Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 01 30, 16:35)
Na dėl svorio nesutinku - kai maitini organizmo medžiagų apykaita dirba greičiau, todėl svorį numesti kaip tik yra labai palankus metas. Mažink porcijas ir svoris oho, kaip pradės kristi. Aš priaugus buvau kosmiškai daug - virš 40 kg, maitinau beveik iki metų, tai praktiškai nieko daryt nereikėjo, tik maistą žiūrėjau, mažinau porcijas, bet  valgiau ko tuo metu norėjosi mirksiukas.gif <...>

hehe, apykaita greitėja, ale ir apetitas didėja smile.gif aš tai labai nuodėminga kas liečia maistą - žiauriai sunku atsispirt. ale dabar pvz darau dietos ir valgymo dienas. realiai prisilaikau, ale kai jaučiu kad šiandien noriu visko - imu viską, tik ne kibirais. ir veikia. nes vakare kai pamąstau kiek visko priėdžiau ko nereik, tai kitą dieną jau ramiai baltimukais pagyvenu - mėsa, kiaušai ir kas dieną kopūstų salotos su majonezu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 01 30, 16:50)

dėl svorio - aš kai dukrai buvo ~3 mėn (maitinau iki 1m2mėn), pradėjau laikytis ,,kremliaus dietos", ten pagal taškus, baltyminė dieta. tai man krito, ir dukrai nekliudė.

Negirdejus ,einu skaityt 4u.gif
Bet tai kur tas svoris kris ,vaikus is mokyklos surinkau ,pamaitinau,mazius vel ant papo ,o as proe kompo,anksciau dar ka darydavau su viena ranka,dabar jau per sunkus doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , ka tik grizau is daktariuko. Jau savaite po op. smile.gif Nueme pleistrus, istrauke siulus is bambos. Pjuvio siulai sake istirps. Zodziu visa mane nurinko ir paleido. Pats negalejo atsidziaugti savo darbu maciau smile.gif, vis ragino mane paziureti koks grazus pilvas biggrin.gif . Tikrai grazus, nesiginciju, lygus kaip stalas, jokio tinimo. Tik rande vienoj vietoj gelsvai melsva, sake, ten gali buti sasas. Padovanojo silikoniniu pleistru.
Viskas butu tiesiog pasaka, jei rando krastai nebutu taip uzkelti verysad.gif . Nelabai isivaizduoju kokio aukscio kelnaites reiks nesiot, kad ji uzdengtu...
Kazkaip su bikini saves jau nelabai isivaizduoju, baisiai liudna verysad.gif
Tiesa, savavaliskai nesiojau savo korseta, kaip kokia durne. Jis skirtas nugaros problemom. Tai naktys budavo nekokios, net oro trukdavo. Nors daktaras sake, kad oro truksta, nes labai sumazejo turis po skrandziu, nes susiuvo 14 cm tarpa. Tai nusipirkau is jo spec korseta, kaip platu dirza, bet ten medziaga elastinga. Jau uzsidejau, jausmas nerealus. Negaliu patiketi, kad visa savaite kentejau sarvus, dabar tikrai lengviau kvepuoti doh.gif .
Tiesa, maciau, rasete, kad korsetas I kaina iskaiciuotas....Deja man taip nenuskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 01 30, 20:36)
Sveikutes  smile.gif , ka tik grizau is daktariuko. Jau savaite po op.  smile.gif Nueme pleistrus, istrauke siulus is bambos. Pjuvio siulai sake istirps. Zodziu visa mane nurinko ir paleido. Pats negalejo atsidziaugti savo darbu maciau  smile.gif, vis ragino mane paziureti koks grazus pilvas  biggrin.gif . Tikrai grazus, nesiginciju, lygus kaip stalas, jokio tinimo. Tik rande vienoj vietoj gelsvai melsva, sake, ten gali buti sasas. Padovanojo silikoniniu pleistru.
Viskas butu tiesiog pasaka, jei rando krastai nebutu taip uzkelti verysad.gif . Nelabai isivaizduoju kokio aukscio kelnaites reiks nesiot, kad ji uzdengtu...
Kazkaip su bikini saves jau nelabai isivaizduoju, baisiai liudna verysad.gif
Tiesa, savavaliskai nesiojau savo korseta, kaip kokia durne. Jis skirtas nugaros problemom. Tai naktys budavo nekokios, net oro trukdavo. Nors daktaras sake, kad oro truksta, nes labai sumazejo turis po skrandziu, nes susiuvo 14 cm tarpa. Tai nusipirkau is jo spec korseta, kaip platu dirza, bet ten medziaga elastinga. Jau uzsidejau, jausmas nerealus. Negaliu patiketi, kad visa savaite kentejau sarvus, dabar tikrai lengviau kvepuoti doh.gif .
Tiesa, maciau, rasete, kad korsetas I kaina iskaiciuotas....Deja man taip nenuskilo  g.gif

