QUOTE(Girl. @ 2014 02 10, 10:42)
Botagėli, kokia saikinga
Kas ten per česnakų šampūnas? niekad tokio nemačius ką jis daro, kaip patinka?
Kaip revlon pudra patinka? neįmatau kokia ten ir kokias spalva pas tave?
Kaip CHI šilkas patinka?
Eurokose parduodamas. Paprastas šampūnas, atseit jautriai galvos odai, stiprina plaukų šaknis, padeda greičiau augti. Tikrai neturi jokio česnako kvapo. Išvis bekvapis jis. Išplauna gerai, putoja gerai, nedirgina odos ir gerai. Daugiau jokio poveikio nepastebėjau, bet ir retokai naudoju aš jį Dar konsistencija jo tokia kaip to populiaraus Babuškos šampūno, tai nelabai man.
Ten Revlon colorstay mišriai/riebiai odai. Spalva lyg tai medium beige, kažkaip tinka. Pirkau aklai, bet kažkaip tinka man ta spalva. Naudoju tik išskirtiniais atvejais, kai reikia, kad makiažas išlaikytų ilgai,pavyzdžiui, nuo ryto iki vėlaus vakaro. Patinka ji man, bet kaip ir rašiau kažkada, ji tokia kaip tinkas. Užsidėjai ir laikosi, ir po to nugramdyt reikia. Man kemša odą, atsiranda spuogiukų po jos. Kiekvienai dienai - tai ne ne, bet šventėms ar ilgoms darbo dienoms - ideali.
CHI - patinka. Jau seniai naudoju.Nuo karščio plaukų galiukai vistiek sausėja, nepadeda šitas šilkas, todėl bandysiu kitą apsaugą nuo karščio. Šiaip patinka, kad paglotnina, akimirksniu sušvelnina plauką, kvepia. Ilgalaikio poveikio jokio nepastebėjau.
QUOTE(greeny1231 @ 2014 02 10, 11:40)
Lauksiu atsiliepimo apie Tha Balm seselius
Gražios spalvos, bet kai kurie miltiniai - ypač šviesios spalvos (gelsva, rūžava). Patinka, bet ne pati mėgstamiausia paletė. Išsilaiko gerai su šešėlių pagrindu. Tik ta balčiausia spalva tokia keistoka, perlamutrinė ir labai balta, ir kažkaip netinka prie antakio su ja pasipiešt, nes ji išsiskiria ir tas antakis keistai atrodo. O kitos baltos spalvos paletėj nėra, todėl reikia ieškot kitos paletės. Dar trūksta pigmentacijos kai kurioms spalvoms. Tokie minusai, o naudoju dėl spalvų ir gero laikymosi.
QUOTE(Almost. @ 2014 02 10, 11:45)
She_Wolf - gražus, saikingas krepšiukas
Turiu klausimus kelis:
1. Kaip Biokosmetikos akademijos priemonė? Kas ten tiksliai?
2. Kaip Biodermos priemonė?
3. Kas ten iš Artemis ir iš TBS? Kaip patinka?
4. Kaip Geomar prausimosi aliejus?
5. Kurie šešėliai mėgiamiausi ir kodėl?
6. Ar gali palyginti NudeTude su Naked?
7. Kokios ten Inglot spalvos ir kaip patinka?
8. Kaip patinka L'Occitane kvepalai?
9. Kurie nagų lakai labiausiai patinka ir kuo?
Ačiū
Kelis klausimus sakai
Biokosmetikos akademijos levandų hidrolatas. Susigundžiau dėl to, kad levandų. Kvapas gan aitrus, specifinis, nėra kad labai kvepėtų. Purškiu veidą ir plaukus. Tai veidą purškiau prieš kremą, tai pastebėjau, kad išmetė spuogiukais, todėl dabar privengiu naudoti ir daugiau jokio kito poveikio nepastebėjau. O plaukams labai patiko, purškiau ant sausų, tai pastebėjau, kad iškart suglotnino kaip specialūs kremai. Ir visą dieną išlieka glotnūs. Kvapas nei ant veido, nei ant plaukų ilgai neišlieka.
Biodermos veido prausiklis ar kremas su spalva?
Artemis ten švelnios veido prausimosi putos. Kvapas toks aštrokas ir vyriškas, bet man netrukdo. O putos tikrai pačios švelnios ir labai švelniai nuprausia veidą, visiškai jo nesudirgina, kas man anksčiau pasitaikydavo su visais prausikliais duše. Nuprausia gerai. Makiažo aš su šitom putom nevalau, todėl nežinau, ar švariai nupraustų.
Apie TBS kaukę parašiau viršuj.
Geomar prausimosi aliejus patinka tuo, kad labai švelniai prausia ir palieka labai švelnią, minkštą odą

Man net kremo nereikia. Neturi kvapo, arba jis vos vos juntamas. Neskalsus, naudojau dar tik kokius penkis kartus, o jau trečdalio bonkės nebėra. Iš prausimosi aliejų man labiausiai patinka Eucerin. Bandžiau dar Loccitane migdolų, tai šitas man išvis nepatiko.
Mėgstamiausi šešėliai

