Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 19, 19:45)
Pukst nuostabus krepselis wub.gif  kokia jusu veido oda? Kur perkate Michael T veido priemones? Kuri pudra labiausiai patinkanti?

aciu:)
Mano oda misri, labiau i riebuma, problemine, labai poros kemsasi.. Aknes neturiu, bet pavieniu isoriniu spuogeliu vis iskyla.
Michael Todd pirkau ju oficialiam puslapyje, siuncia jie man atrodo visur. smile.gif
Pudra labiausiai patinka Healthy Mix ko gero, antra buteliuka naudoju. Lengva, uzmaskuoja gerai, neatrodo kaip tinkuotas veidas biggrin.gif nekemsa poru. Taip pat labai patinka Bobbi Brown Oil-free Even Finish Compact pudra, ji tokia kaip ir skysta kaip ir ne, na kompaktine bet ne presuoda. Gerai labai maskuoja, visa diena laikosi ir graziai ant veido atrodo. Sios dvi favorites mano dabar smile.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 01 19, 19:53)
gražus krepšiukas, kaip Michael Tod veido priemonės? kokia Jūsų oda?  ačiū ax.gif

Michael Todd patinka, bet kad kazkoki stebukla darytu nepasakyciau.. Prausiklis labiausiai patiko, bet jau pasibaiges, tonikas patinka, atgaivina veida ir nesausina. Kaukes abi neblogos, tik ta moliugine labai smirda, bet pavalo neblogai veida. Seruma kartais pries miega naudoju, bet jis man lyg riebokas mano odai. Bet apskritai MT priemones vienos labiausiai patikusiu kas liecia problemine oda.
Papildyta:
QUOTE(greeny1231 @ 2014 01 19, 20:09)
Pukšt,kai bdellium sepeteliai? ypac domina konturavimo smile.gif

Konturavimo sepetelis patinka, svelnus, mano manymu gero dydzio smile.gif nesu labai igudusi konturavine, dar tik mokaus, tai man kaip pradedanciai patinka ir tinka kol kas smile.gif
Blending Brush'a pirkau kaip atitikmeni MAC 217, bet labai nusivyliau, nes sepetelis ziauriai siurkstus, braizo voka nemaloniai.. tik viena kart tepanaudojau ir guli. O pravedimo sepeteli tik karta naudojau, kadangi nelabai moku juo pasidaryt graziai pavedima, kirstu sepeteliu man greiciau ir graziau iseina, tai tas dar laukia savo eiles. Bet atrodo neblogas is pirmo zvilgsnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 19 sausio 2014 - 19:19
Pukst, kaip maybelline maskuoklis ir kas ten antroje nuotraukoje, keturiu spalvu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 19, 21:02)
Pukst, kaip maybelline maskuoklis ir kas ten antroje nuotraukoje, keturiu spalvu? 4u.gif

Mayblline maskuoklis labai patinka, lengvas, bet gerai maskuoja paakius, as su juo ir paraudimus pamaskuoju, patinka man tuo jis kad nera labai toks tirstas ir uztepus isigeria lengvai. Gal tik kempinele kad yra nelabai patinka, bet as dazniausiai su sepeteliu produkta nuo tos kempineles 'pakabinu' ir tada tepu, nebent jau labai skubu..

Ten YSL Radiance Blush'as smile.gif
Atsakyti
Cover_girl, matau fotoepiliatoriu turit bigsmile.gif kaip jis jums? ar ilgai naudojat? ar yra rezultatas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 01 18, 20:24)
Nekuklus, tiesiog visko tiek kiek reikia smile.gif

Kaip elf sepetukai? Ar jie nera tokie per skysti?

Nera per skysti, bet kokybe nespindi, vienas (kreminei pudrai) kazkaip kliba ties sujungimu biggrin.gif nors su kitais ok viskas, tai gal tik tas toks nevykelis.

