Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(merlot* @ 2014 02 14, 02:42)
as kazkokia nenormali pasijutau.susigraudinau netgi.kazkaip isivaizdavau,kad jus visos man "drauges".virtualios,bet vistiek

Man panašiai. Irgi graudulys ima šiek tiek.
Atėjau čia kai buvo sunku, nebuvo kur dėt savo nerimo, ir atrodo kad čia labai daug išliedavau. Net ginčijantis su kuo nors smile.gif Pamenu net buvo sukilęs toks užsidegimas, burt bendruomenę, perkelt ją į gyvą, kažką bandėm su septynke vis daryt. Beveik visos čia tapo savos ir tokios fainos atrodė. Kiekviena savaip.
Dabar man tas jausmas kad labiau iš inercijos viskas rieda. Sumažėjo saugumas ir poreikis. Buvo skaudu kai asmeniškai kai kas ėmė ignoruoti, trinti iš fb ir tiesiogiai sakyti, kas esu bloga. Nu kažkaip jautriai priėmiau. Atrodė kad čia taip neturėtų būti. Žinau kad ir pati būnu kandi, įkyri, pikta. Bet nebuvo turbūt nė vieno žmogaus čia, kurį laikyčiau blogu, ar užpykčiau, ar nekęsčiau. Buvo keletas kurie tiesiog netilpo į tolerancijos rėmus, bet išvis jokio kontakto neturėjau ir tiek.
Bandau galvot, ko as labiausiai pasiilgstu. Turbūt septynkės, ondatros, lucero, snukelio, japonės mūsų, sausės, bitės net, ir ach, kitų net nikų nebepamenu, tik žinau kaip atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2014 02 14, 01:42)
kokia laidotuviu nuotaika...

man labai liudna,kad mirsta tema,kad iseina pinot ir laukine

verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Baik jau, Merlotuk. Aš tai neišeinu, bent kol kas. Ten buvo tik pasiūlymas pačiai sau pusiau juokais.
Buvau parašius postą, kur išdėsčiau savo priekaištus, nors ir aš tokia pati. Bet ištryniau, perskaitė turbūt tik Laukinė. tai nuo to ir prasidėjo.

kad tema nenumirtų, reikia, kad joje kažkas nuolat vyktų. Tam reikia daugiau atvirumo. Bet kadangi to visos bijo, tiksliau bijo net prasižiot, kad kažkas ne taip supras, "atknis" tai, ko nėra, ar netyčia/tyčia įžeis, tai ir rašoma mažiau.
prisimenu, kai rašė Septynkė, tai tema virte virė, nes ji nebijojo būti atvira ir buvo įdomu. Ir kitos su jumoru. Tik ne tos pikčiurnos.
Rašykim kasdien ir nepalikim "kabančių" parom tų, kurioms reikia atsakymo. Dabar va parašiau ir nežinau, ar kas nors dar parašys sekančias dvi paras.

Oi, jau vėluoju. Tas kelias dar neaišku koks. Geros dienos. 4u.gif

Atsakyti
tik susiruošk ateit paverkt, tai jos išsilaksto ir užsi..filosofuoja. nevezučka smile.gif
temą skaitau visą laiką, tik dažnai nenoriu nieko rašyti. man visada atrodo, kad aš savo kalbomis visus nervinu biggrin.gif
šiaip keista, kad mažai rašau, nes esu plepė gyvenime ir dūra-aktyvistka forumuose.
juokas ima iš savęs, kai vidury savo tratatatatattatatattatatatattatatattatatattatatattaa pajuntu, kad per daug kalbu, ne tai sakau, ką tikimasi išgirsti, ne tai kitus domina, ne tiek daug domina ar ne taip gilintis norima, niekam neįdomūs analizai, pastebėjimai, istorijos, juokai ir pan., niekas nenori į mane gilintis.. ir užstringu vidury žodžio ir sakau, beveik kaip nekalta mergelė paraudusi "aš jau ryškiai per daug kalbu". tada dar juokingiau būna, kai į tą pasakymą sureaguojama kuklia tyla, atseit, jo jo, bet gal apie tai nekalbėkim, tu tik pagaliau nutilk "su savo tais" biggrin.gif ir retai kada pasako kas nors "ne, viskas gerai, gi įdomiai kalbi, man toks triukšmas patinka" biggrin.gif
o šios temos skaitymas man yra lygus dalyvavimui. nesijaučiu nedalyvaujanti.
be to, mano avataras labai fainas - vien tai jau yra mano indėlis į temą, argi ne? smile.gif

yra toks vienas žmogus. jam per vieną dieną sulūžta dvi mašinos, užgriūna virtinė visokių pačių durniausių nesėkmių lyg tyčia (žinot, būna tokių dienų, penktadienių tryliktų, kai VISKAS nesiseka, viskas vienu metu žlunga, kliūna, lūžta, krinta, suserga, pasibaigia, nutrūksta ir pan.?), o jis sako, nu jo, truputį nesusidėliojo diena, nepasimėgavau, bet šiaip viskas zjbs biggrin.gif tai va. nelinkiu tokiu tapti, nes tokiais netampama, linkiu tokių šalia turėti. bent vieną.

