Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 19, 21:58)
iki tokio lygio,kad negaliu valgyt kepto maisto,nes buna skausmai ir pykinimai g.gif aisku,gerai ,kad nieko nerado,bet kad beda isliko...

Keptas maistas nėra sveika.Tai geriau nevalgyk.
Papildyta:
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 22, 03:09)
treciadienio pykina,maistas nekaltas,nes viskas garuose,beto tik koja is lovos ir prasideda... verysad.gif

Dėl depresijos, man atrodo, Tave pykina.
Atsakyti
na faktas,kad lt jauciuos geriau,tiek psichologiskai,tiek fiziskai.bet tikrai nesuprantu kaip gali but blogai iki tokio lygio vien nuo depresavimu... g.gif va dabar nuo treciadienio pykina,maistas nekaltas,nes viskas garuose,beto tik koja is lovos ir prasideda... verysad.gif

matyt, kad gali. Jei bloga vien nuo buvimo toje aplinkoje, tai tampa bloga ir fiziškai. Pykina, gal tiesog atmeti viską, kas aplinkui. g.gif
Man lengva pasakyt, bet mėginčiau ieškoti išeities, kažkokios.
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2014 02 20, 22:18)
Aš savo hyperį tik su tokių tampau
user posted image

Mano belgas tik su tokiu suprato, kad jis niekur neskuba, ir, kad tie katinai ne tokie jau idomus bigsmile.gif ziaurumo tai cia nera - jeigu nesitampo- niekas kaklo nebado rolleyes.gif
na faktas,kad lt jauciuos geriau,tiek psichologiskai,tiek fiziskai.bet tikrai nesuprantu kaip gali but blogai iki tokio lygio vien nuo depresavimu... g.gif va dabar nuo treciadienio pykina,maistas nekaltas,nes viskas garuose,beto tik koja is lovos ir prasideda... verysad.gif

Galva nesvaigsta? Man taip buvo del paroksizminio galvos svaigimo. Ne valgyt nieko negalejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2014 02 22, 11:55)
Mano belgas tik su tokiu suprato, kad jis niekur neskuba, ir, kad tie katinai ne tokie jau idomus bigsmile.gif ziaurumo tai cia nera - jeigu nesitampo- niekas kaklo nebado rolleyes.gif

Būtent!!! Maniškis ryzenas taip pat jau senokai supratęs kai jei timptels tai skaudės, tai ramiai sau eina. O per Kalėdas iš gerumo nupirkau odinį antkaklį ir ką-iškart pajuto laisvę...teko paslėpt dovaną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2014 02 22, 12:15)
Būtent!!! Maniškis ryzenas taip pat jau senokai supratęs 

O maniškiam kurcui padės turbūt tik elekrošokinis antkaklis. smile.gif unsure.gif
Atsakyti
Galva nesvaigsta? Man taip buvo del paroksizminio galvos svaigimo. Ne valgyt nieko negalejau doh.gif

MB svaigsta galva ir ūžia ausyje vienoje pusėje, susvaigsta galva labiau atsigulus arba ką nors valgant. Pas ausų gydytoją buvo, nieko nenustatė, tai dabar pas neurologą eis, reiktų kompiuterinę tomografiją arba magnetinį rezonansą pasidaryt turbūt. g.gif

Papildyta:

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mansunku @ 2014 02 22, 09:50)
Keptas maistas nėra sveika.Tai geriau nevalgyk.
Papildyta:
Dėl depresijos, man atrodo, Tave pykina.

atsisakiau kepto maisto kai nustate kasos uzdegima,tai jau senai valgau tik virta garuose.

kartais svaigsta,bet ne istisai.

kaip faina lauke,zydi geles,pavasaris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 22, 15:54)

kaip faina lauke,zydi geles,pavasaris thumbup.gif

Faina, kad tu tai pastebi ir kad tave tai džiugina. 4u.gif

akivaizdžiai tau pagėrėjo, taip ir toliau laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinot noir: 22 vasario 2014 - 17:53
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 22, 17:52)
Faina, kad tu tai pastebi ir kad tave tai džiugina. 4u.gif

akivaizdžiai tau pagėrėjo, taip ir toliau laikykis 4u.gif

4u.gif
neatsimenu kiek laiko nesidziaugiau tokiais dalykais...
Atsakyti
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 02 22, 04:09)
nesuprantu kaip gali but blogai iki tokio lygio vien nuo depresavimu... g.gif

Jeigu skaitai kartais ką čia rašo kiti žmonės, turėtum žinoti kad gali. Ondatra atsimink kaip nieko valgyt negalėdavo, ir kaip viską skaudėjo. Buvo viena kuri irgi nieko nevalgė, ir net nepaėjo, su lazda vaikščiojo. Buvo kas iš viso iš lovos negalėdavo atsikelt. Man irgi buvo periodas, kai ištisai skaudėjo pilva ir pykino.
Taip kad jeigu nieko nerado, nurimk. Simptomai praeis tada kai nustosi apie juos galvot ir siet su kokia nors nesama liga. Arba pasikeis į kitus simptomus.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2014 02 23, 02:44)
Jeigu skaitai kartais ką čia rašo kiti žmonės, turėtum žinoti kad gali. Ondatra atsimink kaip nieko valgyt negalėdavo, ir kaip viską skaudėjo. Buvo viena kuri irgi nieko nevalgė, ir net nepaėjo, su lazda vaikščiojo. Buvo kas iš viso iš lovos negalėdavo atsikelt. Man irgi buvo periodas, kai ištisai skaudėjo pilva ir pykino.
Taip kad jeigu nieko nerado, nurimk. Simptomai praeis tada kai nustosi apie juos galvot ir siet su kokia nors nesama liga. Arba pasikeis į kitus simptomus.

as tokia rami,kad tokia tik lt budavau ir tai ne visada.nu neiseina apie tai negalvot,nes jei gerai jauties,tai galvoji kad tik ko neuzvalgyt,kad nepaliktu blogai,jei blogai,tai galvoji ka padaryt,kad pageretu,nepykintu ,neskaudetu,nebutu priepuoliniu skausmu.keista nes man priepuoliniu skausmu nebudavo net tada kai akmenis tulzy turejau,tik pries operacija ligoninej uzeidavo,db ju ner,bet kai uzeina,tai....nezinai kur detis...ai zodziu,bus gerai viskas-isgyvensiu.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 02 22, 15:01)
O maniškiam kurcui padės turbūt tik elekrošokinis antkaklis. smile.gif  unsure.gif

Kazkada skaiciau apie tokius, kurie suniui sulojus paskleidzia citrinu kvapa g.gif
Atsakyti