Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (227 tema)!

QUOTE(Batukė @ 2014 01 25, 15:47)
Pasiemiau 8.5 dydi, tai atitinka pagal visus polo batus. Mano peda 25.5 tai manau butu uzteke ir 8 dydzio, nu bet neiskrisiu. Siaip labai dailus, tik tikejaus kad aulas bus siauresnis, nes rase 14 incu

Dėkui už komentarą. Mano koja irgi siaura, bet planuoju aulą siaurinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 01 25, 15:49)
Dėkui už komentarą. Mano koja irgi siaura, bet planuoju aulą siaurinti  g.gif

Susiaurinus bijau kad gali but taip kad neikisit, nes jie be uztrauktuko. Beja ta ryža spalkva labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 01 25, 16:49)
Dėkui už komentarą. Mano koja irgi siaura, bet planuoju aulą siaurinti  g.gif

Bet susiaurinus aula, kazi ar galima bus ant kojos uzmauti, juk nera uztrauktuko g.gif

As irgi laukiu per mergaites uzsakytu tokiu batu.
As aviu 41 d, tai emiau 10 d.
Blauzda mano labai plona, tai kazi kaip cia atrodys ax.gif

Mergaites, gal realiu foto ant kojos , kuri imestumet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 01 25, 16:47)
Pasiemiau 8.5 dydi, tai atitinka pagal visus polo batus. Mano peda 25.5 tai manau butu uzteke ir 8 dydzio, nu bet neiskrisiu. Siaip labai dailus, tik tikejaus kad aulas bus siauresnis, nes rase 14 incu

Man su 25cm pėda 8 dydis pats tas smile.gif aulo plotis šiek tiek nuo dydžio priklauso, mažesnių siauresnis.
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 01 25, 15:51)
Susiaurinus bijau kad gali but taip kad neikisit, nes jie be uztrauktuko. Beja ta ryža spalkva labai grazi

Sakot? g.gif
Aš jų per visą ilgį nesiaurinčiau, tik nuo vidurio blauzdų į viršų, tai tikėjaus kad įmaučiau g.gif
QUOTE(Dideja @ 2014 01 25, 15:51)

Blauzda mano labai plona, tai kazi kaip cia atrodys ax.gif

Va va, ir maniškė labai plona. Prekyboje man tinkančių ilgaaulių nėra. Arba siųti pagal užsakymą arba siaurinti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 01 25, 16:55)
Sakot?  g.gif
Aš jų per visą ilgį nesiaurinčiau, tik nuo vidurio blauzdų į viršų, tai tikėjaus kad įmaučiau  g.gif

Va va, ir maniškė labai plona. Prekyboje man tinkančių ilgaaulių nėra. Arba siųti pagal užsakymą arba siaurinti.  doh.gif

Na,reiktu nusinesus su batsiuviu pasitarti smile.gif
Man yra pavyke "Danijoje" nusipirkti ilgaaulius, kur aulo plotis XS, tai vieninteliai ir tiko, kitus tenka siaurinti.
O dar kai mano peda 41 d, tai automatiskai ir aulas bato platesnis, nei kokio 36 d biggrin.gif
Atsakyti
Labukai, gal iš Columbia.com perkat ir dar papildomą nuolaidėlę stebuklingu būdu turit ? wub.gif
O Sierratradingpost kaip visuomet 35 proc. off? unsure.gif
Gražaus šeštadienio, tokiu oru tik pardes šluot lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ner jie labai platus, nestovi atvepe, bet tikrai neaptempti
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2014 01 25, 16:58)
Na ner jie labai platus, nestovi atvepe, bet tikrai neaptempti

bet ju toks modeliukas, manau, kad kazkiek platesni turi but, o ne aptempti g.gif
nes kitaip juk uztrauktukas butu ax.gif

o foto kaip atrodo ant kojos neidetumet g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2014 01 25, 16:35)
Gal kuri turit šiuos RL batukus ir galit pasidalinti įspūdžiais?
user posted image
būčiau labai dėkinga.

As gavau katik tokius. Paemiau 8us, tai noreciau susikeist i 7,5us! Man biski per dideli:( o taip, koja ikisau:) net vietos yra:) o taip visai mieli, kaip uz tokia kaina tai tinka wink.gif
Atsakyti
O taurages siuntinuko niekas nepasieme? blush2.gif
Atsakyti
O Siaulius kas nors paeme?
Atsakyti