Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Laukine_ @ 2014 02 16, 11:12)

Be to, manau, kad daug kam, pvz. Pinot, nepatinka psichologizavimai, jai atrodo tai, kaip įžeidinėjimas  ax.gif nori čia rasti gero jumoro  smile.gif . Be to kiekviena iš mūsų esame atvira tiek, kiek norime tokia būti. Man netrukdo, kad aš daug ko nežinau apie daug iš jūsų.

Oh, laba diena.
man patiko septynkės psichologizavimai, kas jau dievo duota, to neatimsi.
Kitiems galima save norėti kaip nori "perlaužinėti", bet kam skirta, o kam ne.

Taip, aš geriau jaučiuosi čia, kai galiu pasijuokti, myliu "šposintojas", nors tegu tai būna ir juokas per ašaras.

Man tie analizavimai neatrodo kaip įžeidinėjimas, iš kur čia tokia nesąmonė.
Tai, ką tu darai su savimi, tavo reikalas. Bet man tavo psichotyrimai panašūs į atsivertėlio/perkrikšto sindromą, pernelyg jau viskas entuziastinga ir neramu.
Tokį etapą perėjau prieš ketverius metus.
tikiuosi, kad tau tai atneša naudos. Man tai- nepasakyčiau. Tik visus nervinau, beanalizuodama, kol tiesiai šviesiai kartą buvau paprašyta patylėt, nes jau nusibodau. Ir pati buvau sau nusibodusi.
smile.gif
Atsakyti
aikit geriau dailaus čiuožimo žiūrėt rolleyes.gif

gabyte, ale nu va-šaunuolė, ir prausies, ir verdi ir dargrindis plauni. o aš žadėjau tūlikus šveist rolleyes.gif . nu bet galvoju g.gif , vasario 16ta, sekmadienis. gi griekas būtų tokius sunkius darbus dirbt. ane? juk ane (laksto akimis ieškodama tylaus pritarimo)

o gali būt, kad šuo įsimyli katiną? kastruotą? g.gif . škotukas pablūdo-vaikšto paskui katinėlį, net dreba visas, uodegą uosto, lyg būtų tik vakar katinėlis apsigyvenęs g.gif
iki tol ignoras buvo, neskaitant to, kad katinas letena barzdą pašukuodavo.

beje, Notmiauski, o dar turit tą šunį?
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 16, 17:29)

o gali būt, kad šuo įsimyli katiną? kastruotą? g.gif . škotukas pablūdo-vaikšto paskui katinėlį, net dreba visas, uodegą uosto, lyg būtų tik vakar katinėlis apsigyvenęs g.gif
iki tol ignoras buvo, neskaitant to, kad katinas letena barzdą pašukuodavo.

beje, Notmiauski, o dar turit tą šunį?

O tas katinas prieš kastravimą buvo katinas ar katė?
Reikia paanalizuot.
Jeigu katinas buvo katinu, tai tavo šuo gėjus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 16, 18:33)
O tas katinas prieš kastravimą buvo katinas ar katė?
Reikia paanalizuot.
Jeigu katinas buvo katinu, tai tavo šuo gėjus.  biggrin.gif

katinas. biggrin.gif nu va, ir aš suneraminta. ale jei kastruotas, tai jau ne vyras gi g.gif . toks ono.
nu jis ir ant mergaičių šunikių akį meta. ta prasme aš nežinau ar jis pabėgęs mergų kaime apturėjęs yra, nes mes jo niekur nevedėm ženytis. bet man rods kaime turi kažką, nes laaabai nori išsprukt iš kiemo biggrin.gif tikiuosi ne šunį doh.gif

aš čia grįžus iš gėjų kurorto jau niekuo nesistebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nežinau100% @ 2014 02 16, 17:38)
katinas.  biggrin.gif  nu va, ir aš suneraminta. ale jei kastruotas, tai jau ne vyras gi g.gif . toks ono.
nu jis ir ant mergaičių šunikių akį meta. ta prasme aš nežinau ar jis pabėgęs mergų kaime apturėjęs yra, nes mes jo niekur nevedėm ženytis. bet man rods kaime turi kažką, nes laaabai nori išsprukt iš kiemo biggrin.gif  tikiuosi ne šunį doh.gif

aš čia grįžus iš gėjų kurorto jau niekuo nesistebiu biggrin.gif

lotuliukas.gif
Prajuokinai.O mes tai labai senai turėjom tikrai šunį anos orientacijos, nes jį domino tik patinai. Buvo kažkoks neapsisprendęs. Ženytis norėjo tik su patinais. biggrin.gif
Atsakyti
Pinot, tu sunu zinove -- ka daryt kad suo netampytu? Det petnesas ar nedet? Suo nejaunas.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 16, 17:42)
lotuliukas.gif
Prajuokinai.O mes tai labai senai turėjom tikrai šunį anos orientacijos, nes jį domino tik patinai. Buvo kažkoks neapsisprendęs. Ženytis norėjo tik su patinais. biggrin.gif

Isklaidysiu visa romantika. Kergimas yra valdzios parodymas. Suo gali kergt kita suni, katina, vaika, seimininka... svarbiausia nedaleist, kad kanors is seimos bandytu kergt. Kales irgi kergia. Ir kales, ir patinus, ir katinus , ir zmones....
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2014 02 16, 18:18)
Pinot, tu sunu zinove -- ka daryt kad suo netampytu? Det petnesas ar nedet? Suo nejaunas.

