nu kad prie vazonų niekad ir neidavo, tai ko čia dabar nagus kišo- nežinau. Nu bliūdus suplovė, langus nublizgino, spinteles nušveitė, žaliuzes nauja spakabino, i gana, pailsėtų, tai ne- dar ravėjimu užsiėmė

o kambary palergonijos kelios galus atidavinėja- apie tas tai nei ratais nei kvadratais neina, nesirūpina, o cibulis tai jau gėlė, ponimajete, žolytė vaizdą gadina jam
ech, būna su tais vyrais visko...sesė mano irgi kaip mb -dvynys, irgi tokia pat sėkminga daržininkė- pernai mano braškyną sutvarkė, kol aš darbe buvau, gryžtu, rodosi kaip išpureno idealiai, mulčą nurinko, išvežė, česnakus iškedeno, pertuškų galas lysvės buvo- juoda graži puri žemė liko... nu nieko nesakiau, patylėjau, ačiū tik per šypseną išspaudžiau, prieš tai buvo su ja baika- bijūnus aš persodinus buvau, likę tik stagariukai, duobėj prisluoksniuota kaip priklauso, sudėliojau pagal spalvas gumbelius, o po pusdienio- rieda mano sesutė pro šalį su karučiu, pilnu gumbų, sako- po langu šabakštyną sutvarkiau- o nu gi mano bijūnai ką tik pasodinti jau nebepasodinti

Tai tada liepiau sukišt iš kur paėmė, tai kol išaiškinau kas kaip žvengiam iki šiol, bet nelabai ir žydi jie ten, stresas n metų į priekį, aiškiai
Gabūs mes ant tokių pagalbų, be galo. Kartais juokiamės, kartais nelabai ( su tėte esam mamos gėlyną sutvarkę, tai paskui visam kalne komposto krūvoj ieškojom ką išmetėm- nei pusės neradom, mamulė nepadėkojo tada, pyko

)
nu bet jei ten pas mane rimtai pomidorai auga, tai būsiu asmeninius rekordus sumušus -niekad sausį neauginau daigų

Jaučiu kovą kai sėsiu normalius, tai pasivys ir praaugs šituos, jei dar gyvi bus ( ir jei ten pomidorai, aišku,dabar tai tik spėju)