Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Landsend yra papildomas kodukas? Imete medziojama liemene biggrin.gif

Mergaites, kur ieskot vaikam pirstiniu neperslampamu, bet kad butu ilgos,ne tos, kur iki rieso, Sierroj nera, Landsend isvis viskas issluota...
Atsakyti
Anerita, jokiu ziniu del 0118?
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(piene_66 @ 2014 01 24, 12:41)
Landsend yra papildomas kodukas? Imete medziojama liemene biggrin.gif

Mergaites, kur ieskot vaikam pirstiniu neperslampamu, bet kad butu ilgos,ne tos, kur iki rieso, Sierroj nera, Landsend isvis viskas issluota...

Prisma, pirkau berniukui prailgintas super rankos siltutes, dabar mazajai medziosiu, nes rankos ledines jos su vilnonem pirstinem doh.gif

Si7sti jau bijau, nes viena karta kai atsisiunciau tai ten kudikeliui tik uzsidet siauros ir visa kita, tarp kitko landsens siunciau
Atsakyti
merginos, o is kur perkat maikutes vasarai? su piesineliais nebrangios domina. aciu
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 01 24, 11:12)
user posted image
turiu šitą variantą Snow Angel - 100 balų batukams wub.gif. Kojos nešąla, patogūs ir labai labai faini. Parašyta viduj US 8 , man su 26 cm pėda geri normalia sportine kojine. Matavau ir US 9, irgi geri, gal prašytųsi storesnės kojinės, bet tokia nereikalinga, šilti ir taip jie.. Tik vienai keistai, matyt "pakvakusiai" moteriškei jie sukėlė šiurpą - bambėdama panosėj viešoj vietoj pakomentavo, kas per mada su kaliošais mieste vaikščiot - aš išeičiau, durna palaikytų, o čia, matai, ponečka kailiuką užsidėjo ant kaliošų ir vaikšto sau biggrin.gif.

geeeras biggrin.gif aš juos irgi turiu biggrin.gif 9,5usa
Atsakyti
Išsiunčiau Gerdulkai 30 sieros nuolaidą . Galioja viskam, svarbu surink 75 baksus, ir duoda free shipą. Tak što kam netaiko 45 prašom skubiai jungtis biggrin.gif, Nes mano "prekytės" likus tik viena "štukytė" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 24 sausio 2014 - 13:02
QUOTE(manouche @ 2014 01 24, 12:12)
user posted image
turiu šitą variantą Snow Angel - 100 balų batukams wub.gif. Kojos nešąla, patogūs ir labai labai faini. Parašyta viduj US 8 , man su 26 cm pėda geri normalia sportine kojine. Matavau ir US 9, irgi geri, gal prašytųsi storesnės kojinės, bet tokia nereikalinga, šilti ir taip jie.. Tik vienai keistai, matyt "pakvakusiai" moteriškei jie sukėlė šiurpą - bambėdama panosėj viešoj vietoj pakomentavo, kas per mada su kaliošais mieste vaikščiot - aš išeičiau, durna palaikytų, o čia, matai, ponečka kailiuką užsidėjo ant kaliošų ir vaikšto sau biggrin.gif.

man tie su raisteliais dar grazesni. o jei dar ir silti....
nors, tiesa, sakant, man jau dzin tas grozis.... bile tik letenos nesaltu biggrin.gif

ot tos bobules lotuliukas.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 01 24, 13:45)
geeeras biggrin.gif  aš juos irgi turiu biggrin.gif  9,5usa

o kurie is praktikos siltesni - Snow angel ar tie Flurry Winter Boots?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 24 sausio 2014 - 13:08
QUOTE(Gafsa @ 2014 01 24, 13:45)
geeeras biggrin.gif  aš juos irgi turiu biggrin.gif  9,5usa

reik mytuką daryt wub.gif mano ne tokie, bet columbia rope atrodo kaip to pačio tėvo daryti biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2014 01 24, 12:39)
Sierra -45% Nuoroda
PFD00409

O visoms prekems suteikiama, ar tik prekems, kurios be nuolaidos? Nes pabandziau suvest, gavosi ta pati kaina unsure.gif

Pvz sitos brydkelnes (ne man, cia vyrui biggrin.gif ), suvedus koda lieka vistiek 119 doleriu
http://www.sierratra...;colorFamily=01
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2014 01 24, 14:06)
O visoms prekems suteikiama, ar tik prekems, kurios be nuolaidos? Nes pabandziau suvest, gavosi ta pati kaina  unsure.gif

Pvz sitos brydkelnes (ne man, cia vyrui  biggrin.gif  ), suvedus koda lieka vistiek 119 doleriu

taiko tik tiems kurie nuorodoj. Išsiunčiau 30 proc. jei tinka - junkitės . Su jūsų suma, galima iškart prašyt kad paimtų biggrin.gif
Atsakyti
CRAZY8 nebepriimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2014 01 24, 14:06)
O visoms prekems suteikiama, ar tik prekems, kurios be nuolaidos? Nes pabandziau suvest, gavosi ta pati kaina  unsure.gif

Pvz sitos brydkelnes (ne man, cia vyrui  biggrin.gif  ), suvedus koda lieka vistiek 119 doleriu

Nuorodą įdėjau kam taiko tą kodą 4u.gif
Junkitės prie Stepės koduko, ką tik ragino, gausit -30% 4u.gif
Atsakyti