Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Monnika @ 2006 09 19, 17:30)
As taip pat lankausi pas sia gydytoja. Norejau paklasuti o tu su ja tareisi? Jei ne paslaptis kaip su atsiskaitymu:pries ar po to? o prioes kiek laiko reikia tartis? Man 29savaites, gal dar per anksti?
As is vis to tarimosi truputi nesuprantu, ar duoda gydytoja savo tel ir jai skambini, kai jau gimdai? blush2.gif

4u.gif Jei jau duodat tai tik po to g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 09 19, 22:45)
4u.gif Jei jau duodat tai tik po to g.gif

Aha as irgi pirma kart girdziu, kad pries...
Atsidekoji tik poto... wub.gif
Atsakyti
Tariausi. Atsidekoti tai po to. Duoda savo telefona ir jei kas tai skambini, ar diena ar nakti nesvarbu. As iki gimdymo pora kartu buvau nuvaziavus, nes man atrode, kad jau, o pasirodo, kad ne. smile.gif Tartis reikia eiti ne anksciau kaip 35 savaite, nes iki to laiko vis viena siustu kitur gimdyti. Bent mano gyd. ginekologe taip sake, tai as ejau 36 savaite, bet po savaites jau ir pagimdziau biggrin.gif poliklinikoj pasirodo blogai apskaiciave buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2006 09 20, 12:45)
Tariausi. Atsidekoti tai po to. Duoda savo telefona ir jei kas tai skambini, ar diena ar nakti nesvarbu. As iki gimdymo pora kartu buvau nuvaziavus, nes man atrode, kad jau, o pasirodo, kad ne. smile.gif Tartis reikia eiti ne anksciau kaip 35 savaite, nes iki to laiko vis viena siustu kitur gimdyti. Bent mano gyd. ginekologe taip sake, tai as ejau 36 savaite, bet po savaites jau ir pagimdziau  biggrin.gif poliklinikoj pasirodo blogai apskaiciave buvo  g.gif

Aha aha...
As irgi su tokiais skaiciavimais 41 savaites ir 4 dienu pagimdziau... biggrin.gif
Atsakyti
Man taip pat atrodo blogai apskaiciavo keliom dienom, kada tureciau gimdyti. Labai butu idomu suzinoti kiek gyd. Andriusienei pinigeliu reikia duoti, jei pas ja gimdai ir tareisi? Gal galite atsakyti kas i AZ.
Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(rasa1470 @ 2006 07 26, 20:12)
sveikutė, į kauno "Mažylio"ligoninę reikia tiesiog užsiregistruoti tel .: 837220295. Aš su savimi turėjau nėščiosios kortelę. Reikėjo mokėti kai užsiregistravau 28,60. šiaip daugiau nieko nemokėjau, o ten vaikščiojau nuo 13 sav. Šiaip lankiausi pas INDRELIENĘ, labai gera gydytoja ir išmano savo darbą, labai maloni.

Del mokejimo,as mokejau kaip prisirigistravau 28.60,ir paskui kai iseini dekretiniu reikia dar sumoketi 24 lt. O lanakausi pas Janaviciene,maloni gudytoja
Atsakyti
sveikute, as gimdziau mazylio gimdymo namuose, viskas gerai, bet man nepatiko mano gyditojas riauka, siulyciau pas ji negimdyti, tik apie pinigelius galvoja:(
lankaisusi pas ji nuo pat pirmos dienos kai atejau i moteru konsultacija, galvojau geras, ispradziu kazkas apie 30 lt reik susimoketi, po to kaip man aiskino, jai pasirenki gyditoja ir pas ji lankaisi visa niestuma, gali arba jam moketi 400 lt arba i kasa.ten visos mamos sake kad mokes, tai ir as jam daviau po cezario 700lt, pasirode mazoka jam, tai po vaikucio gimimo viena kart ji maciau, o siulus istraukti po pjuvio turejo jis, bet deja, nepasirode.po to girdejau gandu, kad pas ji yra "stavke" nuo 1500lt. o jetau:(
mazai daviau. bet jug vaikelio gimimas nuostabus dalykas, kaip gali gyd imti pinigelius uz tai?!
siulau galbut siaip atvaziuoti ir gimdyti,nes kai tariesi, gyditojai laukia lituku:)
sekmes tau ir tavo busimam mazyliui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi lankausi Mažylyje ir norėjau Jūsų patyrusių paklausti gal kuri nors buvote susidūrusi su gyd. Tumelioniene. Kokia Jūsų nuomonė apie šią gydytoją, man neteko nieko girdėti apie ją. Labai lauksiu Jūsų komentarų bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 09 25, 16:09-->
QUOTE(Dzastina smile.gif @ 2006 09 25, 16:09)
Sveikutės  4u.gif Aš irgi lankausi Mažylyje ir norėjau Jūsų patyrusių paklausti gal kuri nors buvote susidūrusi su gyd. Tumelioniene. Kokia Jūsų nuomonė apie šią gydytoją, man neteko nieko girdėti apie ją. Labai lauksiu Jūsų komentarų  bigsmile.gif

Siaip yra atskira temele, kuria pati ir uzvedziau apie sia gydytoja... 4u.gif Paieskok ten yra pora nuomoniu...
Bet as sia gydytoja labai gerai pazistu pas ja lankausi jau 4 metus, saunesnes rupestingesnes bent jau man nera... thumbup.gif
Gimdziau pas ja tiek as, tiek kelios mano drauges ir jokiu nusiskundimu tik geri prisiminimai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena @ 2006 09 21, 13:56)
Del mokejimo,as mokejau kaip prisirigistravau 28.60,ir paskui kai iseini dekretiniu reikia dar sumoketi 24 lt.

O prie ko tie dar 24 Lt, iseinant dekretiniu?? As nieko nemokejau g.gif
Atsakyti
na kaip supratau mamytes nelabai patenkintos mazylio gim namais, nz bet viskas man gerai ten butu, jai ne mano pasirinktas gyditojas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2006 09 25, 21:46)
na kaip supratau mamytes nelabai patenkintos mazylio gim namais, nz bet viskas man gerai ten butu, jai ne mano pasirinktas gyditojas blush2.gif

na as tai kaip tik priesingai pasakyciau g.gif kaip tik didele dalis patenkintu siais GN thumbup.gif
Atsakyti