Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 11

QUOTE(dushianerami @ 2014 05 21, 07:30)
rugseji nepraziopsokit kai skelbs laisvas likusias vietas, po to kai atnes visi popieriukus priimtieji. visad kas nors islenda, kad nelankys, ar kur netokiam paklausiam rajone lieka kokia vietele.
Variantas dar trinapolio darzeli ismeginti, pernai zadejo is eiliu nebraukti kas ten lankys.

o kur skelbs tas likusias vietas?
Papildyta:
QUOTE(Nasturcija @ 2014 05 21, 07:39)
Buvome Nr. 2 eileje
Su dviem prioritetais.
Papildyta:
Ka tik prisijungiau prie sistemos, tai rodo vaika prie lankanciu istaiga vaiku, eiles jau nerodo mums, tiesiog kaip pakliuvusi i darzeli, kad lankys nuo 2014-09-01, lankoma grupe- nauja (lopselis)

kol kas ziuriu, visi, kas pateko buvo vos ne pirmi eileje.......t.y. nuo 1 iki 5 vietos......bent taip raso mamytes, kitu dar nemaciau

hm...mes eileje 19, 14, 17, 12.............. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2014 05 21, 11:35)
o kur skelbs tas likusias vietas?
Papildyta:

kol kas ziuriu, visi, kas pateko buvo vos ne pirmi eileje.......t.y. nuo 1 iki 5 vietos......bent taip  raso mamytes, kitu dar nemaciau

hm...mes eileje 19, 14, 17, 12.............. unsure.gif

Na taip. Pas mus dabar išvis tik nuo galo trumpėja.
Atsakyti
mus tai speju tikrai i viena is dvieju darzeliu priims siemet...viename nuo 10 vietos iki 4 pasislinkom, o kitame jau nuo 3 iki 1 pasislinkom smile.gif laukiu kas bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 21, 08:51)
Tai gal ir lieka, bet priimines eiles tvarka. Todel mums šansų jau nebera. Panasu, kad iki priesmokyklines grupes jau nera šansų, nes priims po 1-2 vaikus geriausiu atveju. Mes laaaabai jau toli. Pas mus Zirmunuose eiles nezmoniskos. Nebent ieskoti po visa miesta laisvos vietos. Bet ten juk pagal deklaracija bus pilna. Db sistema tokia, kad jei pirmaisiais metais nepatekai, tai veliau tik " ant fukso" vieta tik gausi

Mes laukiam į žirmūnus 3-4m grupes, žiūrėsim. O daugiau - gal yra šansas, jei tikrai tą naują darželį įkurs vietoj suaugusių mokymo centro - tik kaip sužinot, ir laiku į jį užsiregistruot? Nes jame nekurs visų vieno amžiaus grupių, o kurs visokių, ir manau tada didžiausias šansas patekti vyresniems. Jei mes dabar nepateksime, nes priims tik po kelis vaikus, tada intensyviai dėl to naujo aiškinsimės. Gal galėtų į tą naują ilgai nepatekusius įregistruoti sena data, turiu galvoj, leisti papildyti prašymą, ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Sakura91 @ 2014 05 21, 11:32)
mus tai speju tikrai i viena is dvieju darzeliu priims siemet...viename nuo 10 vietos iki 4 pasislinkom, o kitame jau nuo 3 iki 1 pasislinkom smile.gif laukiu kas bus toliau smile.gif

geras)tikriausiai prioritetu turite?
o kokiame darzelyje arba darzeliuose? 4u.gif
Atsakyti
Nes jei reiks iš trijų, kuriuose laukiam nuo 2011m išsibraukt, tik dėl šanso kad gal pateksime į vieną naują - neverta... ir kai laukia į 3-4m grupes po 100 ir daugiau vaikų darželiuose, jie visi į pora naujų to amžiaus grupių irgi netilps. net nežinau. Mūsų eilėse niekas nesikeičia visiškai, dar nepriėjo.
Atsakyti
QUOTE(ta_is @ 2014 05 21, 12:41)
geras)tikriausiai prioritetu turite?
o kokiame darzelyje arba darzeliuose? 4u.gif

Senamiescio darzeliai, uzupiukas ir rasos darzeliai, turiu viena prioriteta (studijuoju). Praitais metais nepakliuvau, nes neturejau prioriteto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakura91: 21 gegužės 2014 - 11:45
QUOTE(Sakura91 @ 2014 05 21, 11:45)
Senamiescio darzeliai, uzupiukas ir rasos darzeliai, turiu viena prioriteta (studijuoju). Praitais metais nepakliuvau, nes neturejau prioriteto...

Šitas prioritetas labai įdomus man asmeniškai.. Kuo studijuojantys neturi kur padėti vaiko labiau nei pvz, dirbantys? Sutikčiau su darželio mokesčio nuolaida studijuojantiems, bet kai tai pirmenybė patekimui, mane liūdina.. Dirbančių tėvų vaikams specialiai mažinama galimybė patekti į darželius ir dirbti, tuo pačiu mokesčius uždirbti..
Atsakyti
QUOTE(Quick @ 2014 05 21, 12:57)
Šitas prioritetas labai įdomus man asmeniškai.. Kuo studijuojantys neturi kur padėti vaiko labiau nei pvz, dirbantys? Sutikčiau su darželio mokesčio nuolaida studijuojantiems, bet kai tai pirmenybė patekimui, mane liūdina.. Dirbančių tėvų vaikams specialiai mažinama galimybė patekti į darželius ir dirbti, tuo pačiu mokesčius uždirbti..

O jums turbut atrodo, kad studentai labai turtingi? ypac kai abu tevai studijuoja pvz ir dirba koki mazai apmokama darba uz puse etato...jie turbut tikrai turi pinigu leist vaika i privatu darzeli...
Atsakyti
Man irgi keistas. Tai negi dabar reikės dirbtinai stot mokytis, kad vaikas patektų į darželį.
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2014 05 21, 13:02)
Man irgi keistas. Tai negi dabar reikės dirbtinai stot mokytis, kad vaikas patektų į darželį.

kai pasiskaitau foruma...tai visi prioritetai jums atrodo nesamone ir neteisybe...jeigu patys turetumet nesakytumet, kad tai taip blogai...biggrin.gif
Atsakyti
Nu šiaip aš turiu prioritetą ax.gif Ir lygiai taip pat laukiu eilėje, kaip ir visos 4u.gif Manau, kad neverta čia pyktis, ypač, kai ne nuo mūsų tai priklauso biggrin.gif
Atsakyti