Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2014 01 29, 21:12)
nu tai tik šauk garsiai- mirštu noriu kaip ,negaliu , atsiras kokia gera dūšia, įkraus tau kokį margiuką pomidoriuką ir galėsi krapštinėtis paragavus ar skanus. Jei nepatiks- vištukėm sulesinsi ( galima ir kaimynų, jei savo nėr, ar paršukamkokiem, ar per petį į kompostinę, jei sąžinė leis).Arba sėklų iškart gausi ir augink, lauk, skanauk savo užaugintą

mergai, rimts taškiukus sudėkit tiek kiek raidžių trūksta, o tai kartais fantazija sprendžiant rebusus nuneša toli toli...

tai vat, dabartės, aš jau namie, vokelis manęs laukia akas išsprogdinęs, adresuotoja iš Ukmergės[SIZE=7] (  lotuliukas.gif ne Utenos doh.gif ), va, o jau ką gavau- pavydėkit- damskije palčiki ( nu tiesiog sapnavau jau juos wub.gif ) Džina, moskovski skorospiely ir serenčių netgi nuo ligų  wub.gif  - jau lenkiuosi, panele , iki žemukės, blakstienom tapkes nuo dulkių nubraukdama, dėkoju širdingai  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

vadinas tikrai mano darbas doh.gif tai pastas operatyviai dirba,o cia mamkos skundziasi,kad 7 dienas keliauja vokeliai bigsmile.gif norejau dar kito tamstos viruso daugiau idet,bet uzsakymas dar neatkeliaves,tai kitam rozui bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 29 sausio 2014 - 20:32
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 01 29, 20:31)
vadinas tikrai mano darbas doh.gif tai pastas operatyviai dirba,o cia mamkos skundziasi,kad 7 dienas keliauja vokeliai bigsmile.gif norejau dar kito tamstos viruso daugiau idet,bet uzsakymas dar neatkeliaves,tai kitam rozui bus mirksiukas.gif

ale ir prisijaučia iškart, šaunuolė- dėkoju dar kartą 4u.gif nesiskubinkit taip baisiai,iki kovo sėjos dar laiko yra 5-6 savaitės kaip minimum biggrin.gif spėsim dar virusų daugiau prisigaudyt ( o jei ne- tai irgi ne bėda)
dėl pašto tai tikrai gerai dirba,siunčiu beveikkasdien kažką, tai paštu, tai terminalu, būna kad iki pietų išsiunti- ryte gauna, aišku, kartais priklauso į kokį miestą ir pan,bet tikrai dažnai nustebina operatyvumu,pliusas jiems nuo manęs, dažniausiai. Būna, aišku, kad išnyksta vokelis kažkur laukuose, nu bet retai, tikrai.
Atsakyti
GONZIKAS117, ar galima būtų užsisakyt rudenį (žiemą) kelias sėkleles jūsų tų firminių, baisiai išgirtų dryžuotų? 4u.gif
Atsakyti
Jei kas persigalvos ir nebeses raudonos citrinos, pasiulykit man a? blush2.gif
Atsakyti
Panos kurkit temą, bo jau baigiam mirksiukas.gif Taip smagu iš vienos į kitą pasivaikštant pereiti ax.gif
Norėčiau ir aš tos raudonos citrinos ax.gif ax.gif

tai aš čia žiopla kažką pražiūrėjau doh.gif
Kaip gerai, kad nebereikės klaidžioti labirintais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 sausio 2014 - 21:00
QUOTE(Para @ 2014 01 29, 20:57)
Panos kurkit temą, bo jau baigiam  mirksiukas.gif Taip smagu iš vienos į kitą  pasivaikštant pereiti  ax.gif

Jau yra sukurta mirksiukas.gif Matuke pasidarbavo http://www.supermama...;#entry65526164
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 01 29, 20:57)
Panos kurkit temą, bo jau baigiam  mirksiukas.gif Taip smagu iš vienos į kitą  pasivaikštant pereiti  ax.gif Norėčiau ir aš tos raudonos citrinos  ax.gif  ax.gif

jau sukurta ax.gif ačiū matukei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 29 sausio 2014 - 21:00
QUOTE(saridon'e @ 2014 01 29, 20:59)
jau sukurta  ax.gif ačiū matukei 4u.gif

aga, su marfom , net seilė nutįįįįįso iki klumpių.

ale tai iš kur tik jūs tų užkratų viskių traukiat-tai citrinas atkasat, tai margučius no name , taigi čia nei rūšiniai nei ką, pasitikit belekokiu papasakojimu, be konkretaus veislės aprašymo... cool.gif
Atsakyti
reikia kažkaip pribaigti tą temą
Pedro H

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 01 29, 21:03)
reikia kažkaip pribaigti tą temą
Pedro H

perdona me, senjorita,- tigi aparpalis gali ištikt kap gražu wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti