Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tuja. @ 2014 01 28, 12:06)
Is tikruju jei be galvos, tai kas ten pazins. Jei neutralioj vietoj kokioj, prie baltos sienos nusifotkini ar pas drauge bute, ne pas save  lotuliukas.gif

tik kad su tuo pačiu akcentu visad būtų smile.gif Agnestar matė mano ,,puodelį" biggrin.gif kibirėlis jau jis labiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! 4u.gif
na jus ir pleputes! biggrin.gif nebespeju paskui jus. smile.gif
sveikinu visas naujai prisijungusias! 4u.gif
Lenkiu galva pries keturis ir daugiau vaiku pagimdziusias mamas, begale kilogramu numetusias nares ir vis dar nestokojancios noro buti graziomis! 4u.gif saunuoles!
Merginos, kada pradejot po truputi sportuoti? Baisiai noriu sugrizti I baseina.
Bet pas mane vis dar yra sasas ant vienos krutines. g.gif pilvukas grazus ir randukas vis dar grazus, siandien uzsisakiau dermatix tepaliuko, tai nuo pirmadienio pradedu tepliotis. smile.gif
Atsakyti
Jūs man atvirai pasakykite, ar daug čia yra tokių, kurios pasidarėte OP ir laikote tai kaip didžiausią savo gyvenimo paslaptį?
Aš niekam nesiskelbiau apie būsimą OP, stengiausi ramiai nugyventi mėnesiuką po OP iki švenčių, kad normaliai jau atsigaučiau, o dabar jau visai atvirai visiems sakau, kad "taip, pasidariau ir esu be galo laiminga". Kodėl turėtų būti gėda, kad kažkas pamatys foto ir pažins, kad tai jūs? Aš ankščiau net nesifotkinau su pilvu išverstu, o po OP dabar drąsiai bet kam galiu parodyti iš kokio tūzo man išlipdė naują bambą thumbup.gif Man norisi garsiai rėkti, ir kur dariau, ir kas mane papjovė, ir koks rezultatas gavosi ar dar gausis g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2014 01 28, 10:27)
Merginos, gal kuri gali pakomentuoti apie Estetines chirurgijos centra, gyd. M.N. Domiuosi del pasiurbimo sonu, koju. Daugiausia darbu pavyzdziu radau ju puslapyje. Galima ir i AZ. Dekinga uz info  4u.gif

Aš buvau...bet darysiuos kitur, šiaip nieko blogo pasakyt negalėčiau...pagelbės tik konsultacija mirksiukas.gif

QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 28, 13:55)
Lenkiu galva pries keturis ir daugiau vaiku pagimdziusias mamas, begale kilogramu numetusias nares ir vis dar nestokojancios noro buti graziomis! 4u.gif  saunuoles!

čia man man ačiū bis.gif:
lotuliukas.gif

Ale suprantu, kad čia tik tiuningo pradžia lotuliukas.gif lotuliukas.gif žiūriu panos ir plaukus auginas..ir dar visokių minčių gražinimuisi kyla.........aš tik va galvoju........
ateitų MB vieną dieną ir pareikštų nusprendžiau..."per trumpas" ilginsiu dar nežinau tik kiek CM lotuliukas.gif (čia gal labiau tiktu (.)(.) temoj..man jau jos abi persipynė smile.gif )
Tai aš aišku sakyčiau IŠPROTĖJAI??? fool.gif umn.gif frusty.gif

Tai vis galvoju, kaip tie MB tėp visiškai natūraliai taikstosi su moteriškais gražinimaisi lotuliukas.gif

hererra aš slepiu iki OP po jos neslėpsiu tik dėl to, kad mane puls visi tada atkalbiėnti, nes tipo kam tau to reikia frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 28 sausio 2014 - 13:24
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 28, 12:55)
Lenkiu galva pries keturis ir daugiau vaiku pagimdziusias mamas, begale kilogramu numetusias nares ir vis dar nestokojancios noro buti graziomis! 4u.gif  saunuoles!
Bet pas mane vis dar yra sasas ant vienos krutines.  g.gif pilvukas grazus ir randukas vis dar grazus, siandien uzsisakiau dermatix tepaliuko, tai nuo pirmadienio pradedu tepliotis. smile.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif didziulis darbas but mama, zmona, dar gera darbuotoja ir but GRAZUOLE biggrin.gif nes butent paskutiniam darbui dazniausiai nebelieka nei jegu, nei noro blush2.gif

QUOTE(hererra @ 2014 01 28, 12:57)
Jūs man atvirai pasakykite, ar daug čia yra tokių, kurios pasidarėte OP ir laikote tai kaip didžiausią savo gyvenimo paslaptį?
Aš niekam nesiskelbiau apie būsimą OP, stengiausi ramiai nugyventi mėnesiuką po OP  iki švenčių, kad normaliai jau atsigaučiau, o dabar jau visai atvirai visiems sakau, kad "taip, pasidariau ir esu be galo laiminga". Kodėl turėtų būti gėda, kad kažkas pamatys foto ir pažins, kad tai jūs? Aš ankščiau net nesifotkinau su pilvu išverstu, o po OP dabar drąsiai bet kam galiu parodyti iš kokio tūzo man išlipdė naują bambą thumbup.gif Man norisi garsiai rėkti, ir kur dariau, ir kas mane papjovė, ir koks rezultatas gavosi ar dar gausis g.gif ...

pilvo neslepiu, o ()() tai jau tik mano reikalas, nes nenoriu but pletku objektu, cia viena, o kita tai ()() didinimas tokiais epitetais apipintas, kad budama tyli, pilka moteryte buciau perdaryta i olialia mygom lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu visas naujai prisijungusias!  4u.gif

oi aciu aciu del kruvos vaiku biggrin.gif. Man rods nesurasit nei vienos, kuriai butu visai dzin isvaizda, galit ka nori sakyti. O as tai kompleksavau 15 metu del savo bjauraus pilvo, apie bikini papludimy tik pasvajodavau. Na ir siaip ne taip, kai dvynukai mane beveik per puse perplese, ryzausi. Guliu dar tik kelinta para po op, bet jau duoduosi webe, spoksau I bikinius ir renkuosi bigsmile.gif

Aš niekam nesiskelbiau apie būsimą OP, stengiausi ramiai nugyventi mėnesiuką po OP  iki švenčių, kad normaliai jau atsigaučiau, o dabar jau visai atvirai visiems sakau, kad "taip, pasidariau ir esu be galo laiminga". Kodėl turėtų būti gėda, kad kažkas pamatys foto ir pažins, kad tai jūs? Aš ankščiau net nesifotkinau su pilvu išverstu, o po OP dabar drąsiai bet kam galiu parodyti iš kokio tūzo man išlipdė naują bambą thumbup.gif Man norisi garsiai rėkti, ir kur dariau, ir kas mane papjovė, ir koks rezultatas gavosi ar dar gausis g.gif ...

Nelaikysiu didzioj paslapty, bet ir pas zurnalistus neisiu. Patys artimiausi jau zino ir ner man cia ko slept smile.gif Tiesa, as gal labiau kalte isvarzom sumeciau ax.gif ir prie to pacio liemeni pasiploninau biggrin.gif

QUOTE(Žmona @ 2014 01 28, 13:23)
Ale suprantu, kad čia tik tiuningo pradžia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žiūriu panos ir plaukus auginas..ir dar visokių minčių gražinimuisi kyla.........aš tik va galvoju........
ateitų MB vieną dieną ir pareikštų nusprendžiau..."per trumpas" ilginsiu dar nežinau tik kiek CM  lotuliukas.gif (čia gal labiau tiktu (.)(.) temoj..man jau jos abi persipynė smile.gif )
Tai aš aišku sakyčiau IŠPROTĖJAI??? fool.gif  umn.gif  frusty.gif

