QUOTE(*Saulyte2009* @ 2014 01 28, 12:55)
sveikinu visas naujai prisijungusias!
Lenkiu galva pries keturis ir daugiau vaiku pagimdziusias mamas, begale kilogramu numetusias nares ir vis dar nestokojancios noro buti graziomis!

saunuoles!
oi aciu aciu del kruvos vaiku

. Man rods nesurasit nei vienos, kuriai butu visai dzin isvaizda, galit ka nori sakyti. O as tai kompleksavau 15 metu del savo bjauraus pilvo, apie bikini papludimy tik pasvajodavau. Na ir siaip ne taip, kai dvynukai mane beveik per puse perplese, ryzausi. Guliu dar tik kelinta para po op, bet jau duoduosi webe, spoksau I bikinius ir renkuosi
QUOTE(hererra @ 2014 01 28, 12:57)
Jūs man atvirai pasakykite, ar daug čia yra tokių, kurios pasidarėte OP ir laikote tai kaip didžiausią savo gyvenimo paslaptį?
Aš niekam nesiskelbiau apie būsimą OP, stengiausi ramiai nugyventi mėnesiuką po OP iki švenčių, kad normaliai jau atsigaučiau, o dabar jau visai atvirai visiems sakau, kad "taip, pasidariau ir esu be galo laiminga". Kodėl turėtų būti gėda, kad kažkas pamatys foto ir pažins, kad tai jūs? Aš ankščiau net nesifotkinau su pilvu išverstu, o po OP dabar drąsiai bet kam galiu parodyti iš kokio tūzo man išlipdė naują bambą

Man norisi garsiai rėkti, ir kur dariau, ir kas mane papjovė, ir koks rezultatas gavosi ar dar gausis

...
Nelaikysiu didzioj paslapty, bet ir pas zurnalistus neisiu. Patys artimiausi jau zino ir ner man cia ko slept

Tiesa, as gal labiau kalte isvarzom sumeciau

ir prie to pacio liemeni pasiploninau
QUOTE(Žmona @ 2014 01 28, 13:23)
Ale suprantu, kad čia tik tiuningo pradžia

žiūriu panos ir plaukus auginas..ir dar visokių minčių gražinimuisi kyla.........aš tik va galvoju........
ateitų MB vieną dieną ir pareikštų nusprendžiau..."per trumpas" ilginsiu dar nežinau tik kiek CM

(čia gal labiau tiktu (.)(.) temoj..man jau jos abi persipynė

)
Tai aš aišku sakyčiau IŠPROTĖJAI???
Tai vis galvoju, kaip tie MB tėp visiškai natūraliai taikstosi su moteriškais gražinimaisi
Zviegiau uz sonu susiemus

, nu ir prajuokinai