Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Tipsus gali nudildziuot, arba dek gelinio lako nuemeja, ir palaikyk siek tiek ilgiau, jie kaip kose pasidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
panos, o jums neatsibosta dvi -tris savaites su tuo paciu nagu laku?
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2014 01 23, 11:01)

Aš kažkaip išbūnu po dvi savaites, po 1.5 savaitės.. Iki trijų netempiu, nes jau akis bado nuaugimas doh.gif Jeigu dar kokia tamsi spalva užlakuota smile.gif Būna, kai nėra kada persilakuoti, tai net negalvoji biggrin.gif Vakar vienai pažystamai dariau trijų savaičių nuėmimą, tai jau skundėsi, kad nori šviesios kokios spalvytės, nes tamsi jau buvo nusiboodus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 23 sausio 2014 - 09:14
QUOTE(astela99 @ 2014 01 22, 23:01)

Atsibosta. paprastai daugiau 10 dienų neištveriu...
ax.gif
Atsakyti
man irgi max 1.5 savaites kiek jis belaikytu, nes norisi naujos spalvytes smile.gif
Atsakyti
ar kas nors tokias priemones bandėt?
http://beta.lt/vilni...p;category_id=1
Atsakyti
Aš į šią ligonių palatą bijau eiti,nes galiu pati atsidurti joje,nedaug betrūksta doh.gif doh.gif Nebedėkite gražių lakų ir kanopų protest.gif Labai visko noriu verysad.gif
Ant mano nagų lakas išbūna apie 2 savaites,draugės tai taupymo sumetimais vaikšto ir po 3 savaites smile.gif
Jei rimtai tai noriu dar kokių lakų tik va jų pasiūla labai didelė tai sunku išsirinkti.Pasidomėjau ir nusprendžiau gal išeis išlaukti Pelenės gal tada ir susiveiksiu ką idomaus ir naujo,bet girdėjau ,kad galima įsigyti pasenusių lakų per parodas nes juos ir išparduoda tam g.gif

Į nagų forma nežiūrėkit,nes vyksta auginimas ir kai paaugs formuosim rolleyes.gif
Vaizdas su blicu ir be blico.Lakas IBD +štampikas + akmenukai.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2014 01 23, 10:15)

idomi spalva, nors ir ne mano. Ji pilka ar melsva realiai?

Vakar kankinau tipsus, pakol supratau, kad su mano turimais geliais grazaus akmens neisgausiu biggrin.gif eisiu ieskoti vitraziniu geliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2014 01 23, 10:36)
Pajamčiau šias visas  tongue.gif bet bus bankrotas ir teks katei nebepirkti skanėstų,baisiausia ,kad tuomet teks slėpti visus batus dėl keršto  scare.gif
Šios firmos lakų Lt kaip matau nelabai ir rasi,gal po parodos pasirodys  g.gif

maciau uzsienio online shopuose yra, 14$ uz butelka, kaip ir nera mazai g.gif nebent akcija atrakcija kokia paleidzia...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 23, 10:40)
maciau uzsienio online shopuose yra, 14$ uz butelka, kaip ir nera mazai  g.gif nebent akcija atrakcija kokia paleidzia...

kažkaip su užsieniu nedraugauju,man reikia apžiūrėti,pačiupinėti ir tik tuomet perku,palauksim.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 23, 11:23)
QUOTE(Birmania @ 2014 01 23, 10:15)

idomi spalva, nors ir ne mano. Ji pilka ar melsva realiai?

Vakar kankinau tipsus, pakol supratau, kad su mano turimais geliais grazaus akmens neisgausiu biggrin.gif eisiu ieskoti vitraziniu geliu rolleyes.gif

nugi papasakok kas nesigauna, nes as tuoj nusipirksiu ir pasirodys kad netinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 23, 11:20)
nugi papasakok kas nesigauna, nes as tuoj nusipirksiu ir pasirodys kad netinkamas  g.gif

akmuo tai gaunasi, bet as noriu jo skaidraus. Mano geliai visi dengiantys is pirmo karto, tai ir nepavyksta.
Gal kas gali parodyti siuos Progel ant nagu ar tipsu?
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 23 sausio 2014 - 11:48