Tai vis galvoju, kaip tie MB tėp visiškai natūraliai taikstosi su moteriškais gražinimaisi  lotuliukas.gif

Zviegiau uz sonu susiemus lotuliukas.gif , nu ir prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2014 01 28, 13:33)
tai jau tikrai  drinks_cheers.gif  didziulis darbas  but mama, zmona, dar gera darbuotoja ir but GRAZUOLE  biggrin.gif  nes butent paskutiniam darbui dazniausiai nebelieka nei jegu, nei noro  blush2.gif
pilvo neslepiu, o ()() tai jau tik mano reikalas, nes nenoriu but pletku objektu, cia viena, o kita tai ()() didinimas tokiais epitetais apipintas, kad budama tyli, pilka moteryte buciau perdaryta i olialia mygom  lotuliukas.gif

As irgi apie pilva tai isplepejau, o del (.)(.) tyliu. smile.gif
dirbu vyriskame kolektyve, tai pasakiau, kad reikia man grozio atostogu, pradzioj sake, kad ir taip graziausia is visu, o paskui dave net du menesius atostogu! bigsmile.gif
matyt ne tokia grazi ir buvau! lotuliukas.gif
pasirodziau, kai po op buvo praejes menuo, darbo baliuje, tai jau komplimentu sulaukiau! thumbup.gif
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
o sako, kad vyrai nepletkina... visos ju zmonos zinojo apie mano atostogas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 01 28, 13:57)

Drauges pirmos suzinojo apie mano planus, paskui vyras, paskui jau mama ir uosviene biggrin.gif Siaip nuo nieko neslepiau, bet ir sutikus keleta metu nematyta kokia pazistama nepuolu is karto girtis biggrin.gif Va, jei buciau krutis tiuningavus, gal ir nesakyciau. O cia labiau sveikatos problema buvo, kaip ir isvarza besiformuojanti, jei net seimos gydytoja jau liepe tvarkytis. Tai ir savo op laikau butina del sveikatos, o tik paskui grozis.
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 28, 15:21)
o sako, kad vyrai nepletkina... visos ju zmonos zinojo apie mano atostogas!  lotuliukas.gif

Aha, "nepletkina". Kai vyras pasieme iseigine mane vest I Kauna op, tai kolegos reziumavo-papus des doh.gif Kiba, nera ko daugiau I Kauna vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Uoj, kiek pasisakymų bigsmile.gif

Ačiū D...galvojau, gal ko nesuprantu ir kvailai elgiuos kalbėdama apie pilvą. Na, aš neskelbiu pirmam sutiktam, bet susitikus su senai matytom draugėm ar giminaičiais, kai paklausia "kaip sekėsi, kas naujo", pasisakau. Ypač toms ir tiems, kurie žinojo mano problemą girdėjo mano pastovų zyzimą, kad negaliu su bikiniu būt, kad gėda su kompanija vasarą prie vandens ir pan...

Dėl (.)(.) sutinku, turbūt ir aš tylėčiau, kažkaip ši OP labai jau tokia "lengvabūdiška blondiniška" atrodo iš šalies. Juk tie, kurie pletkavoja, tai negalvoja apie trūkumus kaip apie didžiausią gyvenimo kompleksą...
Atsakyti
Sveikos merginos!  4u.gif
na jus ir pleputes!  biggrin.gif nebespeju paskui jus. smile.gif
Bet pas mane vis dar yra sasas ant vienos krutines.  g.gif pilvukas grazus ir randukas vis dar grazus, siandien uzsisakiau dermatix tepaliuko, tai nuo pirmadienio pradedu tepliotis. smile.gif

aš 2 mėn po op ant elipsinio myniau, po mėn tingėjau ir mečiau biggrin.gif
baseine pilvą tempt gali. man ir dabar būna tempia kažkiek

