labai jauna(nors nera jau labai ir jauna)+ dar nebuvo susituokusi su autorium. Va ir pavadinau, nemanydama, kad tave tai labai paveiks doh.gif .
Dar kazkas?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 16, 13:54)
cambala, ka cia sneki? 20m normalu turet vaika? pati dar kaip vaikas. su tokio amziaus zmonems sukuosi, dirbu....vien is veidu - vaiku vaikiukai...

Būtent. Aš vis laukiu kada mano dukterėčia moterim taps, vis dar vaikutis toks biggrin.gif wub.gif Sakau jai, atsargiai, žiūrėk tu man, neprisidirbk vaikų, nesigadink tik gyvenimo cool.gif Sako: žinau, žinau, teta hihihi.gif flirt.gif Gerai, kad išsiskyrė su vienu išlepintu partneriu, dabar ramiau, nebeturi kol kas vieno rimto. Spės dar ax.gif
Atsakyti
Man toks jausmas skaitant, kad visos rasancios daugiau nei 30 ir nei viena neturit vaiku.. g.gif
Jau 20 metu vaikas jei yra tai vos ne kosmaras kai kam blink.gif . Pastebekit mamas , stumdancias vezimus ir vaikstacias su mazyliais - pilna jaunuciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 sausio 2014 - 14:27
QUOTE(cambala @ 2014 01 16, 15:18)
Atsakau, nes matau kaip rakstis sub.... tas zodis mergse.
Mergse issireiskiau siaip , kitur vadinau ir drauge. Mergse pagal mane nieko blogo, daugelis ja vadinate labai jauna(nors nera jau labai ir jauna)+ dar nebuvo susituokusi su autorium. Va ir pavadinau, nemanydama, kad tave tai labai paveiks doh.gif .
Dar kazkas?

Ne ne nieko, jūs teisi, visos mergšės turi gyventi su savo vyrais/sugyventiniais klusniai ir nesiskirti, nes po to tų vyrų kitos juk gali nebenorėti. O ir pati mergšė liks antrarūšė. Baigus 12 išvažiuoti pas berną, 19 pastoti, nors su tuo vyru ir nesutari bei gyventi kartu iki gyvenimo galo, šiukštu nekeliant bangų, ir yra tobulas modelis kiekvienai mergšei.

Jūs mane įtikinote savo tiesomis, ką čia bepridursi.
Atsakyti