Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Sveikos,

Gavau siandien pagaliau is JAV savo HG rinkini su mini led lempa thumbup.gif . Super, visu pirma neskaudejo, ko labiausiai bijojau, gavosi netobulai, bet tikrai gerai. Kadangi esu pratus ryskiom spalvom lakuotis, tai visai puse valnio sekesi su odelem , o va mano mama tai vargo doh.gif lotuliukas.gif , jos nagai trumpi, pratus permatomai lakuot, tai i odeles pribego, pirstu galus issidaze, o jau keikesi lotuliukas.gif . Tris valandas abi vargom. Rezuktatas neblogas, tik viena beda, baisulingai visokie plaukai lipo prie nagu, Kiek pavyko isgraibiau, keli liko, visa vaizda gadina. Tikiuosi dazai jais neuzsiterse doh.gif . Ar jum irgi visokie plaukeliai taip trukdo. Gal viena is pagrindiniu klaidu buvo servetele, kuria valiau baze, atrode nesipukuojanti, bet kai baze tokia lipni, tai dar ir kaip aplipo.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 25, 04:05)
Sveikos,

Gavau siandien pagaliau is JAV savo HG rinkini su mini led lempa  thumbup.gif . Super, visu pirma neskaudejo, ko labiausiai bijojau, gavosi netobulai, bet tikrai gerai. Kadangi esu pratus ryskiom spalvom lakuotis, tai visai puse valnio sekesi su odelem , o va mano mama tai vargo  doh.gif  lotuliukas.gif , jos nagai trumpi, pratus permatomai lakuot, tai i odeles pribego, pirstu galus issidaze, o jau keikesi  lotuliukas.gif . Tris valandas abi vargom. Rezuktatas neblogas, tik viena beda, baisulingai visokie plaukai lipo prie nagu, Kiek pavyko isgraibiau, keli liko, visa vaizda gadina. Tikiuosi dazai jais neuzsiterse doh.gif . Ar jum irgi visokie plaukeliai taip trukdo. Gal viena is pagrindiniu klaidu buvo servetele, kuria valiau baze, atrode nesipukuojanti, bet kai baze tokia lipni, tai dar ir kaip aplipo.

Gal nuo servetėlės ir prilipo tų plaukelių. Aš visada su šepetėlių nuiminėju lipnumą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 25, 11:44)
Gal nuo servetėlės ir prilipo tų plaukelių. Aš visada su šepetėlių nuiminėju lipnumą. smile.gif

As irgi valau su teptuku, bet pas mane vistiek atsiranda tu pukeliu ir dulkeliu, nervina mane ziauriai doh.gif nu bet aisku as isrenku smile.gif ner ju taip kad as juos palikciau lakavime ir jie matytus ant nagu po to lotuliukas.gif
Atsakyti
Lipnumas su teptuku valomas, ne su servetele, man uz po keliais sluoksniais nebesimato tos siuksles, jos ir netrukdo smile.gif aisku kas persvieciamai lakuoja, tai fe.
Atsakyti
Jo, su tais pukeliais tai vargas. Ateina merginos su vilnoniais megztiniais, vaikai laksto aplink, tai sukelia nuo grindu visas isielektrinusias nuo radiatoriu dulkes, tenka rankioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2014 01 25, 16:30)
Jo, su tais pukeliais tai vargas. Ateina merginos su vilnoniais megztiniais, vaikai laksto aplink, tai sukelia nuo grindu visas isielektrinusias nuo radiatoriu dulkes, tenka rankioti  doh.gif