QUOTE(Flossy Lady @ 2014 01 18, 20:54)
Gaily, kas ten pas jus is Orofluido - aliejukas ar blizgesys plaukam? Ar patinka? As turiu abu, tai man blizgesys labiau prie sirdies, o aliejukas nelabai, toks jausmas, kad sausina plaukus.

QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 19, 09:17)
Gaily dailus krepselis  4u.gif  mane irgi domina kaip naudoji ir kaip patinka orofluidas plaukams? ir kas ten is veido priemoniu rusiskas meginelis? Molis?

Ten aliejukas, nepastebejau, kad sausintu g.gif nors as apskritai nelabai pastebiu skirtumu tarp tu aliejuku smile.gif naudoju ant slapiu plauku, tepu per visa ilgi ir tada dziovinu. Man jie daugiau profilaktikai, nelabai matau skirtumo tepta ar ne.. rolleyes.gif svarbiausia, kad neapsunkina, neriebina plauko, na, sis dar labai skaniai kvepia biggrin.gif

Taip, rusiskas molis, man tos pakuotes uztenka kokiems 4-5 kartams, bet baigus sita bandysiu koki brangesni moli, noriu palygint su situo rusisku smile.gif

QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 01 18, 20:58)
labai gražūs paskutiniai krepšiukai, neperkrauti, visko tiek, kiek reikia naudojimui.  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 19 sausio 2014 - 20:58
Pukšt, kas ten iš Neutrogenos veidui? Prausiklis ar kokia kaukė? Kaip patinka?
Ir dar, tresemme - ten apsauga nuo karščio? Kur pirkot, kokie atsiliepimai būtų? smile.gif
Atsakyti
Pukšt, domina nuomone apie Lush lupu sveitikli, ar pasiteisines dalykas? Nesu niekad lupoms sveitikliu turejus smile.gif kaip tbs balzamas lupoms?
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 01 19, 21:46)
Cover_girl, matau fotoepiliatoriu turit  bigsmile.gif  kaip jis jums? ar ilgai naudojat? ar yra rezultatas?  ax.gif

Idealus dalykas moteriai smile.gif naudoju jau kazkur 1,5 metu. pirkdama ji mazai tikejau rezultatu, bet kai pati panaudojau tai pamaciau kad rezultatai tikrai akivaizdus bent man. Blauzdas dabar skutuosi tiktai karta per savaite, plaukeliai atauga labai labai mazyciai bet ir tai tik tokiom vietom atauga, gal ne visur pataikius busiu su ta sviesele. Pazastis ir bikini sriti taip pat karta tik per savaite, turint omenyje kad pas mane juodi plauka atauga.
Atsakyti
gaily - gražus krepšiukas, toks, kaip ir tikėjausi - apgalvotas, gana minimalus, tik reikalingiausios priemonės bigsmile.gif

Pukšt - uj, kaip įsisukčiau į pusę tamstos krepšo bigsmile.gif bigsmile.gif
kaip Tau MAC šešėliai? ar gali palyginti su UD ir Sleek? smile.gif
kaip YSL skaistalai?
matau turi Garnier matinį efektą suteikiantį kremą - kaip jis Tau? ar esi bandžiusi tokio efekto kitų kremų?
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2014 01 19, 22:08)
Idealus dalykas moteriai  smile.gif naudoju jau kazkur 1,5 metu. pirkdama ji mazai tikejau rezultatu, bet kai pati panaudojau tai pamaciau kad rezultatai tikrai akivaizdus bent man. Blauzdas dabar skutuosi tiktai karta per savaite, plaukeliai atauga labai labai mazyciai bet ir tai tik tokiom vietom atauga, gal ne visur pataikius busiu su ta sviesele. Pazastis ir bikini sriti taip pat karta tik per savaite, turint omenyje kad pas mane juodi plauka atauga.

