Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Packa @ 2014 01 23, 19:07)
Help 4u.gif
kokia spalva padengti nagus jai deviesiu sviesiai melina suknele? (tik ne prancuzas) biggrin.gif kazkaip minciu neturiu ant greito g.gif

jai ziuriet i spalvu lentele tai jai teisingai suprantu kad persikas, orange, ruda g.gif

Man atrodo, kad spalva nera taip svarbu, graziausiai ziuretusi 2 kontrastingos spalvos, o melyna + melyna - nuobodu.
Efektingiausiai ziuretusi melyna+geltoni nagai arba melyna+zali nagai (sviesus i salotine daugiau)
nors ne rubu tema nu bet tobulai man cia
user posted image

Melyna+ geltona tobulas variantas man... Na bet aisku skonio reikalas 4u.gif

Lilget vajei kaip grazu wub.gif Nepriekaistinga. Su kuom cia tie rastukai ant balto nago?

Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 24, 00:25)
Melyna+ geltona tobulas variantas man... Na bet aisku skonio reikalas 4u.gif

Knygoje "Paryžietė.." šitas derinys išvadintas kaip IKEA firminis ir absoliučiai netoleruotinas biggrin.gif Bet man irgi labai gražu ax.gif Šiaip aš niekad nesilakuoju panašia spalva, visuomet imu kažką kontrastingesnio, bet derančio. Nagai man kaip atskiras stiliaus elementas ax.gif
Atsakyti
Lindriukas skrituliai gi matos kad kreivi tai vadinas ne stampuoti, o piesti ranka biggrin.gif bet aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 01 24, 06:45)
Knygoje "Paryžietė.." šitas derinys išvadintas kaip IKEA firminis ir absoliučiai netoleruotinas biggrin.gif Bet man irgi labai gražu ax.gif Šiaip aš niekad nesilakuoju panašia spalva, visuomet imu kažką kontrastingesnio, bet derančio. Nagai man kaip atskiras stiliaus elementas ax.gif

Ir man atskiras stiliaus elementas 4u.gif Ir dar koks, mergina/moteri sutikus visu pirma I nagus ziuriu biggrin.gif
Ir del spalvu derejimo diskusija neissisemianti... Manau praejo laikai kai pirstines, batai ir rankine turejo dereti. Pats spalvu derinimas yra palikes daugiau skonio reikalas. Man pavyzdziui niekas nepasakys, kad raudona + melyna; melyna+geltona ar melyna+rozine nedera 4u.gif Kontrastingas spalvas deti kartu yra gerai, tik as vadovaujuos taisykle - tu spalvu deriny neturi buti daugiau nei trys.
Paryzietes neskaiciau, bet jinai ne rodiklis... Statkevicius liepia tik Birkin bag'us nesiot ir ka? Tukstanciui spalvu deriniu galima etikete prikabint kokio nors brando, bet as balta ir zalia uzsidejus nepanikuoju, kad mane Asdine isvadins 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 01 24, 08:06)
Lindriukas skrituliai gi matos kad kreivi tai vadinas ne stampuoti, o piesti ranka  biggrin.gif  bet aciu  mirksiukas.gif

Ainu paziuret atgal ka prikrengialiavai tei biggrin.gif
Nu nematau smile.gif Gera fotkinimo kampa pasirinkai vadinas... Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kas del spalvu tai pasakysiu kad nagu nederinu prie nieko, o jei man kazkokia proga visuomet renkuosi prancuza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 24, 12:43)
Kas del spalvu tai pasakysiu kad nagu nederinu prie nieko, o jei man kazkokia proga visuomet renkuosi prancuza  wub.gif

gal galite parasyti kokius lakus naudojate prancūziškam manikiuriu, sau niekada nedarau, nes trumpi nagai, o dabar prase dukra padaryti.Kokius geriau pirkti? 4u.gif
Atsakyti
laba diena, o iš kur galima gauti PN nuolaidų kodą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2014 01 24, 13:02)
gal galite parasyti kokius lakus naudojate prancūziškam manikiuriu, sau niekada nedarau, nes trumpi nagai, o dabar prase dukra padaryti.Kokius geriau pirkti? 4u.gif

ar tiktu sis baltas lakas? Harmony Soak Off Gel Polish - UV nagų lakas Gelish Snow Bunny
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2014 01 24, 12:02)

As balta naudoju Orly white tips, bet merginos jau turi atradimu ir geresniu kurie dengiasi vienu sluoksniu ir tinka labiau pilnam nago padengimui tik nepasakysiu dabar kokiu firmu blush2.gif o bazei galit nieko nenaudot tik topa tempt, bet man siaip labai patinka Pro gelio paris rause toki naturalu rausvuma priduoda vienas jos sluoksnis, nagai gyvesni nei be nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 01 24, 10:18)
Paryzietes neskaiciau, bet jinai ne rodiklis... Statkevicius liepia tik Birkin bag'us nesiot ir ka? Tukstanciui spalvu deriniu galima etikete prikabint kokio nors brando, bet as balta ir zalia uzsidejus nepanikuoju, kad mane Asdine isvadins 4u.gif

Man irgi ne rodiklis, kaip pokštą aš čia pasakiau 4u.gif Reikia pirmiausiai pagal save viską susiderinti, kad pati jaukiai jausčiausi, tokias alia patariamąsias knygas karts nuo karto pavartau, būna gerų minčių, bet aklai sekti man būtų labai kvaila ax.gif
Atsakyti
merginos, pirksiu PN rinkinį vis dėlto, gal galit parekomenduoti gražią sodrią raudoną spalvą? ir taip pat šviesią gražią? iš patirties... nes iš paveiksliukų sunku atspėt unsure.gif
Atsakyti