Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susirasti merginą?

QUOTE(Rieke @ 2014 01 17, 20:42)
Sveiki, galbūt čia tikiuosi naudingų patarimų dėl pažinties užmezgimo.
Man yra 21 metas, tačiau dar nesu turėjęs merginos. Apskritai viskas, kas su jomis, aš žalias nuo A iki Z. Galbūt to priežastis yra mano mikčiojimas ir blogesnė klausa. Tai žiauriai stabdo bendravimą, pati šnekėsena kreiva ir sunkiai surezgami sakiniai, siekiant kuo paprastesnius žodžius parinkti. O bendravimas ir yra bene svarbiausias dalykas.
Būna, kad matai merginą, norisi ją užkalbinti, bet pats jauti, kaip tau ten viduje viskas užsiblokavę ir paprasčiausiai nieko nepasakysi. Ji tada praeina pro šalį, o aš stoviu ir toks pyktis viduje ant savęs ima, jog atrodo bet ką galiu padaryti.
Kas liečia mokslus, darbą, sportą, tai man sekasi neblogai, tik toje srityje, kas svarbiausia, jaučiuosi pasmerktas.


Mano drauge savo vyra isimylejo laiskais wink.gif as, beje, irgi esu turejusi vaikina, kuris mane suzavejo butent tuo, kaip rasydavo. nebuvo jis nei grazus, nei iskalbus, o va rase taip, kad isimylejau ir pati inicijavau draugyste blush2.gif


QUOTE(Leksa @ 2014 06 21, 09:23)
Rieke, o gal tu pamegink pradziai ismoky bendraut su siaip pazistamom merginom? Be tikslo jas i pasimatyma kviest? na, su grupiokem, kaimynem, sesers draugem ar kokias pazisti? Gal tiesiog pasiprasi su kiek kitokiu bendravimu, nustosi nervintis ir paskui bus lengviau?



aha, kiek ir supermamoje gali rasti norinciu padeti wink.gif

gera mintis - be tikslo pakviestgi i pasimatyma - tiesiog megautis bendravimu del to, kad idomu, linksma. galit gi nebutinai sedeti filosofuoti, bet vaziuoti dviraciais, maudytis, zaisti tenisa - t.y. kai naturaliai atsiranda kalbos, nes daliniesi ispudziais.
Atsakyti
Kai tokia situacija su mano sveikata ir psichologija, man sunku mėgautis bendravimu. Kaip tarkim gali žmogus mėgautis pasivaikščiojimais, jeigu jam kojos yra sugadintos? O kokios alternatyvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rieke @ 2014 07 11, 16:59)
Kai tokia situacija su mano sveikata ir psichologija, man sunku mėgautis bendravimu. Kaip tarkim gali žmogus mėgautis pasivaikščiojimais, jeigu jam kojos yra sugadintos? O kokios alternatyvos?  smile.gif


Tokiems zmonems yra skirti vezimeliai, vaikstynes ir pan. priemones mirksiukas.gif . Turit sveikas kojas, rankas, tai ir vaiksciokit i sveikata mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 liepos 2014 - 19:49
Labas,kaip jums sekasi merginos paieškose?Geriau jau ilgiau išlaukite tos tikrosios meilės,geros,nuoširdžios merginos,negu,kad skubėdabas išsirinktumėte bet ką,svarbu,kad tik ne vienam būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rieke @ 2014 04 04, 09:25)
Buvo jau kažkokių vilčių, bet jau nebėra. Jaučiu viską bendravimas suknisa, nemoku bendrauti. Bijau ir pats jau kažką bandyti pradėti su kitomis. Taip gerai būtų blokuoti tuos instinktus ir visą dėmesį sutelkti sportui ir pinigams.


