Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(*finy* @ 2014 01 28, 12:50)
Kai pradedanti,pacia pirma spalva nusipiraku HG sviesia spalva (medievel madness).Tai nesimate jokiu bruziu ant teptuko.O GR buvo.Ir tiesa,pries dedant stampuka,as ta naga po spalvos nuemiau lipnuma,tai taip pat spalva norejo nusiimti.O siaip tai vienu sluoksniu man pasidenge  smile.gif

Jus kalbat apie UV Golden rose Studio laka? Visada patikslinkit, nes as irgi supratau pirmoje zinuteje, kad apie Golden Rose Art laka, dailei kalbat mirksiukas.gif 4u.gif
Taip, man Golden Rose lakas tepa topo sepeteli, tik raudona spalva. Rozine netepa
Jei nori nusiimt, palaikykit tada ilgiau lempoje , jis tirstas, reikia jam daugiau laiko susitingt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2014 01 28, 12:29)
Jus kalbat apie UV Golden rose Studio laka? Visada patikslinkit, nes as irgi supratau pirmoje zinuteje, kad apie Golden Rose Art laka, dailei kalbat  mirksiukas.gif  4u.gif
Taip, man Golden Rose lakas tepa topo sepeteli, tik raudona spalva. Rozine netepa
Jei nori nusiimt, palaikykit tada ilgiau lempoje , jis tirstas, reikia jam daugiau laiko susitingt  rolleyes.gif

Kadangi cia ilgalaikio lako tema,net nepagalvojau patvirtinti,kad kalbu apie uv laka 4u.gif Maniske tokia,tik ant nago skanesne spalva atrodo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 27, 23:23)
Bandžiau draugauti su Emi dažais ir folija.  blush2.gif  SN Progel Gargoyle 3 sluoksniai  bigsmile.gif  Nagai atrodo matiniai, nes rankas kremu pasitepiau  doh.gif

Nugi dailu labai 4u.gif o cia ta mozaika kokiom spalvom piesta irgi uv lakais? smile.gif

QUOTE(Tikrė @ 2014 01 28, 10:52)
Supratau, bet kuriuo atveju aš spėju vis tiek esu jaunesnė už Jūsų mamą, bet mano rankos gražiai neatrodo, reikės daugiau dėmesio joms skirti ax.gif

Kazin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2014 01 28, 16:45)
Nugi dailu labai  4u.gif o cia ta mozaika kokiom spalvom piesta irgi uv lakais? smile.gif
Kazin smile.gif

Ačiū 4u.gif Mozaika buvo piešta su UV lakais (Ibd raindrops, SN Progel Napa Harvest, SN Progel Winsor green ir tas pats SN Progel Gargoyle) wink.gif
Atsakyti
Merginos,aš dar apie lipdukus. Pirmą kartą nusilakavau su lipdukais. Nepraėjo dar nė savaitė, o šiandien apsižiūrėjau, kad yra tokių lyg topo įtrūkimų,vietomis mažų lyg pūslyčių. Kodėl taip atsitiko? Gal nepakankamai gerai išdžiovinau? O gal kad dėjau ant nenuvalyto lipnumo spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 01 28, 17:03)
Merginos,aš dar apie lipdukus. Pirmą kartą nusilakavau su lipdukais. Nepraėjo dar nė savaitė, o šiandien apsižiūrėjau, kad yra tokių lyg topo įtrūkimų,vietomis mažų lyg pūslyčių. Kodėl taip atsitiko? Gal nepakankamai gerai išdžiovinau? O gal kad dėjau ant nenuvalyto lipnumo spalvos?  g.gif

Man ir taip yra buvę, kai nenuvaliau lipnumo. Visgi, reikia nuvalyti lipnumą. O jūs su vandeniniais lipdukais klijavote?
Atsakyti
Sveikos, merginos,
noriu paklausti is "klijentes varpines" blush2.gif
Sakykit, kame beda, kad vos 3 diena atsilupo vieno nago kamputis, kiti luptis pradejo nepraejus savaites....mano nagai nesisluoksniuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 28, 15:58)
Ačiū  4u.gif Mozaika buvo piešta su UV lakais (Ibd raindrops, SN Progel Napa Harvest, SN Progel Winsor green ir tas pats SN Progel Gargoyle) wink.gif

o kaip ja piesi, uzdedi po taskiuka ir uzdziovini, o paskui pereini su emi juodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2014 01 28, 16:05)
Man ir taip yra buvę, kai nenuvaliau lipnumo. Visgi, reikia nuvalyti lipnumą. O jūs su vandeniniais lipdukais klijavote?

Taip,su vandeniniais. O tai jeigu nuvalyti lipnuma tai gal tada reiktu ant topo tepti? Vieną kart valiau nuo spalvos tai truputį pasivalė...
Papildyta:
QUOTE(jju @ 2014 01 28, 16:15)
Sveikos, merginos,
noriu paklausti is "klijentes varpines" blush2.gif
Sakykit, kame beda, kad vos 3 diena atsilupo vieno nago kamputis, kiti luptis pradejo nepraejus savaites....mano nagai nesisluoksniuoja verysad.gif

Ir man žinokit panašiai... tik kol darydavausi salone viskas puikiai laikydavosi,o kai pradėjau pati tai atšokdinėja keli nagai. Gal Jūsų nagai atmeta,gal priemonės nekokybiškos, o gal tiesiog meistrė neįgudusi.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 01 28, 17:22)
o kaip ja piesi, uzdedi po taskiuka ir uzdziovini, o paskui pereini su emi juodu  g.gif

Pirma dėjau PN balto sluoksnį, uždžiovinau. Paskui piešiau tas figūrėles ir kiekvieną džiovinau. Ant viršaus topas, pašiaušiau su blokeliu ir piešiau su emi dažais wink.gif

QUOTE(aliunte @ 2014 01 28, 18:59)
Taip,su vandeniniais. O tai jeigu  nuvalyti lipnuma tai gal tada reiktu ant topo tepti? Vieną kart valiau nuo spalvos tai truputį pasivalė...
Papildyta:

Ir man žinokit panašiai... tik kol darydavausi salone viskas puikiai laikydavosi,o kai pradėjau pati tai atšokdinėja keli nagai. Gal Jūsų nagai atmeta,gal priemonės nekokybiškos, o gal tiesiog meistrė neįgudusi.

Kiek aš dariau, tai klijavau ant nuvalytos spalvos, niekas man nenusivalydavo. Jeigu jums nusivalo spalva, tai gal tada geriau dėti nuvalius lipnumą ant topo g.gif
Atsakyti
Šiandien turėjau mergaitę, kuri norėjo labai švelnių spalvų smile.gif
Nsi pro crimson ir štampukas wink.gif Fotiko neturėjau po ranka, tai reikėjo naudotis išmaniuoju.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Agnieter - nagučiai labai tavrkingai ir kruoščiai nulakuoti 4u.gif
Atsakyti