pabaigai dienos foto:

Andres Serrano "Mother and Child" (Holy Works)
user posted image
Atsakyti
nu kas čia per seilėtekiai? seilėjatės graudinatės kibirėliais smėliadėzėj dalinatės smile.gif

joa, septynkės tai žiauriai trūksta. nu blem protinga moteris. nu žiauriai. kaip pasakydavo, tai ir viskas aišku ir paguodžia ir paaiškina. nu dovana pasauliui tokie žmonės. ale kiek ji galėjo tempt čia visas po savo sparnu kišdama. save tegu tik pasikiša, tegu tik ji viską prakenčia, susirenka save į daiktą. paaugs Zosikė, bus lengviau bent jau fiziškai.

man tai irgi dar verbenos ir chujaus trūkumas. dėl savito humoro. ir šėlsmės dėl kai kurių preižasčių.

tų kurios dar likot, nevardysiu rolleyes.gif , ale blyn jei dingtumėt čia keletas dar, tai subinės atveju kas mane linksmins? kas guos? kas protingą mintį parašys? a? ax.gif

ir aplamai - kuo daugiau skirtingų personų čia rašytų, tuo geriau visoms, nes kiekviena atsirinkdavo man rodos sau tinkantį komentarą-nesvarbu ar paguodžiantį, aprėkiantį, patariantį ar šiaip nuotaiką keliantį. visos čia reikalingos buvo/yra. būt gerai kad nedingtumėt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merlot* @ 2014 02 14, 02:42)
-ji is tikruju man viena is "savesniu",suprantamesniu zmoniu
dar panasiai jauciu yra pirlim

--idomu,dar kazkam liudna del "musu" zlugimo?
  jei tik man vienai,tai jej bogu reik man gydytis

-Oi aciu. bigsmile.gif As kazkaip vis maniau, kad tu ant manes vis dar biski danti pagriezi uz senus griekus.

--Durna, aisku gi kad ne tau vienai. rolleyes.gif

QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 14, 09:11)
-Aš tai neišeinu, bent kol kas.
--kad tema nenumirtų, reikia, kad joje kažkas nuolat vyktų. Tam reikia daugiau atvirumo. Bet kadangi to visos bijo, tiksliau bijo net prasižiot, kad kažkas ne taip supras, "atknis" tai, ko nėra, ar netyčia/tyčia įžeis, tai ir rašoma mažiau.

-Uff.. rolleyes.gif

--Bingo. Tik del priezasciu neatviravimo nesutinku. Man tai treti asmenys trukdo atvirautis. Del jusu tai ko gero galeciau daugmaz is po dvasiniu triusiku ir papinuko pasirodyt labai neraudonuodama. unsure.gif

QUOTE(Bad Seeds @ 2014 02 14, 10:35)
-tik susiruošk ateit paverkt,
--man visada atrodo, kad aš savo kalbomis visus nervinu biggrin.gif
--- retai kada pasako kas nors "ne, viskas gerai, gi įdomiai kalbi, man toks triukšmas patinka" biggrin.gif

-Aiks, kas nutiko? Klok, nesikuklink. Issitraukiau va nosiniu dezele..
Nu?.. bigsmile.gif
-- doh.gif
---Kaip cia tau pasakius? g.gif Matai, tu man kazkaip atrodai lengvas Reluctant variantas, ar Reluctant atrodo kaip tavo hard versija.
Ar tu isivaizduoji save rasancia Reluctant : "Viskas gerai, gi idomiai kalbi, man toks triuksmas patinka"?? rolleyes.gif
Tiesiog as va pav. asmeniskai, niekada net nepagalvojau, kad tau reikia kazkokio patvirtinimo. unsure.gif
Nors, is to kokiom akim smaugi ta katineli nekalta, turejau atspeti, pagalvoti, pajusti...
Mea culpa.. doh.gif

Laukine, jei tau taip geriau, aik, nepririsim. Bet jei sikna ar kas, nesikuklink, pareik, uzeik, a? 4u.gif

O kitos tai laikomes, laikomes. Nepasiduodam! lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirlimpimpim: 14 vasario 2014 - 10:52
Merliau, nu rimtai, aikš, vaikas tu mano nesigraudenus console.gif
O su jom mes nedraugausim, išeinančiom, va taip va! biggrin.gif

Laukine, aš vakar pagalvojau, kad gal tau prieš svarbią dieną, Pinot postas(nl nespėjau perskaityt, nu jėzusmarija) tokią reakciją sukėlė ir staigiai "šūdas užvirė" (sorry už stačiokiškumą, alia aš tokia biškį kartais, ypač pavasariop)
Gal tikrai hujova tau? Tai tu ne iš temos kulniuok, o gal kaip tik atvirkščiai..
Anyway- sėkmingos šios svarbios dienos dar kartą ir... Jeigu ką- rašyk, a?

Pinot. Teisingai. Sėdi ravelį išsėdėjus ir sėdėk, o tai matai paskui tautinį žliumbadienį sukeliat, begėdės. Tikiuos kelias geras ir idiots free buvo in wilno pūčiant...