Inglot turbūt. Todėl, kad mano turimos spalvos labai man patinka, šešėliai labai kokybiški ir universalūs. Gražus, neutralus akių makiažas gaunasi su jais pasidažius. Su jais konkuruoja Naked, bet toks jausmas, kad nevisada aš moku jais pasidažyt ir ne visada sau patinku jais pasidažiusi.
Naked daug geresnė. Nudetude kaip ir rašiau, ir tu rašei berods, miltiniai tokie. Ai, ir pamiršau parašyt, kad ne visos spalvos normaliai pigmentuotos. Gelsva spalva pranyksta ant vokų. O Naked kaip tik, super pigmentacija, išskirtinės spalvos, nors man ten norisi daugiau šviesesnių spalvų. Abi paletės gerai laikosi ant vokų.
Tuos Inglot šešėlių numerius galėsiu parašyti grįžusi namo. Jau rašiau, kad jie man mėgstamiausi, tai nesikartosiu.
Nerealūs tie Loccitane kvepalai. Mano mėgstamiausi ir užliūliuoja jie mane

Aš mėgstu rytietiškus, stiprius kvapus. Šitie tokie ir yra. Ambra labai stipriai jaučiasi. Aprašyme rašo apie viduržemio jūrą ir saulėlydžius prie jos. Tai vat, taip melancholiškai ir jaučiuosi jais pasikvepinusi. Naudoju daugiau išskirtinėms dienoms, arba kai laukia kokie išskirtiniai darbai. Kvapas žiemiškas, vasarą vat nebent tiktų vėlai vakare prie jūros
Neturiu mėgstamiausių nagų lakų. Visi jie labai panašūs. Patinka Colorama, nes ant mano nagų ilgiau nei kiti laikosi. Patinka Zoya, Orly, nes spalvos labai gražios ir taip pat neblogai laikosi. Patinka Barry M dėl pigmentacijos, užtenka vieno storesnio sluoksnio pilnam padengimui ir nereikia antro. Atrodo tiek.
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2014 02 10, 12:09)
She_Wolf, ka ten turit is Clarins veidui ar paakiams? Kaip patinka?
Matau Macadamia, CHI ir RICH priemones plauku galiukams, kuri labiausiai verta demesio?
Kaip Clinique Chubby Stick patinka? Kokia spalvyte turit?
Paakiams - eye contour balm. Patinka, kad pilnai užtenka drėkinimo net ir žiemos periodu. Anksčiau būdavo, kad žiemą išsausėdavo paakiai, o dabar išvis jokio sausumo nėra. Dar išskirtinė šito kremo savybė, kad akimirksniu sumažina paburkimus ryte. Man ryte, po miego, būna patinę paakiai, tai pasitepus šituo kremu, jie netgi tepant sumažėja ir įgauna normalią būseną. Dėl raukšlelių, tai paakiai išliko tokie pat kaip buvo.
Labiausiai ko gero vertas dėmesio Macadamia aliejukas. Rich labai riebus, mano ploniems plaukams vieno paspaudimo per akis. Nors riebaluotų plaukų nepalieka. Plaukai blizga. Kvapas švelnus. CHI naudojau labiau kaip atstotamąją priemonę, apsaugą nuo karščio, tai patinka , bet jau atsibodus ir norėčiau kitos, kuri labiau apsaugotų nuo skilinėjančių, sausų galiukų. O Macadamia labiausiai patinka tuo, kad gražiausi plaukai lieka po jos, kvepia nerealiai, plaukai ypatingai švelnūs, glotnūs, gražiai krenta.
Chubby stick spalva- Graped up. Jau senokai turiu. Spalvą pirkau aklai, bet pasiteisino. Nėra ji neutrali, labiau tokia mauve (nežinau, kaip išversti

) Rudeninė spalva, tinka mano veido tonui. Pats lūpdažis kokybiškas, gerai laikosi
QUOTE(smaggiuke @ 2014 02 10, 12:15)
Demaskuota
Man atrodo, kad dar tiek pat pasislepė už kadro, kaip "nenaudojama"
Mane domina atsiliepimai apie veido kaukes ir Careline šampūnus

Tai jo, aš ir neslepiu, bet tiesiog daug dar nepradėtų naudoti, arba seniau naudotų, kuriems beprasmiška būti kadre, nes neturiu ką apie juos pasakyti. Ir gal ne tiek pat, bet ne mažai

Bet ateis ir į jų kiemą šventė
Parašiau apie Antipodes ir TBS kaukes viršuj. Dar ten yra Himalaya Neem kaukė. Tai smirda žiauriai jinai, nors valo odą gerai, bet vistiek nerekomenduoju
Careline šampūnas ir kondicionierius dar nedaug naudoti, bet paliko gerą įspūdį. Švariai išplauna, plaukai pūrūs, gal tik norėčiau daugiau švelnumo
QUOTE(style18 @ 2014 02 10, 12:28)
Gražus paskutinis, kaip jums clinique lūpų blizgesys?
Clinique instant lip perfector? Čia tas kur lūpų balzamas bet su spalva? Patinka labai. Toks malonus ant lūpų kaip vazelinas, spalva neutrali, pats tas dienai. Labai mylimas
QUOTE(kristinelez @ 2014 02 10, 13:39)
Grazus krepsas, matosi, kad naudojamas ir nestovi vietoj.
Man domus butu tas cesnakinis sampunas, ar po jo naudojimo nesmirda/nekvepia cesnakais plaukai? Ar jis turetu skatinti plauku augima? Ar pastebejote kokius pasikeitimus?
Tikrai nesmirda

Turėtų skatinti augimą, bet aš šito nepastebėjau, bet ir retokai aš jį naudoju, vieną kartą per savaitę. Jokių pasikeitimų nepastebėjau.