Cimbalimba, ka reiskia, kad su bikini saves neisivaizduoji? O tai kokio aukscio rando krastai?
Nu del koresetuko tai visiskai nieko nesupratau, nes berods tavo gydytojas bendradarbiauja su Marena, jie nurodyti kaip partneriai, taip pat kaip Groziochirurgija, tikrai turejo korsetukas papildomai nekainuoti... schmoll.gif
http://marena.lt/ind...nformation_id=7
Atsakyti
Del sporto, as M klausiau per konsultacija po keliu men. galima po truputi sportuoti ir pan. sakau po 4men. jis man atsake, mes ne tokie ziaurus smile.gif po op praejus 3 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 30, 19:48)
Cimbalimba, ka reiskia, kad su bikini saves neisivaizduoji? O tai kokio aukscio rando krastai?
Nu del koresetuko tai visiskai nieko nesupratau, nes berods tavo gydytojas bendradarbiauja su Marena, jie nurodyti kaip partneriai, taip pat kaip Groziochirurgija,  tikrai turejo korsetukas papildomai nekainuoti...  schmoll.gif
http://marena.lt/ind...nformation_id=7

Nezinau kaip matuoti, na tarkim vidurys rando bus apacia, tai nuo apacios matuojant krastai pakyla 9cm. Ar kaip kitaip reikia pamatuoti.
Nu del korsetuko abidna, taip sakant, bet ka darysi...
Papildyta:
QUOTE(Agne T. @ 2014 01 30, 19:58)
Del sporto, as M klausiau per konsultacija po keliu men. galima po truputi sportuoti ir pan. sakau po 4men. jis man atsake, mes ne tokie ziaurus smile.gif po op praejus  3 men.  mirksiukas.gif

Man sake, kad lengvus pratimus jau galiu daryti po 2 men, o normaliai sportuoti tik po pusmecio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 01 30, 21:05)
Papildyta:
Man sake, kad lengvus pratimus jau galiu daryti po 2 men, o normaliai sportuoti tik po pusmecio doh.gif

ir suprask smile.gif bet as apie lengva sporta klausiau, nes su merginomis tai maratonuose dalyvaujam tai dar kokiu nesamoniu susigalvojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne T. @ 2014 01 30, 20:35)
ir suprask smile.gif bet as apie lengva sporta klausiau, nes su merginomis tai maratonuose dalyvaujam tai dar kokiu nesamoniu susigalvojam  ax.gif

As tai nesu didele sportininke, labiau prie tinginciu blush2.gif . Bet vakar suzinojau apie Insanity programa. Tai taip susizavejau, kad jau ryt noreciau pradet. Deja gaila reikes ilgokai laukti. Bet pasiryzau, kaip niekad bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 01 30, 21:39)
As tai nesu didele sportininke, labiau prie tinginciu blush2.gif . Bet vakar suzinojau apie Insanity programa. Tai taip susizavejau, kad jau ryt noreciau pradet. Deja gaila reikes ilgokai laukti. Bet pasiryzau, kaip niekad bigsmile.gif

einu pagooglint kas cia per programa smile.gif as t.p. nesu didi sportininke, bet su drauge daznai pavasari Vingi begiojam. na dabar i sporta paisiu iki op smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimbalimba @ 2014 01 30, 19:36)
<...>
Viskas butu tiesiog pasaka, jei rando krastai nebutu taip uzkelti verysad.gif . Nelabai isivaizduoju kokio aukscio kelnaites reiks nesiot, kad ji uzdengtu...<...>

aš tai nusprendus, kad jei randas trukdys, tai tatuiruosiu vasarą jį. bet lyg ir nereiks

QUOTE(Cimbalimba @ 2014 01 30, 20:39)

gera programa - mano brolis varo. aš sakiau irgi varysiu, ale jau mėnuo ,,varau" mintyse. tingiu. geriau man neėst biggrin.gif biggrin.gif
va ir dabar neėdu pyragaičių. ne ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 01 30, 21:08)
aš tai nusprendus, kad jei randas trukdys, tai tatuiruosiu vasarą jį. bet lyg ir nereiks
gera programa - mano brolis varo. aš sakiau irgi varysiu, ale jau mėnuo ,,varau" mintyse. tingiu. geriau man neėst biggrin.gif biggrin.gif
va ir dabar neėdu pyragaičių. ne ne biggrin.gif

O tai kokie rando ismatavimai yra "teisingi"? Gal ne skaiciai, bet ar turi visai nelysti is triusiku?

2_kart_mama gera ranka turi rasymui, visada juokiuosi lotuliukas.gif , tik pilva skauda mad.gif

As dabar savim TIKIU new_russian.gif ir zadu "varyti". Prasiau vyro man priminti mano pasiryzima biggrin.gif
Atsakyti
Ale jau brangumas DVD tos insanity doh.gif Ale gerai cia su jumis dieta jau turiu,sporto programa irgi nebloga tik pigiau reik rast. Na dar pora chirurgu issirinkt liko smile.gif Ir po kokiu metu busiu visai nieko mociute smile.gif
Atsakyti