Mes antram korpuse

kambary tai labai šilta, šildymas pajungtas, radiatoriai šilti

ir šeip visur šilta, kabinetuose, tik gal prie pagrindinio įėjimo vėsoka, ir valgykloje, bet ten ilgai nesėdim

maniškė didesnė, tai maisto išvis nesišildom, kiek pavalgė valgykloje tiek, o daugiau turim su savim, sūrelių, bulkučių, vaisių, turim vaikiškų košelių užpilamų, sumuštinį pasidarom

Valgykloje su maistu tai įdomiai, mes pvz sėdim prie vieno stalo su 2 metukų vaiku, tai jam priklauso patiekalai "vaikams iki 3metu", o maniškei jau keturi, tai pvz šnd tas vaikas gavo pietums varškėčių (mano dukra dėl jų alpsta), o ji negavo, dar bandžiau prašyt, neina į kalbas, priklauso kotletas (kur dukra mėsos išvis nelabai tevalgo) tai ką, sriubos pasriubčiojo, mėsos net nepalietė ir skaudama širdim žiūrėjo į varškėčius.. gaila vaiko žinokit.. liko be pietų.. bent tada prie vieno stalo nesodintų..
Arba vakarienei, vienas galas gauna blynų, paaugliai visokie, o mūsų galui nelieka, tenka kotletas.. turbūt nuo vakarykščių pietų.. reiks parsinešt iš mašinos blynų keptuvę ir sumuštinių, nes jei toliau tokie fyntai tai vaikas ir į tą valgyklą eit nebenorės..
Dėl elektros tai pati akivaizdžiai laikau ir virdulį, ir mato telefonas, kompai kraunas, bet nei aš už kokią elektrą mokėjau, gal nepateiks tūkstantinės sąskaitos už elektrą

nu logiška kad šiais laikais elektra naudosis, juk ir džiovintuvas, ir krovikliai.. bet nieko man nesakė, mokėjau tik už kambarį..