Bandyti nereikia bijoti. Šiandien nebūtų nei tavęs,nei manęs, jeigu pirmykščiai vyrai būtų bijoję bendrauti su moterimis unsure.gif

Pradžiai perskaityk Aurimo Guogos knygą "Išdrįskite būti vyriškas".
Žinok,moterys niekada tiesiai šviesiai nepasakys tau, kad neteisingai jas "kabini" ir neparodys tavo klaidų

http://www.aguoga.lt...%...i-asmenybę
Atsakyti
Niekada tokio tipo literatūros neskaitęs ir neskaitysiu. Man atrodo kvaila mokytis, kaip patikti merginai. Svarbiausia būti savimi, o ne praktikoje taikyti iš vadovėlio perskaitytą teoriją, kurią dar galimai gali taikyti n+1 vaikinų. Man atrodo svarbiausia yra psichologinis ir fizinis tvirtumas. Tai turi būti pagrindiniai vyro bruožai. Tada pati mergina turėtų norėti būti šalia tokio vaikino, jei toliau visi kiti dalykai atitinka jos skonį. Psichologinį tvirtumą man sunku įgyti, o fiziškai manau atrodau pakankamai gerai.
O paskutiniu metu kas būdavo su merginoms, tai tuščiai viskas nepasibaigdavo. Su viena vienos nakties glamonės jos iniciatyva, kitą pirmą kartą gyvai užkalbinau su tikslu susipažinti ir apsikeitėme kontaktais, na o su kita jau gana ilgokai bendraujame, pradžioje patiko labai, bet su laiku viskas išblėso, plius pats jai per daug geras buvau ir per daug taikiausi prie jos. O čia tokios merginos yra, kurios man atrodo ne mano lygio, bet kažkaip vis būdavo kažkas. Aš net nežinau kaip save vertinti, į kurias žiūrėti.
Atsakyti
Pas psichologą neisiu, literatūros neskaitysiu, kažkaip spręsti sveikatos problemų nebandysiu, internetas netinka, anas netinka... kaltas visas pasaulis tik ne aš. Na tai, kokios dar merginos, kai tu elgiesi kaip mažas vaikas? Žmonės be kojų susiranda antras puses, ar sverdami po šimtus kilogramų, tad tai, kad tu ne visada sklandžiai kalbi nėra pagrindinė kliūtis. Merginos davė daug gerų patarimų, mano manymu pirmiausia tau reikėtų išmokti vertinti save, įveikti kažkokius savo kompleksus, pamilti bendravimą su žmonėmis apskritai, o tada laikas ateis ir merginoms.
Atsakyti
Būtent šiuo klausimu su temos autoriumi sutikčiau: populiariosios psichologijos literatūrą verčiau pakeisti kokybiškesne, nes galbūt ir yra kažko naudingo tose knygutėse "kaip būti tikru vyru", "kaip būti tikra moterimi", "kaip būti sėkmingu" ar "kaip būti laimingu per 60 dienų", bet jos primityvokos, dažniausiai skirtos tiesiog užglaistyti problemas, o ne keistis iš esmės. Geriau, jei jau skaityti, tai rimtas psichologines, dvasinio turinio knygas, filosofiją - tiesiog bendro pobūdžio, asmenybės ugdymui.

O šiaip tai praktika geriausia mokytoja - dabar daug kas turi kažkokių bendravimo problemų, tad nieko keista, kad santykius pavyksta sukurti po n kartų bandymų, dėl to nereikia nieko kaltinti, tiesiog įvertinti klaidas. Svarbiausia nenusivilti savimi ir kitais (šiuo atveju, merginomis).
Atsakyti
Ir straipsnis apie tokias knygas http://www.delfi.lt/...e.d?id=65313656

O Siaip111 iš dalies sutinku, bet aš tikiu, kad su savimi pats susitvarkysiu. Noriu visko iš lėto ir kad tai būtų užtikrintai, o ne daug ir bet kaip. Psichologai, vadovėliai man toks laikinas efektas atrodo, daug tvirtesni pamatai, kai tu pats juos susidėlioji stebėdamas aplinką, stengdamasis suprasti kaip kas ir išgyvenant įvairus dalykus.
O palyginus koks buvau prieš metus, o koks per pastaruosius metus, skirtumas akivaizdus. Man vien didelis žingsnis tai, kad gatvėje užkalbinau merginą, kiek daug prieš tai minčių buvo, kalbinti ar nekalbinti. Dar nežinau ar bus kas, bet kai susirašome, tai bendravimas iš jos pusės tikrai nėra šaltas ar atmestinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rieke: 30 liepos 2014 - 14:33
QUOTE(Rieke @ 2014 07 30, 14:32)
Ir straipsnis apie tokias knygas http://www.delfi.lt/...e.d?id=65313656

O Siaip111 iš dalies sutinku, bet aš tikiu, kad su savimi pats susitvarkysiu. Noriu visko iš lėto ir kad tai būtų užtikrintai, o ne daug ir bet kaip. Psichologai, vadovėliai man toks laikinas efektas atrodo, daug tvirtesni pamatai, kai tu pats juos susidėlioji stebėdamas aplinką, stengdamasis suprasti kaip kas ir išgyvenant įvairus dalykus.
O palyginus koks buvau prieš metus, o koks per pastaruosius metus, skirtumas akivaizdus. Man vien didelis žingsnis tai, kad gatvėje užkalbinau merginą, kiek daug prieš tai minčių buvo, kalbinti ar nekalbinti. Dar nežinau ar bus kas, bet kai susirašome, tai bendravimas iš jos pusės tikrai nėra šaltas ar atmestinas.

Nemanau, kad laikinas... tinkama literatūra, tinkamas specialistas suteikia informacijos, kaip siekti tų tikslų būtent ilgalaikėje perspektyvoje. Tu dar labai jaunas, neturi daug gyvenimiškos patirties, tam ir skirta informacija kitų labiau patyrusių, kad galėtum ja pasinaudoti. Nebūtinai tai turi būti psichologai. Tai gali būti ir gera knyga, ir geras straipsnis, ir apskritai įdomus žmogus, ir kažkokia veikla, kuri įkvėptų teigiamiems pokyčiams. Ir apskritai socialinius įgūdžius ugdyti galima tik dalyvaujant aktyviai visuomenėje. Verkimas naktimis, savigrauža ir užsispyrimas "aš viską padarysiu pats" man atrodo labai sunkus ir ilgas kelias tikslo link.
Atsakyti
Geriau ilgas ir sunkus, bet efektyvus, net lengvas ir greitas, bet neefektyvus kelias. Be abejo, ir knygos, ir sutikti žmonės, ir psichologas, ir dvasininkas, ir dar daug kas gali padėti... bet tiesiog reikia atsirinkti, nes gali būti daugiau žalos nei naudos. Pvz., man atrodo, kad būtent populiariosios psichologijos "nuopelnas", kad stiprėja lyčių stereotipai, o tada atitinkamai ir mažėja nuoširdžių, natūraliai besivystančių santykių.

Paskaičius autoriaus kalbas atrodo, kad viskas čia su juo daugmaž gerai, tereikia daugiau tikėjimo savimi, bendravimo praktikos, iš kurios atsirastų natūralumas ir adekvatumas. O verkimas, savigrauža - vėlgi, manau, natūralios savybės, su kuriomis susiduria net ir tvirčiausi žmonės, tik neįprasta apie tai kalbėti, ypač vyrams. Svarbu ties tuo neužsiciklinti.
Atsakyti
Jei esate įsitikinęs, jog merginos su jumis nebendrauja tik dėl fizinės negalios (sunku susikalbėti), o ne dėl jūsų charakterio, būdo bruožų, gal būtų verta pasiieškoti draugės tarp turinčių panašių problemų? Gal būna kokios stovyklos, klubai, bendraminčių būreliai ir pan., kur žmonės turi negalią? Tuomet nekamuotų kompleksas dėl klausos ir mikčiojimo, galėtumėte būti pilnai savimi. g.gif
Atsakyti