Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 11

Jau kaip suprantu prasideda sistemos sutrikimai...viename darzelyje raso nera tinkamos amziaus grupes (darzelis vejelis, vaikui 2,2) nors kai anksciau skambinau i darzeli sake formuos viena grupe...i savivaldybe prisiskambinti aisku neimanoma...kodel LT nieko neimanoma skaidriai padaryti...
Atsakyti
Aha, pas mus irgi prie vieno darželio irgi rodo, kad nėra tinkamos grupės (nors dar vakar buvo). Ir tas darželis visą laiką priiminėdavo nuo 1,5 metų. Vienu žodžiu, jau net nelaukia prašymų priėmimo pabaigos, o jau viskas neaiškumai.
Prasidės nervų gadinimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2014 04 29, 13:31)
Aha, pas mus irgi prie vieno darželio irgi rodo, kad nėra tinkamos grupės (nors dar vakar buvo). Ir tas darželis visą laiką priiminėdavo nuo 1,5 metų. Vienu žodžiu, jau net nelaukia prašymų priėmimo pabaigos, o jau viskas neaiškumai.
Prasidės nervų gadinimas  doh.gif

Tai jau tikrai kad vieni nervai...o meras Zuokas skaidruma visur deklaruoja...labai pikta man del to sad.gif
Atsakyti
Dabar jau susitvarkė. Vėl rodo, kaip rodydavo anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Klaipedoje jau formuojamos grupes 2014 rugsejui. Idomu kiek ilgai formuos..
Atsakyti
O pas mus viena grupė jau porą savaičių tai dingsta, tai atsiranda vėl, tai vėl dingsta... Šiandien vėl dingusi. Jau net nebesivarginam skambintis į Savivaldybę.
Atsakyti
Pernai rudenį pradėjusių lankyti priešmokyklinio ugdymo grupes vaikų tėvai gyrė naujas sąlygas - http://www.vilnius.l....php?1643625342
Atsakyti
Na ka, prasymu priemimas baigtas. Dideliai mano nuostabai pas mane paskutine savaite/menesi nauju prasymu su prioritetais neatsirado ( kaip buvo pernai paskutine savaite ). Keletas prasymu prisidejo, bet jie nuejo i eiles gala.
Atsakyti
jo, laikas baigėsi. prašymų mano pasirinktuose darželiuose taip pat nepadaugėjo, o mes patys ne tik kad nenukritom, bet dar ir pakilom aukštyn neblogai. nors, manau, kol kas tie skaičiai nieko nereiškia. apie gegužės 10 d. bus matyt gerokai realesnė situacija
Atsakyti
Tai va, kad dabar prasidės visokie tikrinimai ir tada dar neaišku, kaip pasikeis. Nors pastaruoju metu tai tikrai didelių pasikeitimų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 05 01, 18:59)
jo, laikas baigėsi. prašymų mano pasirinktuose darželiuose taip pat nepadaugėjo, o mes patys ne tik kad nenukritom, bet dar ir pakilom aukštyn neblogai. nors, manau, kol kas tie skaičiai nieko nereiškia. apie gegužės 10 d. bus matyt gerokai realesnė situacija

dabar prasidejo laukimo ir nezinios metas. jauciu kaip nervai po truputi isitempia. siandien sms gavau, protu suprantu, kad is savivaldybes negali buti, o vis tiek jaudinuosi doh.gif

spejat , kad per ateinancia sav prasuks visus tikrinimus, ar tiksliau zinot kaip vyks darbas savivaldybej.

spaudziam kumscius, kad tik rodytu skaiciukus, o ne uzmestu uzrasa "formuojamos grupes".

as vis tik manau kad skaiciai rodo kurioj eiles dalyje esi, nera visiskai is lubu paimti.
Atsakyti
Kovo pradžioje savivaldybės darbuotoja (ne konsultantas koks, iš švietimo skyriaus kažkuri) rašė, kad gegužės 1-10 dienomis tikrins deklaruotą gyv. vietą. Mums tas patikrinimas labai aktualus. Kol kas esame ten, kur ir buvome - eilės gale, tai matyt tikrinimas dar neįvykęs..
Atsakyti