Įkraunama...
Įkraunama...

P. Mažylio gimdymo namai

QUOTE(vasara12 @ 2006 11 22, 13:08)
perzvelgiau visa foruma, bet neradau nieko apie palatas. ydomu po kelias vienoje palatoje guli? ar yra gilimybe likti ir vyrui kartu?

daug kalbeta apie vienvietes palatas, kurios yra mokamos.As pati tokioj gulejau, bet kiek maciau yra dar dvivieciu nemazai palatu, o del vyro likimo nakciai tai nieko negaliu patarti, bet man atrodo, kad ten kur guli ne viena mamyte, tikrai nera galimybiu vyrui nakvoti.kaip tada jaustusi salia gulinti.O vienvietes palatos labai daznai buna uzimtos, bet jei tokios noresi pasakyk tik atvaziavusi gimdyti, gal pasiseks
Atsakyti
QUOTE(vasara12 @ 2006 11 22, 12:08)
perzvelgiau visa foruma, bet neradau nieko apie palatas. ydomu po kelias vienoje palatoje guli? ar yra gilimybe likti ir vyrui kartu?

Vienoj mokamoj tai tikrai gali likti ir vyras, para toj palatoj kainuoja 30 lt ax.gif
Atsakyti
Manau jei nera daug gimdanciu, ta prasme yra laisvu vietu viskas imanoma tik tai kogero ne uz aciu g.gif
Atsakyti
paaiskinkit, mielos mamytes 4u.gif jei as nesimokau ir nedirbu t.y. dirbu pagal autorine sutarti, ar gimdymas kainuoja ir kiek? zinau jei nori gydytojo prieziuros reik primoketi apie 400lt taciau kaip neturinciom soc. draudimo? g.gif
Atsakyti
Oficialiai gimdymas nekainuoja, o neoficialiai, tai jau kaip pačiai atrodo ir kiek piniginė leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 11 23, 12:51)
paaiskinkit, mielos mamytes  4u.gif jei as nesimokau ir nedirbu t.y. dirbu pagal autorine sutarti, ar gimdymas kainuoja ir kiek? zinau jei nori gydytojo prieziuros reik primoketi apie 400lt taciau kaip neturinciom soc. draudimo?  g.gif

Aciudie, kad dar ir siais laikais gimdymas tikrai yra nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 11 23, 12:51)
paaiskinkit, mielos mamytes  4u.gif jei as nesimokau ir nedirbu t.y. dirbu pagal autorine sutarti, ar gimdymas kainuoja ir kiek? zinau jei nori gydytojo prieziuros reik primoketi apie 400lt taciau kaip neturinciom soc. draudimo?  g.gif

gimdymas tai tikrai nieko nekainuoja, jei neuzsisakai patinkančio daktero, tačiau manau vistiek labai rizikinga gimdyti nepsidraudus soc. draudimu, nes jei paskui kai išleis iš ligoninės kiltų kokių nors komplikacijų ar pan tai kai vėl paguldys reiks jau mokėti už ligoninės lovadienį ir gan didelius pinigus, jau prieš metus para kainavo virš šimto litų.Manau geriausia išeitis eiti i SoDrą ir pasiteirauti, yra ten toks draudimas, kuriuo apsidraudus ir sumokėjus 100lt mėnesį laiko būsi drausta ir galėsi nebijodama atsigulti į ligoninę.
Arba darbo biržoje yra kažkas panašaus, kai kiekvieną mėnesį įmoki pasirinkto dydžio sumą ir bėdos atveju tau išmoka kažkokias kompensacijas.Nieko tiksliai nebegaliu parašyti, nes mano žinios jau beveik poros metų senumo, reiktų pasiskambint į šias instancijas ir pasiteirauti, nereiks bijoti tada, kad neturi soc draudimo, nes ir nėštumo komplikacijų atvejais kai reiktų gultis į ligoninę viskas būtų mokama
Atsakyti
QUOTE(mrb @ 2006 06 24, 22:33)
ar kas gimde MAZYLYJE nesitare ir ten nesilanke is kito miesto. ar priima ar reikia siuntimo.

as lankiausi, bet negimdziau, nes del sveikatos sutrikimu turejau gimdyti klinikose. O Mazylyje registruoja be siuntimu, tik reik susimoketi registracijos mokesti apie 30 litu, o visa kita yra nemokama. Tik patarciau atidziau rinktis gydytoja pas kuri noresi lankytis, nes kai kurie labai atmestinai ziuri, kartais net uzmirsta kokius tyrimus kada reikia daryti, o galbut taip provokuoja, kad idetum i kisene. Bet kazin ar tai geras metodas.
unsure.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti ar kasnors lankesi Mazylyje pas gydytoja Sakaliene?Ir ar jums ji patiko kaip gydytoja?
Atsakyti
Paieškok, yra atskira tema apie Šakalienę.
Atsakyti
QUOTE(Rentata @ 2006 11 15, 17:02)
aš net neįsivaizdavau, kad čia tiek gimdyvių, gimdymas vyksta konvejeriu - vienos guli kolidoriuj, kitas veda į gerai įruoštas gimdymo palatas, daktarai laksto kaip bitės, tik spėja suktis. Taip ir nesupratau ar dabar ten visada taip ar aš papuoliau ant gimdymo bumo.

Aš neseniai gulėjau patologiniam, tai atėjęs gydytojas sakė "mergaitės, tik nesugalvokit gimdyt, nes vietų gimdyklose nėra" blink.gif
Atsakyti
aš tik vakar grįžau, tai galiu šviežiom naujienosm pasidalinti. Tikrai labai daug gimdančių ten šiuo metu. Vietų labai sunku rasti. Man pasisekė, kad gavau šeimyninę palatą už 30 lt. parai. Tą vakarą kai pagimdžiau (22.47val.), be manęs dar gimdė 3. O po to tą pačią naktį dar atvažiavo 3, kurioms darė cezarius. Tai naktelė sakė ne išlengvųjų.bet šiaip likauviskuom labai patenkinta. na, aišku trūkūmų visur pasitaiko, bet tai tikrai negyvenimo problemos.
Atsakyti