Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

na dėl to šildymo maisto... visgi pagalvojau, kad aš bijočiau, kad mano vaikai vieni patys būdami šildytųsi ant kaitlentės ar orkaitėj. Kodėl? ogi todėl, kad mano bernai tokie išsiblaškę, didelis šansas, kad pamirštų išjungt, o tada jau doh.gif mikrobangė bent jau pati išsijungia.

chill, neturiu nuomonės, net nežinau, kaip geriau, man reik vaizdą pamatyt - su juoda ir su balta, kad pasakyčiau, kaip gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 20, 19:57)
Čia tik tarp kitko tas šašiukas smile.gif.
Buitinės technikos norėjau balto grūdinto stiklo, kaitlentė iš tos pačios serijos kaip orkaitė, tad net nekilo mintis keisti į juodą. Beje, juodas stiklas - kaip antdelno visi nusičiupinėjimai ir t.t. Turėjau - ačiū, nebereikia. smile.gif. Stalviršis juodas, kaip pas draugę, toks dar blizgutis viduj yra, tai nieko nesimato ant jo, nei dulkių nei trupinukų, tad tokį ir rinkausi. Tik nemanau, kad atrodytų gražiai ir dar vienas baltas daiktas ant stalviršio, galvoju gal užteks dujinės kaitlentės baltos, o kriauklę jau dėti juodą, taip neišsiskirtų?..


na labai jau ydomiai ten viskas pas jus. ydomu bus pamatyti kaip atrodys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 20, 17:20)
na labai jau ydomiai ten viskas pas jus. ydomu bus pamatyti kaip atrodys.  ax.gif

Man ir pačiai bus įdomu. Pasirodysiu vasario pačiam gale. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2014 01 20, 20:26)
Man ir pačiai bus įdomu. Pasirodysiu vasario pačiam gale.  g.gif


bet kriaulkes nedeciau as baltos...

o gal dejot pav koki kaip atrodys? na is interneto , nes stalvirsi juoda niekada nedrysciau daryt, jau gana turejau dureles tamsiai rudas doh.gif nors isivaizduoju plokste plokstei nelygu.
Atsakyti
O ko jus taip pries mikrobanges? Del sveikatos ar ka? Nors nepasakyciau, kad as labai naudojuosi mikrobange, bet ir be jos butu sunkoka. Kaip Teka sako, ir as bijociau, jei sildytusi ant virykles, mano mazasis toks eksperimentatorius su maistu, kad butinai noretu dar kazka pridirbti , o po to butinai ant saves uzsiversti doh.gif Be to man skanesnis mikrobangeje sildytas ir nepersildytas maistas,o ant virykles kokio kotletuko taip nepasildysi. As turiu planuose spintele su nisa mikrobangei neimontuojamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 20 sausio 2014 - 19:07
QUOTE(naca @ 2014 01 20, 18:06)
O ko jus taip pries mikrobanges? Del sveikatos ar ka?  Nors nepasakyciau, kad as labai naudojuosi mikrobange, bet ir be jos butu sunkoka. Kaip Teka sako, ir as bijociau, jei sildytusi ant virykles, mano mazasis toks eksperimentatorius su maistu, kad butinai noretu dar kazka pridirbti , o po to butinai ant saves uzsiversti doh.gif  Be to man skanesnis mikrobangeje sildytas ir nepersildytas maistas,o ant virykles kokio kotletuko taip nepasildysi. As  turiu planuose spintele su nisa mikrobangei neimontuojamai.


as mikrobange labai labai retai naudoju, bet jos visai tikrai neatsisakyciau schmoll.gif todel pasirinkom orkaite mikrobange viename wink.gif
Atsakyti
o šio straipsnio virtuvės nuotraukose stalviršis jau skaitosi tamsus ant kurio matosi visos kalkės?

taip pat suprantu kriauklė yra įleista?

beje toks kranas-šlanga (nežinau,kaip tiksliai vadinasi biggrin.gif) patogi naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 20, 20:36)
o šio straipsnio virtuvės nuotraukose stalviršis jau skaitosi tamsus ant kurio matosi visos kalkės?

taip pat suprantu kriauklė yra įleista?

beje toks kranas-šlanga (nežinau,kaip tiksliai vadinasi biggrin.gif) patogi naudoti?

