QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 19, 19:45)
Pukst nuostabus krepselis
kokia jusu veido oda? Kur perkate Michael T veido priemones? Kuri pudra labiausiai patinkanti?

aciu:)
Mano oda misri, labiau i riebuma, problemine, labai poros kemsasi.. Aknes neturiu, bet pavieniu isoriniu spuogeliu vis iskyla.
Michael Todd pirkau ju oficialiam puslapyje, siuncia jie man atrodo visur.

Pudra labiausiai patinka Healthy Mix ko gero, antra buteliuka naudoju. Lengva, uzmaskuoja gerai, neatrodo kaip tinkuotas veidas

QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 01 19, 19:53)
Michael Todd patinka, bet kad kazkoki stebukla darytu nepasakyciau.. Prausiklis labiausiai patiko, bet jau pasibaiges, tonikas patinka, atgaivina veida ir nesausina. Kaukes abi neblogos, tik ta moliugine labai smirda, bet pavalo neblogai veida. Seruma kartais pries miega naudoju, bet jis man lyg riebokas mano odai. Bet apskritai MT priemones vienos labiausiai patikusiu kas liecia problemine oda.
Papildyta:
QUOTE(greeny1231 @ 2014 01 19, 20:09)
Konturavimo sepetelis patinka, svelnus, mano manymu gero dydzio

Blending Brush'a pirkau kaip atitikmeni MAC 217, bet labai nusivyliau, nes sepetelis ziauriai siurkstus, braizo voka nemaloniai.. tik viena kart tepanaudojau ir guli. O pravedimo sepeteli tik karta naudojau, kadangi nelabai moku juo pasidaryt graziai pavedima, kirstu sepeteliu man greiciau ir graziau iseina, tai tas dar laukia savo eiles. Bet atrodo neblogas is pirmo zvilgsnio.