Sudominot bigsmile.gif Kokį turit? Kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guvilė @ 2014 01 19, 22:00)
Pukšt, kas ten iš Neutrogenos veidui? Prausiklis ar kokia kaukė? Kaip patinka?
Ir dar, tresemme - ten apsauga nuo karščio? Kur pirkot, kokie atsiliepimai būtų?  smile.gif

Ten toks enzyminis prausiklis-sveitiklis, bet galima naudoti ir kaip kauke. Patinka pats produktas, nenaudoju kasdien nes po jo toks sausumas jauciasi odos, norisi drekinamuoju kremu is kart tepti. Kad kazka labai darytu del problemines odos nepasakyciau, tiesiog su juo nusiprausus veida jauciasi toks labai svarus ir tiek.
Tresemme tai taip apsauga nuo karscio, pirkau Boots (as ne lietuvoje gyvenu), o atsiliepimas toks, kad neriebina plauku man (ka daug bandytu priemoniu darydavo), o kiek realiai jis ten apsaugo nuo karscio tai nezinau, purskiu tik pries tiesinant. Dar patinka kad purskimas tokia lengva dulksna, tai patys plaukai nesudreksta..

QUOTE(gaily @ 2014 01 19, 22:03)
Pukšt, domina nuomone apie Lush lupu sveitikli, ar pasiteisines dalykas? Nesu niekad lupoms sveitikliu turejus smile.gif kaip tbs balzamas lupoms?

Labai pasiteisines pirkinys (aisku, kai pagalvoji tai ten cukrus ir daziklis biggrin.gif ) bet man labai patinka, jau kai jauciu, kad lupos serpetoja, pasausejusios, vakare pasveiciu ir nakciai riebaus balzamo uzsitepu, ryte lupos svelnuteles buna wub.gif

QUOTE(Almost. @ 2014 01 19, 23:09)

Pukšt - uj, kaip įsisukčiau į pusę tamstos krepšo  bigsmile.gif  bigsmile.gif
kaip Tau MAC šešėliai? ar gali palyginti su UD ir Sleek?  smile.gif
kaip YSL skaistalai?
matau turi Garnier matinį efektą suteikiantį kremą - kaip jis Tau? ar esi bandžiusi tokio efekto kitų kremų?

As manau, kad i tavo ne ka maziau isisukciau biggrin.gif
MAC seseliai patinka, spalvos super grazios (Espresso naudoju antakiams siuo metu biggrin.gif), bet UD man labiau patinka, jie tokie minkstesni lyg ir labiau pigmentuoti, lengviau pasklaidyt. MAC sulyginciau su Sleek,man jie labai panasus smile.gif bet noreciau daugiau MAC'o spalvu pabandyt, nes pacios spalvos tai labai patinka.
Garnier'iaus ten oranzinis tas? Ten skaitosi skaistinamasis kremas, labiau zele. Panaudojau ji pora savaiciu, bet numeciau, nes ryte pasitepus juo ir po to kremine pudra, po valandos blizgu kaip disko kamuolys, o vakare pasitepus ryte atsikeliu su ziauriai riebaluotu veidu, tai nemanau, kad jis man tinka doh.gif schmoll.gif Simple Oil Balancing kremas labai patinka, jokio kvapo neturi ir islieka matinis ilgai, ir drekina gerai ir pudra ant jo gula graziai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2014 01 19, 22:08)
Idealus dalykas moteriai  smile.gif naudoju jau kazkur 1,5 metu. pirkdama ji mazai tikejau rezultatu, bet kai pati panaudojau tai pamaciau kad rezultatai tikrai akivaizdus bent man. Blauzdas dabar skutuosi tiktai karta per savaite, plaukeliai atauga labai labai mazyciai bet ir tai tik tokiom vietom atauga, gal ne visur pataikius busiu su ta sviesele. Pazastis ir bikini sriti taip pat karta tik per savaite, turint omenyje kad pas mane juodi plauka atauga.

As kazkaip galvojau, kad ilgesni laika plaukeliai neataugineja unsure.gif o jums per savaite jau atauga?
Atsakyti