Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Prasau patarkite, IVANKA TRUMP bateli su 39euro peda koki dydi reikia imti? unsure.gif unsure.gif unsure.gif 8, 8,5 ar 9? g.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2014 01 24, 01:57)
Kažkas ieškojo mėlynų riding kelnių.  smile.gif
http://www.ideeli.co...st_view/3123902

as smile.gif aciu !!! tik bijau kad mazos butu
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 24, 08:09)
Prasau patarkite, IVANKA TRUMP bateli su 39euro peda koki dydi reikia imti?  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  8, 8,5 ar 9?  g.gif

as nesioju 7 ir turiu lakuotu aukstakulniu 7 dydi. tai sakyciau kad dydi atitinka, bet gal net vos i mazesne puse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 24 sausio 2014 - 07:38
O, lauksiu laisko su info apie gymbuckus biggrin.gif jei negauciau ir kuri nenaudos mielai perimciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 01 24, 06:44)
O, lauksiu laisko su info apie gymbuckus biggrin.gif jei negauciau ir kuri nenaudos mielai perimciau  wub.gif

o tai kaip jūs nežinot, gausit gymbukų ar ne? biggrin.gif jei nepirkot vienu užsakymu už daugiau nei 50 dol, tada ir negausit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 24, 08:54)
o tai kaip jūs nežinot, gausit gymbukų ar ne?  biggrin.gif jei nepirkot vienu užsakymu už daugiau nei 50 dol, tada ir negausit  smile.gif

buvo uzsakymas virs 50$ rugsejo 9, visu pirma nzn ar ne per senas uzsakymas, antra nepamenu ar viska nupirko tai ir nezinau, nes man is gymboree nesiseka nupirkt visko ka uzsakau..tai jei negausiu tai ir rasau gal kuriai nereikes, cia kas nors blogo rolleyes.gif plius is gymboree neseniai atairado poreikis pirkt ir kas tie gymbuckai tikrai nesidomejau ir uz ka Linute juos dalina biggrin.gif vyresnelis mano per didelis jau seniai tiem rubam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 24 sausio 2014 - 08:25
Labas rytas 4u.gif

Ir as priglausciau Gymbucku, jei kam atliks smile.gif

O taip Spygliz, tustinsi kisene grazuolei dabar kaip reikalas.. su berniukais maziau islaidu.. nors irgi yra
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 01 24, 05:38)
as smile.gif  aciu !!!  tik bijau  kad  mazos  butu 
as nesioju  7  ir  turiu  lakuotu aukstakulniu 7  dydi.  tai sakyciau  kad  dydi  atitinka,  bet  gal  net  vos  i mazesne  puse

o kiek cm koja jusu? g.gif cia eur 39?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 01 24, 00:44)
O, lauksiu laisko su info apie gymbuckus biggrin.gif jei negauciau ir kuri nenaudos mielai perimciau  wub.gif

as jau issiuntinejau laiskus del gymbuku unsure.gif

QUOTE(spygliz @ 2014 01 24, 01:23)
buvo uzsakymas virs 50$ rugsejo 9,

dabar galima panaudoti gymbukus gautus nuo spalio 7 dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 01 24, 09:46)
Labas rytas  4u.gif

Ir as priglausciau Gymbucku, jei kam atliks smile.gif

O taip Spygliz, tustinsi kisene grazuolei dabar kaip reikalas.. su berniukais maziau islaidu.. nors irgi yra

lotuliukas.gif viskas grazu, visko reikia, nors ir mano vyruko spinta ne ka mazesne uz mano pacios lotuliukas.gif bet dabar jauciu bus isvis sakes... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2014 01 24, 09:50)
as jau issiuntinejau laiskus del gymbuku  unsure.gif
dabar galima panaudoti gymbukus gautus nuo spalio 7 dienos  rolleyes.gif

tai vat del to ir klausiu..priglausiu nereikalingus, paliktus, uzmirstus gymbuckus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 01 23, 21:52)
Nu va, mestelsiu keletą nuorodų, gal susigundys kas kvepalais gerom kainom.

vyrisku reikia kokiu idomiu, bet ne ikyriu ir ne "diedisku" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 24, 08:58)
vyrisku reikia kokiu idomiu, bet ne ikyriu ir ne "diedisku"  biggrin.gif

Man sitie vyriski geruliai:
http://www.lilydirec...Box_p_3779.html
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2014 01 24, 09:08)

drinks_cheers.gif Šitie labai wub.gif
Atsakyti