Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Hippie @ 2014 01 23, 14:23)
Kol kas tik skalavau, bet jučiu reik ir pasiinhaliuot.

skalaujant į bronchus juk nepatenka, o kai inhaliuojies- tai visur tie lašeliai nusėda.
QUOTE
Vieną radau labai kietą 30 milijonų  cool.gif
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1


tačiau mikrobų padermės tik 6 mirksiukas.gif

o pasiskaityk kiek jų būna piene http://www.pienoukis...ksniu-vi-dalis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 23 sausio 2014 - 14:23
Voresta, o parduotuviniam kefyre yra gerųjų bakterijų? skaičiau, kad jame grybelio yra, todėl nebepirkdavau aš jo.
ar turguj pirkti tikrą pieną ir parauginti pačiai?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 23, 14:07)
tačiau mikrobų padermės tik 6  mirksiukas.gif

o pasiskaityk kiek jų būna piene  http://www.pienoukis...ksniu-vi-dalis/


Ne 8?
http://www.iherb.com...i...r=null&ic=1

O ką manai apie pieno krekenas, kaip imuninės sistemos stiprintoją-polipeptidai, imunoglobulinai?
http://www.iherb.com...-Capsules/52395

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 23, 15:09)
ar turguj pirkti tikrą pieną ir parauginti pačiai?


Manau geriausias variantas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 23 sausio 2014 - 15:26
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 23, 16:09)
Voresta, o parduotuviniam kefyre yra gerųjų bakterijų? skaičiau, kad jame grybelio yra, todėl nebepirkdavau aš jo.
ar turguj pirkti tikrą pieną ir parauginti pačiai?

pramoninio perdirbimo tikslas yra į rinką tiekti vienodą produktą. Kai pienas rauginamas natūraliai, jis gali būti kiekvieną sykį kitoks, priklausomai nuo to, kokių bakterijų piene bus daugiau, todėl pramonė pasterizuoja pieną, išmuša jame esančias bakterijas ir užraugia viena atrinkta paderme. Todėl vertingesnis natūraliai surūgęs pienas, kuriame yra daug bakterijų padermių. Tas pat su jogurtais.
Ypač nepageidautinos žarnyne pasirodė acidofilinės bakterijos, jos gali būt naudojamos tik kovai su kandidoze.
Atsakyti
Kaip manot vietoj sultinio tiks? Niekaip neprisiruošiu išsivirti.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 23, 08:40)
klausimas kepėjoms- jeigu kepu orkaitėje pyragą, tuomet tiks rafinuotas kokosų aliejus, ar ne? juk jį galima kaitinti?

Kokosu aliejus "blogio neskleidzia" ji kaitinant, o nerafinuota kaitint tiesiog gaila, perdaug naudingu medziagu ir brangus, rafinuoto maziau gaila, be to, jsi neduos jokio papildomo prieskonio produktui. Man jau visai patinka rafinuota kokosu alieju daug kur naudot kepant.

QUOTE(LiepaMėta @ 2014 01 23, 12:28)
Lietuvoje jautienos nėra, tik karviena, nes visus veršelius parduoda užsieniečiams, dažniausiai išveža į Izraelį, mėsinius jautukus ir karves irgi tik užsieniečiams parduoda, nes lietuviai neįpirktų...gal kur pas ūkininką, kuris užsiima mėsine galvijinkyste ir galima būtų gaut, bet vargu ar jie užsiima mažmenine prekyba...o mūsų rinkoje (prekybos centruose) yra tik senų karvių mėsa.

ne visai taip, arba "kai ieskai - randi". Yra ukininku, kurie saziningai augina buliukus ir ispardavineja miestieciams. Siandien pasiemiau mesikes, dar paklausiau, ar Limuzinas cia skerstas, tai sake, ne visai, tik jo motina is Limuzinu kilmes biggrin.gif, o jis pats penetas beveik pora metu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 23, 16:22)

O ką manai apie pieno krekenas, kaip imuninės sistemos stiprintoją-polipeptidai, imunoglobulinai?


karvė gali pagaminti imunoglobolinus tik kaip atsaką į tame tvarte, kuriame ji gyvena, esančius veiksnius, todėl idealiai tinka veršiuko apsaugai, tačiau, tik tuo atveju, jei veršiukas gyvena tame pat tvarte. Jei veršiukas patalpinamas kitame tvarte- kur kitoks fonas- ši apsauga nebelabai veikia.
Taigi, jūs gyvenat kitame tvarte, susiduriat su kitokiais veiksniais ir pamąstykit- ar karvė gali pagaminti imunoglobulinus prieš tą aplinką?
Mano nuomone- tai tik eilinis biznis.
Imuninė sistema yra stiprinama palaikant žarnyne tinkamą mikroflorą.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 23, 15:57)
karvė gali pagaminti imunoglobolinus tik kaip atsaką į tame tvarte, kuriame ji gyvena, esančius veiksnius, todėl idealiai tinka veršiuko apsaugai,  tačiau, tik tuo atveju, jei veršiukas gyvena tame pat tvarte. Jei veršiukas patalpinamas kitame tvarte- kur kitoks fonas- ši apsauga nebelabai veikia.
Taigi, jūs gyvenat kitame tvarte, susiduriat su kitokiais veiksniais ir pamąstykit- ar karvė gali pagaminti imunoglobulinus prieš tą aplinką?
Mano nuomone- tai tik eilinis biznis.
Imuninė sistema yra stiprinama palaikant žarnyne tinkamą mikroflorą.

naaa, arba susikraustyt gyvent į tą tvartą pas apsiveršiavusią karvę ir dalintis krekenom su veršiuku lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 23, 15:32)
pramoninio perdirbimo tikslas yra į rinką tiekti vienodą produktą. Kai pienas rauginamas natūraliai, jis gali būti kiekvieną sykį kitoks, priklausomai nuo to, kokių bakterijų piene bus daugiau, todėl pramonė  pasterizuoja pieną, išmuša jame esančias bakterijas ir užraugia viena atrinkta paderme. Todėl vertingesnis natūraliai surūgęs pienas, kuriame yra daug bakterijų padermių. Tas pat su jogurtais.
Ypač nepageidautinos žarnyne pasirodė acidofilinės bakterijos, jos gali būt naudojamos tik kovai su kandidoze.

O jeigu zmogus negali pieno jokiam pavidale, po antibiotiku kurso manau vistiek geriau kazkokiu pagerti, nei visai nieko nedaryti.
Atsakyti
ateinu pasidziausgt- mano galvoj nieko nerado, tuscia biggrin.gif
aisku del breketu daug ko nesimate, bet to ko ieskojo- neber!
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 01 23, 17:22)
O jeigu zmogus negali pieno jokiam pavidale, po antibiotiku kurso manau vistiek geriau kazkokiu pagerti, nei visai nieko nedaryti.

jei mikroflora neatsikurtų iš apendikso, tai prieš 30-50 metų, kol dar nebuvo sugalvota probiotikų papildai, visi po antibų vartojimo būtų išmirę.
Tai, mano nuomone, dar vienas būdas išvilioti pinigams.
Tačiau... darykit ką norit. Nieko baisaus nenutiks, tik bus pinigėlių kažkieno (Iherb) kišenėj daugiau.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 23, 17:43)
ateinu pasidziausgt- mano galvoj nieko nerado, tuscia biggrin.gif
aisku del breketu daug ko nesimate, bet to ko ieskojo- neber!
thumbup.gif

Puiku thumbup.gif
Atsakyti