Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(Noir couture @ 2014 04 13, 17:36)
Koks tiksliai to kremo pavadinimas? Nelabai iziuriu  blush2.gif

Dior Hydra Life (creme sorbet) smile.gif
Kristianos konsultante sake, kad jis lenkia Chanel. Tikrai geras dalykas, isigyjau is smalsumo Chanel, bet tikrai nera ka lyginti siu kremu paakiams. Kaip diena ir naktis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Label @ 2014 04 13, 17:58)
Tresor, kaip jums O.D.A priemones? Ir ka turite sios firmos? bigsmile.gif

ODA priemones naudoju kaip papildoma priemone su rugstiniais pilingais. Nutraukus vartoti kontraceptikus, stipriai isbere smilkinius ir liko demeles, po truputi problema issisprende, tai dabar turiu stipriai dehidratuota veido oda. Turiu prausikli, krema nr.1 regeneruojanti ir seruma su vit.c., sios priemones tikrai pasviesino demeles, rezultatu esu patenkinta ir neberia, bet berimas buvo del hormonu sutrikimu. Kremas tai man sunkus, sunkiai tepasi bei isigeria i oda, kaip kosmetologe sake didesnis efektas pasiekiamas naudojant krema su seruma. Tai seruma tepdavausi ant tu demeliu, bet jo minimaliai isnaudojau, tai sunaudosiu kitur jis toks riebus, sake galima patepti oda ir po depiliacijos kai sudirgusi. Na o prausiklis, tai grauzia man oda, ismeta demelem, jis toks stiprus. Sprogsta prausiantis pavirsiniai spuogeliai nuo jo. Sios priemones skirtos probleminiai odai, berianciai, tik nezinau ar berimus susitvarkiau su ju pagalba ar organizmas pats susitvarke, bet kad svieseja demeles/randeliai tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Tresor labai grazus krepselis,tvarkingas 4u.gif O dar labiau patiko tavo atsakymai ir pasakojimai apie produktus,tokie realistiski,neperdeti,matosi,kad produktus renkiesi atsakingai ir ieskai kokybes...Reikejo paaikiu kremo-jau zinau ka bandyti,idegio kremo-taip pat,aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 13 balandžio 2014 - 19:24
QUOTE(angelinka @ 2014 04 13, 20:17)
Tresor labai grazus krepselis,tvarkingas 4u.gif O dar labiau patiko tavo atsakymai ir pasakojimai apie produktus,tokie realistiski,neperdeti,matosi,kad produktus renkiesi atsakingai ir ieskai kokybes...Reikejo paaikiu kremo-jau zinau ka bandyti,idegio kremo-taip pat,aciu smile.gif

Aciu labai 4u.gif
Svarbiausia kad patiktu ir tiktu smile.gif
Tikrai idegio krema bei paakiu krema rekomenduoju, isbandyta ir ivertinta gerais balais bei kartojami bus n-kartu smile.gif
Atsakyti
Tresor, papasakokit apie Decleor krema- ka daro, ko nedaro, kaip patinka smile.gif?
Aciu

p.s. nlb iziuriu tikslaus pavadinimo, ten lygtais anti-aging'inis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 13 balandžio 2014 - 20:21
QUOTE(ingapoc @ 2014 04 13, 21:20)
Tresor, papasakokit apie Decleor krema- ka daro, ko nedaro, kaip patinka smile.gif?
Aciu

p.s. nlb iziuriu tikslaus pavadinimo, ten lygtais anti-aging'inis?

Sis kremas is serijos Hydra Floral sausesnei odai, jis ne anti. Bet man nepatinka jis, palieka lipnia/blizgia oda. Ryte atsikeldavau ir reikedavo nuplauti oda, nes tokia kaip riebaluota buna ir poveikis nelabai kaip drekinamojo kremo, be to ir kvapas nepatiko, galvojau bus svelnus geliu, o jis intensyvus smile.gif
Atsakyti
Tresor, gražus krepšiukas mirksiukas.gif

Kaip Keune šampūnas su kondicionierum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 14, 07:52)
Sis kremas is serijos Hydra Floral sausesnei odai

Aaaaa, aisku, aciuks, zinosiu...
man tuo labiau netiks jei riebina jis...
Atsakyti
Tresor, labai fainas krepsiukas 4u.gif

Ar tas paakiu kremukas tai DIOR Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Crème?
ODA seruma su vit.C kaip supratau galima tepti tik ant demeliu, nera skirtas visam veidui?

Labai lauksiu ir dekoratyvines krepselio nuotrauku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 14 balandžio 2014 - 09:17
QUOTE(She_Wolf @ 2014 04 14, 09:09)
Tresor, gražus krepšiukas  mirksiukas.gif

Kaip Keune šampūnas su kondicionierum?  ax.gif

Dekui smile.gif
Keune man patinka, skalsios priemones, taupiai naudojasi ir aisku efektas yra, nes jos skirtos profesonaliam vartojimui. Si yra maitinamoji serija, neriebina plauku, tikrai plaukus padaro svelnesnius, neleidzia sauseti. Atrodo sveiki, kaip isejus is kirpyklos, bet jomis nepiknaudziauju, nes labai greitai plaukas pripranta prie ju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 04 14, 10:16)
Tresor, labai fainas krepsiukas 4u.gif

Ar tas paakiu kremukas tai DIOR Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye Crème?
ODA seruma su vit.C kaip supratau galima tepti tik ant demeliu, nera skirtas visam veidui?

Labai lauksiu ir dekoratyvines krepselio nuotrauku ax.gif  4u.gif

Dekui smile.gif
Taip toks tikslus to Dior kremuko pavadinimas.
Serumas platesnio naudojimo, galima tepti sudirginta oda, jis skatina gijima. Bet sake galima patepti ir kur kapiliarai yra nepakenks tikrai, as kartais patepdavau visa oda, jo konsistencija idomi tokia kaip riebaline/vazelinine, bet reikia paskui kremuko odai.
Atsakyti
Tresor gražu 4u.gif
Norėjau klausti apie ODA priemones, bet jau radau atsakymus ax.gif
Atsakyti
smagus krepšiukas, taip pat labai lauksiu deko krepšo dalies wink.gif

p.s. o nėra tokios temos kur vien tik dekoratyvinės kosmetikos krepšiukus deda? nes kažkada atsimenu buvau radus plaukų priežiūros krepšiukų temą ir dėjus foto lygtais smile.gif
Atsakyti
Tresor, labai patiko jūsų krepšys, matosi, kad viskas naudojama, atsirinkta daugiau mažiau, kas tinka, kokybiška mirksiukas.gif
Atsakyti