Tai kalkės stalvišiui nėra tokios grėsmingos,juk balų nelaikysit. Gal svarbiau,jei tamsus,kad nebūtų labai lygios faktūros,o su kokiais taškiukais arba rievelėm,kad nesimatytų dulkės prieš šviesą.
Plautuvė čia paprasta plieninė,kiek įžiūriu,tik su slim top krašteliu,kuris leidžia jai gražiau priglusti prie stalviršio,nes nėra iškilęs.
Dėk krano patogumo nieko nepasakysiu,nes tokio nesu niekur naudojusi,tik man toks kažko negražus,bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 20, 18:36)
beje toks kranas-šlanga (nežinau,kaip tiksliai vadinasi biggrin.gif) patogi naudoti?

kranas tikrai patogus, bet patogesni tokie thumbup.gif :
user posted image
Atsakyti
Idedu as savo virtuvinio plana jusu teismui. Zinau kad netobulas. Daug vietos issvaistyta vejais, bet viskas del to kad virtuve bendra su svetaine, jas skiria tik tokia sienele, kuri parodyta, taigi dujine ir kriaukle norejosi sukisti i ta gala, kur is svetaines nesimato. (Iejimas is uz sieneles, ten ne siena, ten atvira erdve.) Gal sakysite kad reikia keisti kriaukle su dujine vietomis, bet nu nelimpa man apkeistai nors tu ka g.gif doh.gif

Didziausias blogumas tame kad ten kur kriaukle ir ta spintele uz jos lieka neisnaudojama (na uz siukslines ten i gala nelabai ka padesi). Nors gal galima kazka protingo sugalvoti ?
Dar tos kur aplink dujine tokios sriauros spinteles, tikriausiai darysiu jas isvaziuojancias, bet naudos is ju irgi mazai. Kaip galima jas isnaudoti?

user posted image

user posted image

Labai laukciau kritikos, nes pati nieko nebeprigalvoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabeliss: 20 sausio 2014 - 20:17
ačiū už atsakymus:)
šiek tiek po truputi viską knibinėju, nes vis minčių visokių nenusistovėjusių...

turiu palei sieną 106cm,čia bus ir kriauklė ir svarstau ar geriau imti 51cm skersmens be padėklo indams. Tačiau darbinio ploto nebus daug, nes kriauklė šiek tiek per vidurį turi gautis, nes kampe bus nepatogu. Vadinasi vienas kampas tarsi ir bus laisvas bet jo išnaudoti pilnai negalėsiu.

ar vis dėlto imti su padėklu 70 cm. tuomet padėklą dėti į kampą, kuris nebus ir taip pilnai išnaudojamas, o šalia šaldytuvo liks ~29 cm.kam nors iš šaldytuvo pasidėti.

kuris variantas būtų naudingesnis?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 20, 21:17)
kuris variantas būtų naudingesnis?

Turint mažai darbastalio,siūlyčiau dėti kriauklę be padėko. Pati mėgstu padėklus,nes taip jau įpratusi turėti tokias plautuves,bet pas mane ilgas darbastalis. O kampe tikrai rasit ką padėti-kavos aparatą,ar kokį kombainą,mikserį,virdulį. Tokiems dalykams paprastai gaila naudingo ploto,o kampai būna pati ta vieta smile.gif

tabeliss,plautuvė labai labai ne vietoje g.gif .Kodėl nenorite daryti prie lango? Gražus stilingas kranas net matomas iš svetainės neturėtų negražiai atrodyti,net atvirkščiai-gali papuošti mirksiukas.gif .Ir indauja truputį vieniša,pasimetusi. Gal kaip nors apjunkit? O gal tiesiog proporciškai nelabai tinka prie spintelių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 20 sausio 2014 - 20:32