Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Saintlina, nepergyvenk dėl chatos-galiu duoti sėklyčių mirksiukas.gif O tu maniškes pasiėmusi darban? Niekaip vyras negali nuvažiuoti kol kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 23, 11:19)
aš irgi šitas esu naudojus smile.gif  Nieko blogo pasakyt negaliu, pomidorams tiko.
O kad žalių dėmių būna, tai kalio trūksta. Pelenų neturit pabarstyt?

Turiu rudenį bėriau lapuočio medžio blush2.gif Kaži tinka spugliuotis nes dabar pušim židinį kuriam, tai kaupčiau rudeniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 23 sausio 2014 - 10:49
QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 23, 10:15)

Tigirella sėjus labai seniai, vaisiai įdomūs nedideli tik man jis sirgo pirmą nuroviau. Roma pas mus sirgo. Laukit geresnių komentarų.  mirksiukas.gif

niekuo nesirgo, nes niekas šiltnamyje neapsirgo. vadinasi ne nuo veislės, o nuo sąlygų tais metais. šiemet nesėsiu tik todėl, kad visą šiltnamį užpildys naujos veislės ir hibridai.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 23, 10:43)
Saintlina, nepergyvenk dėl chatos-galiu duoti sėklyčių mirksiukas.gif O tu maniškes pasiėmusi darban? Niekaip vyras negali nuvažiuoti kol kas doh.gif

ale gerumas tų pomidorinių merginų wub.gif
Taip, įsidėjau, kad nepamirščiau smile.gif Nieko, ne laikas dar sėjai, nėr ko skubėt. Kai galės, tada ir atvažiuos.
Papildyta:
QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 23, 10:45)
Turiu rudenį bėriau lapuočio medžio blush2.gif  Kaži tinka spugliuotis nes dabar pušim židinį kuriam, tai kaupčiau rudeniui.

mes praktiškai tik spygliuočiais kūrenam, tai ir pelenus tik tokius naudojam smile.gif
O kam rudeniui kaupt? Pavasarį išberkit.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 23, 11:48)
niekuo nesirgo, nes niekas šiltnamyje neapsirgo. vadinasi ne nuo veislės, o nuo sąlygų tais metais. šiemet nesėsiu tik todėl, kad visą šiltnamį užpildys naujos veislės ir hibridai.

Čia prieš daug metų ir mamos šiltnamyje tik mano daigai buvo, pas save jo todėl ir nesodinu, nes kiti neserga bijau, kad neapkrėstų kokia velniava biggrin.gif biggrin.gif Taip nusistačiau prieš jį. Nu kaip bus vaikų šiltnamis tikiuosi kitą met tai jį mergaitėms dėl įdomumo pasodinsiu.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 01 23, 11:51)

O kam rudeniui kaupt? Pavasarį išberkit.

Norėjau klaust ir šito, gerai žinosiu biggrin.gif .

Žinot prieš Jus tokia nemokša jaučiuosi, nu kaip nulinėj klasėj bučiau blush2.gif . O va darbe, kaime tai jau mane labai protinga laiko pomidorų srityje, čia jūsų dėka. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ptasha
Aš šiandien pasijuokiau, kaži kaip mūsų tokios korespondencijos pašte į saugumo tarnybas neperduoda - vokas, voke pakelis, pakelyje kažkokia neaiškios kilmės ir konsistencijos medžiaga... Narkobiznis, ne kitaip biggrin.gif
[/quote]

Tu juokies, kad netikrina pasto saugumo tarnyba,tikrina, dar ir kaip tikrina,esu gavus ir atplestu voku, paskui su lipnia juosta uzklijuota ir su uzrasu "istirti"....tai va, visi musu lobiai laabai atidziai apziurimi schmoll.gif esu ir visai negavus g.gif cia ne pastininkiu problema pasirodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K&L: 23 sausio 2014 - 11:03
QUOTE(K&L @ 2014 01 23, 11:00)
Tu juokies, kad netikrina pasto saugumo tarnyba,tikrina, dar ir kaip tikrina,esu gavus ir atplestu voku, paskui su lipnia juosta uzklijuota ir su uzrasu "istirti"....tai va, visi musu lobiai laabai atidziai apziurimi schmoll.gif  esu ir visai negavus g.gif cia ne pastininkiu problema pasirodo....

Yra gi šaunuolių, kurie narkotikus paštu siunčia. Prieš metus ar daugiau per žinias rodė. Tai LT ribose jau labai daug įtarimų turi kelti siunta arba siuntėjas būna sekamas. Eilinių žmogelių niekas siuntų netaršo.
Atsakyti
Sveikos,

norejau pasitikslinti, jei i dirva imaisai perlito, tai jis isskiria kokias medziagas pvz, kalci, magni ar pan, ar veikia tik kaip "purintojas"?
Atsakyti
QUOTE(V@rlytee @ 2014 01 22, 09:12)
Sveikos, Pomidorienės 4u.gif
Gal esate kas nors auginę ir žinote kur galima Lietuvoje įsigyti Black Sea Man pomidorų? wink.gif

http://www.e-seklos....i_black_russian kazkas panasaus butu i situos galite pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 23, 10:55)
... tokia nemokša jaučiuosi... . O va darbe, kaime tai jau mane labai protinga laiko pomidorų srityje

jeigu jau autoritetu aplinkoj laiko, tai visai nepanašu į nemokšą smile.gif
Atsakyti
Darau pomikų lentelę ką auginsim su fotkėm ir aprašymais kad mama nepasiklystų su jais lotuliukas.gif žiūriu kad jau išeis apie 20 veislių....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 01 23, 09:38)
juodasis princas bent 3 daigai buvo vienodi, bet man nepatiko jie...kadangi nezinau kokie turejo but, tai nieko negaliu pasakyti...o va mazarini vienas visai nemazarini buvo, kitas lyg ir mazarini bet ir toks nekoks(mini kazkoks smile.gif )... nesuzavejo, neauginsiu.... Sprut slivka auginau 2, vienas vel visai kitoks, paprasti raudoni pomidorai, o ta slivka nesuprasi, tikrai ne tokia kaip paveiksliuke, net tas kitas man labiau patiko, nei ta slivka.... vienintelis kas gera uzaugo, tai Zagadka prirodi ir Rozovij miod, gavau ta ka ir turejau gaut....

Manau kad ten ne princas buvo bent jau pas mane schmoll.gif Rozovij miod tai ir manęs nenuvylė- superinis, pats skaniausias pomidoras kokį yra tekę valgyti, tirpstantis burnoje, ne per sausas, ne per šlapias, šiemet daugiau jų bus bigsmile.gif
Atsakyti