Petnesu nedek - tampys dar labiau. Dek griezta - priklausomai nuo sums- vienam smaugiama grandinele geriau, kitiek su "shipais" antkaklis. Mano belgas apsiramino tik su smaugiama su shipais grandine. O auklet reikia- kai tik netempia pagirt ir skanesta. Kai tempia - staigiai truktelt ir komands pvz " palauk"
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2014 02 16, 18:25)
Isklaidysiu visa romantika. Kergimas yra valdzios parodymas. Suo gali kergt kita suni, katina, vaika, seimininka... svarbiausia nedaleist, kad kanors is seimos bandytu kergt. Kales irgi kergia. Ir kales, ir patinus, ir katinus , ir zmones....
Papildyta:
Petnesu nedek - tampys dar labiau. Dek griezta - priklausomai nuo sums- vienam smaugiama grandinele geriau, kitiek su "shipais" antkaklis. Mano belgas apsiramino tik su smaugiama su shipais grandine. O auklet reikia- kai tik netempia pagirt ir skanesta. Kai tempia - staigiai truktelt ir komands pvz " palauk"

Dar gali norėti pagalvės, užuolaidos, kaldros. Žinau.

Sutinku su tuo, kad reikia drausminamojo antkaklio. O jei šuo nebejaunas - tai tuo labiau, nes nebeišmokysi kažinkiek.

Gabyte, o kaip su tuo šuns nuolatiniu sysaliojimu? Šuo atrodo fiziškai sveikas, stiprus, kailis blizga. Medžioklinis. Ar būna taip iš didelio nervingumo ar čia kažkokia inkstų bėda? Septyni mėn., o prašosi į lauką kas kelios valandos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 16 vasario 2014 - 18:39
Pinot, plyyz, kiek laiko galima islaikyti kvepalus? Kalba apie diorus shanelius ir C° kambario salygomis.. unsure.gif

Laukine, man viskas OK su tavo psichologizavimais. Kazkada guodziausi cia aptakiomis frazemis, o tu viska kazkaip supratai, pasnekejai, lyg zinotum istorija is pagrindu ir dar radai argumentu nuraminti.
Nuo tada Laukine man yra great.

Bet. Kartais pameteji tokiu pavirsutiniu patarimu, kaip kokia delfe. Tada keistokai nuskamba, bet as nurasau tai mokymosi procesui, visiems pasitaikantiems paklydimams ir suklupimams.
Antra vertus, prisiminus kai kuriuos profesionaliu diplomuotu psichologu straipsnius.. Buna puslapiu puslapiai slysciojimo pavirsium, tai nzn. doh.gif

Esu uzejusi minti, kad psichologas yra dvasine siuksline, nes zmones ateina, palieka savo siuksles, susimoka ir iseina. unsure.gif

Del citatos. Is su veziu susidurusio zmogaus tai vel kitaip skamba, bet man, gyvenanciai eilinemis gyvenimiskomis problemomis be didesniu dramu, mintis irgi tinka.

Buna zmones galvoja, kad dabar yra blogai, bet paskui, kazkada, viskas bus gerai. Todel dabar nesiskaito, gyvenimas bus paskui, kai "viskas bus gerai". Dabar tik laukiam.

O taigi snipstas sitai.

Dabartines problemos apsitvarkys, susitvarkys, iskils kitu, gal dar sunkesniu, gal tik kitokiu, ir taip nuolat. Taip ir praeina gyvenimai laukime to pyyypt "viskas gerai".

Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 02 16, 18:38)
Pinot, plyyz, kiek laiko galima islaikyti kvepalus? Kalba apie diorus shanelius ir C° kambario salygomis.. unsure.gif

manau, kad neribotai. Juk perkam aukcionuose jau nebegaminamus naudojimui, ne kolekcionavimui. Pvz., esu įsigijusi kvepalus, gamintus prieš gerus 17 metų, ir viskas tiko.
Gali spalva pasikeisti, ar kažkokių drumzlių atsirasti, bet kvapui tai nelabai turi įtakos.
Aišku, jei jau laikyti jie kažkur ant palangės, šviesoje, kaitroje, tai nžn.
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2014 02 16, 18:38)

Bet. Kartais pameteji tokiu pavirsutiniu patarimu, kaip kokia delfe.  Tada keistokai nuskamba, bet as nurasau tai mokymosi procesui, visiems pasitaikantiems paklydimams ir suklupimams.

Neturėčiau tų patarimų dalint smile.gif
Tau pavyksta kažkaip kitaip su tais patarimais .

Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 16, 17:15)
Bet man tavo psichotyrimai panašūs į atsivertėlio/perkrikšto sindromą, pernelyg jau viskas entuziastinga ir neramu.
Tokį etapą perėjau prieš ketverius metus.
tikiuosi, kad tau tai atneša naudos. Man tai- nepasakyčiau. Tik visus nervinau, beanalizuodama, kol tiesiai šviesiai kartą  buvau paprašyta patylėt, nes jau nusibodau.  Ir pati buvau sau nusibodusi.
smile.gif

Pinot, tai kurioje tu dabar pusėje - kokios naudos tau davė psichoterapija? Ką tau duoda šis forumas? čia jumoro ne tiek jau ir daug unsure.gif
Atsakyti
Sutinku su tuo, kad reikia drausminamojo antkaklio. O jei šuo nebejaunas - tai tuo labiau, nes nebeišmokysi kažinkiek.

Aciu. Gal pabandysiu, nes kaip tik pardej ciupinejau. Cia biski kulturiniai skirtumai. Atseit petnesas deda kaip tik nuo tampymo. O tu grandiniu su shypais is viso ngmaciau.
Atsakyti