Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Vyrui reikia siltu neperpuciamu pirstiniu, aisku su kuriom dar rankas pajudintu, pirstuotu.kad tiktu suniui vedziot ir pan. Is sierros gal ka rekomenduotumet, gal North Face geru yra..nenoriu isleist daug pinigu, nes kaip visada gresia vienos pirstines dingimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 01 18, 09:52)
Vyrui reikia siltu neperpuciamu pirstiniu, aisku su kuriom dar rankas pajudintu, pirstuotu.kad tiktu suniui vedziot ir pan. Is sierros gal ka rekomenduotumet, gal North Face geru yra..nenoriu isleist daug pinigu, nes kaip visada gresia vienos pirstines dingimas smile.gif

Aš saviškiui šiam reikalui esu Timberland įtaisiusi-tai labai patenkytas mirksiukas.gif
Beje, o kur perkat, jei perkat, aukštiems saviškiams po namus trint treningučius- na tokio tipo, kaip sau iš aero irpan.?
Atsakyti
gal kas turit parduot 2 metams striuke berniukui, apie 91 cm ugiui. Visos nebetinka pasirodo doh.gif gali but ir deveta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 01 18, 11:02)
Aš saviškiui šiam reikalui esu Timberland įtaisiusi-tai labai patenkytas mirksiukas.gif
Beje, o kur perkat, jei perkat, aukštiems saviškiams po namus trint treningučius- na tokio tipo, kaip sau iš aero irpan.?

Ditele maniskis irgi ilgas kaip jusiskis..ilgos kojos, rankos, sportuojantis daug...tai visumoj nieko daugiau nenesioja tik Abercrombie. Maikes idealios jo sudejimui ten, nes ilgos platesnes ties peciais, o liemuo tinkamas neturint pilvo..dzemperiai ilgom rankovem superiniai, o trenigines kelnes tai as perku tik classic modeliuka, nes i skynny jo neigrusi schmoll.gif labai gerai nesiojasi. Naujos kolekcijos trenigiukai geresnes kokybes nei buvo anksciau...kadangi jo darbas toks kad nereikia kostiumo nesiot tai su dzinsais ir aberio dzempais visur laksto rolleyes.gif maikiu geresniu iki siol neatradau. kadanhi jam reikia xl kitu firmu tas xl ne tik i ilgi bet ir i ploti..tai netinka...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 01 18, 10:18)
Ditele maniskis irgi ilgas kaip jusiskis..ilgos kojos, rankos, sportuojantis daug...tai visumoj nieko daugiau nenesioja tik Abercrombie. Maikes idealios jo sudejimui ten, nes ilgos platesnes ties peciais, o liemuo tinkamas neturint pilvo..dzemperiai ilgom rankovem superiniai, o trenigines kelnes tai as perku tik classic modeliuka, nes i skynny jo neigrusi  schmoll.gif labai gerai nesiojasi. Naujos kolekcijos trenigiukai geresnes kokybes nei buvo anksciau...kadangi jo darbas toks kad nereikia kostiumo nesiot tai su dzinsais ir aberio dzempais visur laksto  rolleyes.gif maikiu geresniu iki siol neatradau. kadanhi jam reikia xl kitu firmu tas xl ne tik i ilgi bet ir i ploti..tai netinka...

drinks_cheers.gif aberiukas maniškio mylimukas - džempukai, maikės, džinsai, megztuliai einamiausi jų jam tongue.gif ir tinka jam tas muscle fit, nes jis aukštas, bet iš liaunesnių smile.gif O kaip ilgis aberio classic modeliuko bigsmile.gif , nes aš jam kažkada kokias tais buvau nupirkus, tai trumpos buvo, ir ar dydžius atitinka-maniškis 34 dydžio aberio džinsus nešioja, tai, matomai, jam L reiktų žiūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 01 18, 12:05)
drinks_cheers.gif aberiukas maniškio mylimukas - džempukai, maikės, džinsai, megztuliai einamiausi jų jam tongue.gif ir tinka jam tas muscle fit, nes jis aukštas, bet iš liaunesnių smile.gif O kaip ilgis aberio classic modeliuko bigsmile.gif , nes aš jam kažkada kokias tais buvau nupirkus, tai trumpos buvo, ir ar dydžius atitinka-maniškis 34 dydžio aberio džinsus nešioja, tai, matomai, jam L reiktų žiūrėt?

jei nesioja 34 dydzio dzinsus tik XL imt!!! Ilgis puikus! Vidine siule 94 cm
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 01 18, 11:24)
jei nesioja 34 dydzio dzinsus tik XL imt!!! Ilgis puikus! Vidine siule 94 cm

Suprasta smile.gif, bet kažkaip nejauku į XL žiūrėt, nes maniškis niekad nieko XL nenešioja rolleyes.gif blush2.gif ax.gif Na, bet gal reiks surizikuot-ačiū, spigli, už konsultaciją 4u.gif Beje, o gal nesunku būt juosmenį ir par klubus pamatuot blush2.gif ax.gif ?
Mergaitės, katra naudojatės ipad4 - ar jums veikia tunnelbear-aš kažkaip ne l. suprantu, kaip ipade tennelbear naudotis-neprisijungia man blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 18 sausio 2014 - 11:50
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 01 17, 22:46)
first.gif

Mergaites kur ieskoti halatuku mazosioms mergytems nuo 1 metuku  4u.gif

As is next pirkau, toki grazuoli metines spalvos su kapisonu wub.gif Gap'e dar yra.

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS, KVIECIAME JUNGTIS drinks_cheers.gif

DRABUZIAI, AVALYNE IR KITI GERIAI smile.gif
www.macys.com
guees
www.polo.com
www.aeropostale.com
www.lordandtaylor.com
www.ck.com
www.aldo.com
www.levis.com -30% nuolaida
www.landsend.com
jcrewfactory
www.jcrew.com -40% sale
www.gap.com
www.anntaylor.com -50% nuolaida
www.talbots.com
www.6pm.com -10% nuolaida
www.jomashop.com -20$ nuolaida nuo 250$
www.bostonproper.com
www.venus.com
www.timberland.com
www.gilt.com
www.hautelook.com
www.overctock.com

VAIKAMS

www.toysrus.com

VISKAS GROZIUI
GNLD
www.sephora.com
www.paulachoise.com
www.fragrancenet.com -21% nuolaida
www.theperfumespot.com
fragranceshop.com -15% nuolaida
www.drugstore.com
www.lilydirect.com
MAC
www.vitacost.com

Atsakyti
Ar Guess tik Lina perka?smile.gif
Atsakyti
o kelinta val pildo guess?
Atsakyti
o loft turit ka nors? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
ar uzsakytumete is madewell.com?
- 40 proc. (+ nuo 100 $ nemokamas siuntimas)

https://www.madewell...p;bmUID=kepU4AW
Labai aciu
Atsakyti