Badseeds- nžn tu ten kur per daug šneki ar ne, bet forume, tavo paklodę visada perskaitau
Aš irgi daug šneku. Ir Merlot daug ir greit šneka.
Taigi gerai, kai daug šneki.
Kam blogai- tai jų problIEmos....

GD- nžn, dėl tų nedebesėlių savo aplinkoj. Būna, tiksliau pasitaiko, bet aš greit atsiriboju.
Nereikia man jokių kataklizmų jų inicijuojamų
Taip bl nestabili kaip Hortono dobilėlis...

Penktadienis.. Nu ir? Šūdadieniai vienas po kito...
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 02 14, 10:50)
-Aiks, kas nutiko? Klok, nesikuklink. Issitraukiau va nosiniu dezele..
Nu?.. bigsmile.gif
-- doh.gif
---Kaip cia tau pasakius?  g.gif Matai, tu man kazkaip atrodai lengvas Reluctant variantas, ar Reluctant atrodo kaip tavo hard versija.
Ar tu isivaizduoji save rasancia Reluctant : "Viskas gerai, gi idomiai kalbi, man toks triuksmas patinka"??  rolleyes.gif
Tiesiog as va pav. asmeniskai, niekada net nepagalvojau, kad tau reikia kazkokio patvirtinimo.  unsure.gif
Nors, is to kokiom akim smaugi ta katineli nekalta, turejau atspeti, pagalvoti, pajusti...
Mea culpa.. doh.gif

nieko "tokio" nenutiko. užsiknisau. beviltiškai jaučiuos. kaip ir viskas ok gyvenime, o šūdas. ir viskas per tą sušiktą miegą. arba turiu ryti vaistus, arba gerti, arba nemiegoti. neseniai apsivėmus buvau, tai net tabletės negalėjau įkalt, nes net vandenį atpylinėjau. o miegot tai juk mirtinai reikėjo sergant. šaltis purto, bloga, o miegot negali, kaip lakudra kokia.

man čia nereikia jokio patvirtinimo, nes esi psich sredi psichov (gerąja prasme), ir tuo man ši tema artima ir brangi.
gyvenime dažnai sutinku nustebusį žvilgsnį - wtf are you talking about? kodėl taip galvoji? kodėl tu tokia? ką čia kalbi? kaip tai ne kaip visi? kaip tai nedarysi? ką, tradicijos tau px? kodėl tu man tai pasakoji? nori nenori kažkuriuo metu pasijunti ne savo vietoj. o tų man normalių bendraminčių yra kankinamai mažai. komunikabilumas per kraštus liejasi, o kokybiškai komunikuoti , kaip aš tai suprantu, yra mažai su kuo. knisa smile.gif

avataras pasirinktas spontaniškai ir todėl tai tikriausiai yra labai gera informacija apie mane smile.gif klausimas, kuris iš dviejų veikėjų esu aš smile.gif head and shoulders - du viename.
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2014 02 14, 09:36)

tų kurios dar likot, nevardysiu rolleyes.gif , ale blyn jei dingtumėt čia keletas dar, tai subinės atveju kas mane linksmins? kas guos? kas protingą mintį parašys? a?  ax.gif

As atsigausiu ir tave palinksminsiu 4u.gif Del protingu minciu - nepasizadu...
Beje, vakar prausiaus. Ir siandien.
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 02 14, 12:16)
. užsiknisau. beviltiškai jaučiuos.

pažįstamas jausmas. būtent šitas unsure.gif užjaučiu.

Gabyte, vo tikras draugas drinks_cheers.gif . gerai kad yra viltis tau atsigauti. o praustis yra gerai. ypač kai galvą išsiplauni, kvepia šampūnas, akyse šviesiau smile.gif

manoji (galva) neplauta nuo antradienio blush2.gif , kabo tokie makaronai. px. o prausiuos vis dar du kart dienoj.

Notmiauski, kas do šūdadieniai ten pas tave. nors kartą myžadienį pasidaryk, rutina jau gaunasi biggrin.gif

Vestuke, beje, vilno ne mūsų gi, o lenkų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar ir aš nusiprausiau.
Bet šian nė nesiruošiu- nuo sofkės ant sofkės gulinėjant 'neišsipurvinu'

Galvą tai kas dieną reiktų plaut bet irgi- geriau pamiegot ilgiau ryte...
Tai dažnai su aliejaus varykla sau sėdžiu kelias dienas neplovus
Dar bl galvos oda bais sausa, tai pleiskanyja, išsiplovus išvis čiešyščia...

Niekaip nerandu šampūno, kad išplautų susiriebalavusius, bet nesausintų odos- nesirastų pleiskanų..

Noriu silkės.. O ji dar tik Lenkijoj blyn.. Pradžioj jos... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2014 02 13, 23:59)
Aš norėčiau kada galėt pasivadint debesėliu

kaip perskaiciau sita tavo sakini is karto ausyse isgirdau sita ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif aš tik šviesus norėčiau būt biggrin.gif
Bet panaši į Mikę, pažiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti