Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(regal @ 2014 01 26, 11:43)
Medžiaga tvirta, be pamušalo, man jis fainas. Draugė parsisiuntė, bet jai jis per trumpas nors ir atsilenkė, ji nešioja iki kelių sijonus, o šis aukščiau.

Oi, šis tikrai ne iki kelių, juk čia mini. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 26, 13:28)
As siandien turiu pasiimti Jcrew MIDRISE TOOTHPICK CORD 27 dydi, su 96 cm klubais, parasysiu kokia situacija pas mane bus. 4u.gif

oj, tai ,prasom, pasisakyti, cia manau daugeliui bus idomu bigsmile.gif 4u.gif

jei tiks, tai gal ir realia foto idesi? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 26, 12:39)
aciu uz patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as vasarai jo norejau,reiskia siltas bus. nezinau ka prisiderint vasarisko prie sios silkinukes-
https://www.jcrew.co...;bmLocale=en_LT

Manau tikrai tiks ir vasarai. Gavau pries pora dienu. Mano raudonas, tai tokia gaivi spalvyte. wub.gif
Atsakyti
as vasarai jo norejau,reiskia siltas bus. nezinau ka prisiderint vasarisko prie sios silkinukes-
nemanyčiau, kad su juo vasarą būtų karšta, na nebent jau 30 viršaus.

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 01 26, 12:44)
Oi, šis tikrai ne iki kelių, juk čia mini. smile.gif

tai va, kad neatkreipė dėmesio į pavadinimą, kuriame yra žodis mini ax.gif
Atsakyti
Aš kaip tik manau, kad jis labiau pavasariui-vasarai. Juk medvilnė, be pamušalo, tai žiemą tikrai su tokiu uodegą nušalti galima. biggrin.gif Turiu Mango storos medvilnės sijoną, vasarą puikiai nešiojasi ant plikų kojų (aišku, kai ne +30 su virš), o pavsarį su pėdkelnėm.
Atsakyti
aisku smile.gif tik man stora medziaga nelabai nelabai... vakar 0 buvo jo,siand ner, reiskia turbut ne man biggrin.gif bandysiu dar kita diena pagaudyt tik del dydzio vis dar svarstau,jei 0 imt liemuo kabos, jei 00 idomu ar su rura tilpsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 26, 12:48)
Aš kaip tik manau, kad jis labiau pavasariui-vasarai. Juk medvilnė, be pamušalo, tai žiemą tikrai su tokiu uodegą nušalti galima. biggrin.gif Turiu Mango storos medvilnės sijoną, vasarą puikiai nešiojasi ant plikų kojų (aišku, kai ne +30 su virš), o pavsarį su pėdkelnėm.

Tikrai, labiau siltesniam orui. As tikejausi, kad galesiu nesioti ir kai salciau, prie storu pedkelniu. Uzsisakiau ir vilnos salika su raudonais motyvais. Ir kazkaip nesiziuri prie siltesniu rubu. schmoll.gif Tai teks padeti iki pavasario. unsure.gif
Atsakyti
Na jis nėra aptemptas, tai gal tilpsit. smile.gif
Atsakyti
jei nepagausiu galvoju ka dar prisiderint prie sios bliuskos g.gif
kaip jos kokybe? daug pirko mergaiciu,gal gavot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 26, 12:44)
oj, tai ,prasom, pasisakyti, cia manau daugeliui bus idomu bigsmile.gif  4u.gif

jei tiks, tai gal ir realia foto idesi?  smile.gif  4u.gif

Bandysiu ir foto ideti, bet mano uzsakyti yra juodi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 26, 12:53)
aisku smile.gif  tik man stora medziaga nelabai nelabai... vakar 0 buvo jo,siand ner, reiskia turbut ne man biggrin.gif  bandysiu dar kita diena pagaudyt tik del dydzio vis dar svarstau,jei 0 imt liemuo kabos, jei 00 idomu ar su rura tilpsiu g.gif

man jis gražiau atrodo, kai pakritęs ant klubų. Dėl klubų manau neturėtų būti problemų, nes jis platėjantis. Imkit tą dydį kaip ir visų kitų jcrew rūbų.
Atsakyti
Laba, pagaliau gavau savo daiktelius.

Collection cafe capri kelnės nuostabios wub.gif Įlindau tiek į 2, tiek į 4 dydį. Tik kad su antru mažiau pavalgyt reikia biggrin.gif

Juodą vilnonę paneled strech dress 4 dydį. Labai pergyvenau, kad bus per maža, bet mėgstu aptemptus rūbelius, tad idealiai thumbup.gif

Factory marškinukus kelis M dydžio gavau, tai ir dydis kaip tik.

Tik va, su šia factorio suknele http://media-cache-e...9f6613315d4.jpg stipriai prašoviau.. Net nesitikėjau. Ėmiau 6 dydį. Jcrew viršus dėviu 4 arba S, o factorio marškinius M ir pasiėmiau tą suknelę, tai visur ok, bet per krūtinę negaliu užtraukti ir taškas verysad.gif Galvoju, ar mainyt į 8, ar sesei dovanot, ar parduot... Jeigu kas turit 8 dydį ar net 10, duokit žinią, jei neparduosiu, tai gal pamainysim.

Vaikiškas papuošalas mane nustebino. Labai dailus ir svarbiausia, kad pačiam išrankiausiam skoniui įtiko. Mergaitiški leginsai nuvylė,tikėjausi šiek tiek geresnių. O su pėdkelnėm vaikiškom išvis juokas biggrin.gif Turiu vienas m/l dydžio, kurias dabar nešioja, tad vienas užsakiau S, o kitas - M/L, tai S šiek tiek didesnis, o m/l nuo mūsų turimo m/l dydžio tai kaip diena ir naktis... Kol dama manoji priaugs,kandis greičiau suės...

Factory vyriški marškiniai atitinka dydžius. Ėmėm L, tai tiko kuo puikiausiai.

Tokie įspūdžiai.
Papildyta:
as vasarai jo norejau,reiskia siltas bus.

Turiu ir aš flare mini sijoną. Jis labiau pavasarinis. Vasarai reiktų plonesnio, nors kiek pas mus tos vasaros tikrosios...
Atsakyti