QUOTE(Mantilė @ 2014 01 23, 08:40)
klausimas kepėjoms- jeigu kepu orkaitėje pyragą, tuomet tiks rafinuotas kokosų aliejus, ar ne? juk jį galima kaitinti?
Kokosu aliejus "blogio neskleidzia" ji kaitinant, o nerafinuota kaitint tiesiog gaila, perdaug naudingu medziagu ir brangus, rafinuoto maziau gaila, be to, jsi neduos jokio papildomo prieskonio produktui. Man jau visai patinka rafinuota kokosu alieju daug kur naudot kepant.
QUOTE(LiepaMėta @ 2014 01 23, 12:28)
Lietuvoje jautienos nėra, tik karviena, nes visus veršelius parduoda užsieniečiams, dažniausiai išveža į Izraelį, mėsinius jautukus ir karves irgi tik užsieniečiams parduoda, nes lietuviai neįpirktų...gal kur pas ūkininką, kuris užsiima mėsine galvijinkyste ir galima būtų gaut, bet vargu ar jie užsiima mažmenine prekyba...o mūsų rinkoje (prekybos centruose) yra tik senų karvių mėsa.
ne visai taip, arba "kai ieskai - randi". Yra ukininku, kurie saziningai augina buliukus ir ispardavineja miestieciams. Siandien pasiemiau mesikes, dar paklausiau, ar Limuzinas cia skerstas, tai sake, ne visai, tik jo motina is Limuzinu kilmes

, o jis pats penetas beveik pora metu

.