Jūs man atvirai pasakykite, ar daug čia yra tokių, kurios pasidarėte OP ir laikote tai kaip didžiausią savo gyvenimo paslaptį? <...>

aš tai išsiplepėjau į viss puses, kai laimėjau konkursą su savo rašliava biggrin.gif

QUOTE(Žmona @ 2014 01 28, 13:23)
<...>

Ale suprantu, kad čia tik tiuningo pradžia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif žiūriu panos ir plaukus auginas..ir dar visokių minčių gražinimuisi kyla.........aš tik va galvoju........
ateitų MB vieną dieną ir pareikštų nusprendžiau..."per trumpas" ilginsiu dar nežinau tik kiek CM  lotuliukas.gif (čia gal labiau tiktu (.)(.) temoj..man jau jos abi persipynė smile.gif )
Tai aš aišku sakyčiau IŠPROTĖJAI??? fool.gif  umn.gif  frusty.gif <...>

aj, man tai jei vyras turi lėšų ir jam reik, tai kad ir kojų pirštus ilgintis gali, kaip ir jis man žalią šviesą jungia - turi iš ko - daryk, galėsiu- padėsiu smile.gif
o dėl tiuningo.. aš kai atsigavau po op, tai ir soliariumas, ir bambaskaras, ir po kelių metų kasų pagaliau bent 3 d per sav palaidais vaikštau (o jie iki liemens wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 01 28, 16:43)
Uoj, kiek pasisakymų bigsmile.gif

Ačiū D...galvojau, gal ko nesuprantu ir kvailai elgiuos kalbėdama apie pilvą. Na, aš neskelbiu pirmam sutiktam, bet susitikus su senai matytom draugėm ar giminaičiais, kai paklausia "kaip sekėsi, kas naujo", pasisakau. Ypač toms ir tiems, kurie žinojo mano problemą girdėjo mano pastovų zyzimą, kad negaliu su bikiniu būt, kad gėda su kompanija vasarą prie vandens ir pan...

Dėl (.)(.) sutinku, turbūt ir aš tylėčiau, kažkaip ši OP labai jau tokia "lengvabūdiška blondiniška" atrodo iš šalies. Juk tie, kurie pletkavoja, tai negalvoja apie trūkumus kaip apie didžiausią gyvenimo kompleksą...

O as tai visiskai nesikelbiau, bet zino vyras su vaikais, sesuo ir viena drauge (neaisku kiek ju dar zino, apie kurias as nezinau g.gif g.gif g.gif ) Mamai dar nesakiau, gal kada veliau blush2.gif
O as del krutines nemanau, kad bijosiu skelbtis, nes ji pas mane tiuninguota ne implatukais, o padaryta is pacios mano ax.gif be to tai galima sakyti buvo daugiau sveikatos ir patogumo sprendimas, nei grozis tongue.gif Kai krutine sumazinama trigubai, patikekite koks superinis jausmas (bet cia supras tik tos kas turi didziules blink.gif ).
Papildyta:
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 28, 13:55)
Sveikos merginos!  4u.gif
na jus ir pleputes!  biggrin.gif nebespeju paskui jus. smile.gif

Saulyte, man M. po op. pasake, kad po 3 menesiuku butinai pradeciau stiprinti pilvo raumenukus. O kadangi baseinas tai pagrinde nugaros stiprinimas (nors aisku labai gerai stipreja visi raumenukai), tai manau 3 menesiukai pats geriausias laikas, kai jau galima po struputi pasportuoti.
Atsakyti
O man del pilvo raumenu stiprinimo niekas nieko nesake unsure.gif Svarbiausia buvo nieko nekilnoti ir saugotis 3 men. Va, dabar metai ir tik nuo kitos savaites zadu pradet sportuot. Tai jau baugu dabar, dar ims ir praplys vel, nes anksciau jau reikejo treniruot, o cia uzsistoveje bus g.gif
Atsakyti