Būna dažnai, kad nuvalius lipnumą, nesisaugo, tai prie kokio megztinio prikiša nagus ir turi paskui vargo, kol nurankioji tuos pūkelius doh.gif
Atsakyti
Tai vat butent, jau kiek kartu sakiau visoms, jokiu pasikasymu, pasitaisymu, sedit rankas atkisusios ir vsio, tai kol buteliuka atsuku, paima ir rankoves uzsismaukia iki alkuniu, viskas, visi nagai apsivele doh.gif Kazkaip nesamoningai, netycia taip gaunasi kelioms , kaip tikas koks nervinis unsure.gif
Uzsisakiau per Shopinga serveteliu be pukeliu, ziuresim, ar teisybe 4u.gif
Atsakyti
O aš kažkaip nustojau valyti perteklių nuo bazės o darau kitaip-ant kiekvieno nago padedu po mažą lašiuką bazės ir su kitu teptuku įtrinu, tada nereik valyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2014 01 25, 15:27)
Tai vat butent, jau kiek kartu sakiau visoms, jokiu pasikasymu, pasitaisymu, sedit rankas atkisusios ir vsio, tai kol buteliuka atsuku, paima ir rankoves uzsismaukia iki alkuniu, viskas, visi nagai apsivele  doh.gif  Kazkaip nesamoningai, netycia taip gaunasi kelioms , kaip tikas koks nervinis  unsure.gif
Uzsisakiau per Shopinga serveteliu be pukeliu, ziuresim, ar teisybe  4u.gif

Tai va as irgi galvojau tu serveteliu isygyti, is ebay kinietiskos labai pigiai gaunasi, tik neaisku kaip kokybe, bet turbut teptukas geriausia buru.

Bet visgi as savo pirmu bandymu patenkinta, nors is aplipes siukslem vienas nagas, prie odeliu netobulai, bet man geriau ir lengviau sekesi, nei kai salone buvau. Ten tai manikiuristei, kazko labai sunkiai sekesi, tai ir buvau ilgam metus si reikala is galvos. Ten jai burbuliavosi, bego tas lagas doh.gif , o aptrupejo per kelias dienas ir dar skasmingas procesas buvo. Man arodo ji buvo naujoke siame reikale ir dar kazkokias negirdetas priemones naudojo. Kitas dalykas kuo labai dziaugiuosi, tai kad mini LED lempa puikiai sukietino. Nors del visa ko kisau po du kartus (2x45s), kita kart reiks viena kart kist.
Atsakyti
Aha, lipnumui tai taip,sepetelis tinka, bet kai reikia nuimineti lipnuma nuo spalvos, kad deti stampa, lipduka ar dar kokia daile, tai reikia serveteles.
Tos is ebay man nepatikimos, bet aisku, nepabandes nezinosi, plius eina apie pora menesiu ir dar ne visad is tu kinieciu ir ateina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2014 01 25, 17:27)
Aha, lipnumui tai taip,sepetelis tinka,  bet kai reikia nuimineti lipnuma nuo spalvos, kad deti stampa, lipduka ar dar kokia daile, tai reikia serveteles.
Tos is ebay man nepatikimos, bet aisku, nepabandes nezinosi, plius eina apie pora menesiu ir dar ne visad is tu kinieciu ir ateina  doh.gif

O man labiausiai pasiteisinę dalykas - paralono gabalėlis lipnumui valyti. Nei dulkių, nei pūkelių, ir tikrai gerai nuima perteklių
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 25, 16:47)
Tai va as irgi galvojau tu serveteliu isygyti, is ebay kinietiskos labai pigiai gaunasi, tik neaisku kaip kokybe, bet turbut teptukas geriausia buru.

Turiu aš tas kinietiškas iš ebay, pirkau gal 900vnt už porą dolerių. Tai gerai, kai nėr geriau, bet nieko stebuklingo schmoll.gif Aš tiesa su jom ir bazės perteklių valau, ir dažniausiai nepalieka pūkelių, nors pasitaiko, tik dar neįkirtau kada palieka kada ne doh.gif o šeip lipnumui nuimti tai man labai patinka, nes iki tol valydavau su vatos tamponėliu, tai padėk die doh.gif O šiukšlių ant nagų tai ir be servetėlių prisigaudau... tai vaikas prilekia, tai katė, tai užsiverčiu ką ant savęs... žodžiu, kai moki-tai netrunki biggrin.gif
Atsakyti