Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

6Combo9, grazu 4u.gif ir man kaip Gisanai, del saves ramiau pasidare, kad ne as viena tokia kaupike smile.gif

Kaip Cargo lupu blizgiai? Dar ka nors esat bandziusi is Cargo kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2014 01 23, 15:20)
6Combo9, grazu  4u.gif ir man kaip Gisanai, del saves ramiau pasidare, kad ne as viena tokia kaupike smile.gif

Kaip Cargo lupu blizgiai? Dar ka nors esat bandziusi is Cargo kosmetikos?

Dėkui. 4u.gif

Cargo lūpų blizgiai labai patinka, gražios spalvos, turi stiproką mėtinį kvapą, bet man netrukdo. Turiu dar lūpdažį iš Cargo, yra foto, bet tas tai labai neptinka, tikrai nesu naudojus tokio prasto lūpdažio ir dar kaip tyčia ilgai nesusinaudoja, o išmest gaila, tai vis kombinuoju su kokiu lūpų blizgiu.
Atsakyti
aciu 4u.gif
as vis noriu pabandyti Cargo makiazo pagrinda kuri nors, neprisiruosiu.

Ibero,
daug demesio skiriat plaukams, kaip PHYTO priemones?
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2014 01 23, 13:43)

Patiko krepšiukas 4u.gif
Kaip Catrice eyebrow set? Gal galite su Essence palyginti, jei bandžiusi?
Ar L'occitane Ambra gerai laiko?
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2014 01 23, 13:37)
Šis gėris gyvena labai paprastoj vietelėj. biggrin.gif Šiaip esu kažkada kėlus į temą "Kur laikome kosmetikos priemones" ar kažkas pan., bet jeigu įdomu galėsiu padaryti foto vėliau vėl. smile.gif

Įdomu, jei nesunku blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2014 01 23, 14:26)
Ibero,
daug demesio skiriat plaukams, kaip PHYTO priemones?

kaukė labai patinka, pamaitina plaukus, purškiklis kažkiek apsunkina plauką, todėl svarbu nepadauginti jo, o tiesinamasis balzamas man nelabai g.gif

Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 23, 14:52)
Patiko krepšiukas  4u.gif
Kaip Catrice eyebrow set? Gal galite su Essence palyginti, jei bandžiusi?
Ar L'occitane Ambra gerai laiko?

Prieš Catrice, turėjau Essence antakių rinkinį, man vienareikšmiškai labiau patinka Catrice thumbup.gif
o Ambra man labai patinka, tikrai ilgai laikosi, žiemai pats tas wub.gif
Atsakyti
Ibero, grazus krepselis smile.gif
Kokie jusu plaukai? Kas labiausiai patinka is naudojamu priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 01 23, 15:44)
Ibero, grazus krepselis smile.gif
Kokie jusu plaukai? Kas labiausiai patinka is naudojamu priemoniu?

Mano plaukai nedažyti, ploni, bet jų daug smile.gif labiausiai patinka John Frieda balzamas, po jo plaukai labai gražiai ,,guli'' wub.gif taip pat labai geras Kerastase plaukų galų aliejus, plaukų nekirpau jau 6 mėnesius, o galiukai atrodo tikrai gerai, vienas kitas tik išsišakojęs wub.gif
Atsakyti
Combo krepšelis man iš košmaro srities, nes aš pati labai nemėgstu, net sakyčiau erzina, kai turiu visko daug 4u.gif net žiūrėt man kraupu buvo, įsivaizdavau iškart kur tiek kišt reikia ir kaip sunaudot biggrin.gif bet nieko pikto neturiu, čia tiesiog asmeninė mano nuomonė smile.gif

Ibero, nenaudojat nagų lakų? smile.gif Kaip Kerastase priemonė nuo karščio? gal turėjot Nutritive Nectar Thermique ir galit palygint? smile.gif
Atsakyti
Ibero, gražus krepšiukas 4u.gif kaip patinka Rasa kremas (koks ten tiksliai? ar ne tas matinį efektą suteikiantis?)?

Kaip patinka ta the Body Shop Lily Cole priemonė veidui?

6Combo9, smagu į tavo krepšelį akis paganyt 4u.gif užsimaniau kai kurių priemonių lotuliukas.gif beje, kuris šešėlių pagrindas geriausias?
Atsakyti
Ibero, kaip jums moisture kick purškiamas kondicionierius ir dior pudra? kokia oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 23 sausio 2014 - 19:21
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 23, 15:52)
Įdomu, jei nesunku  blush2.gif  4u.gif

Įmesiu kurią dieną jums į až. mirksiukas.gif

QUOTE(Prietarai @ 2014 01 23, 20:42)
Combo krepšelis man iš košmaro srities, nes aš pati labai nemėgstu, net sakyčiau erzina, kai turiu visko daug  4u.gif net žiūrėt man kraupu buvo, įsivaizdavau iškart kur tiek kišt reikia ir kaip sunaudot  biggrin.gif bet nieko pikto neturiu, čia tiesiog asmeninė mano nuomonė  smile.gif

Ne, tai viskas gerai, negali visų nuomonės tokios pačios būt. Va man, atvirkščiai, žiūrint į minimalistinius krepšelius kyla mintys kaip išsiversčiau su tokiu kiekiu. ax.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2014 01 23, 21:12)
6Combo9, smagu į tavo krepšelį akis paganyt  4u.gif  užsimaniau kai kurių priemonių  lotuliukas.gif beje, kuris šešėlių pagrindas geriausias?

Dėkui. 4u.gif Šiaip Too Faced ir Urban Decay man labai panašūs poveikiu, bet rinkčiausi Urban Decay. smile.gif
Atsakyti
Ibero, kas ten is Mica bella (lyg ir g.gif )?. Kokie butu atsiliepimai apie sia kosmetika?
Ar vertos demesio Madara putos?
Atsakyti