Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Princesė. @ 2014 02 07, 16:36)
ups sumaisiau ir turejau omeny spalvotus gelius. o kas atsitiks jei stikla uzdeciau? g.gif

as esu isbandziusi. Tiesiog stiklas burbuliukais nueina. Blizgumo netenka.
Jei neturi topo lipniu sluoksniu, kaip alternatyva siulyciau daryti taip
1. spalvotas gelis (prancuzas dizainas ir t.t)
2. skaidriu geliu plonai perdengi viska.
3.nuvalai lipnuma
4.nubafuoji
5. drasiai gali dengti stiklu tada.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 07, 21:11)
Sutrukinėt stiklas gali, o šiaip gali pamėgint. Aš tiesiog niekad nerizikavau taip. Anksčiau,kai neturėjau topo su lipnumu, padengdavau paprastu skaidriu geliu, o tada pašiaušus stiklą
QUOTE(Sunta @ 2014 02 08, 02:41)

hm... o as dabar ant spalvotu geliu, ir ivairiai buna - nuvalau lipnuma, nenuvalau lipnumo, ir dedu stikla... nieko neatsitinka g.gif g.gif bandziau su Kinetics visada, anksciau ir su IBD stiklu, dabar nusipirkau Senses, nes skubiai reikejo... nieko, viskas gerai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2014 02 08, 00:12)
Saunu! O kur Jus kursuose buvote?

pora psl atgal rasiau jog laukiu Nocturne kursu korekcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 02 08, 02:41)
Jei neturi topo lipniu sluoksniu, kaip alternatyva siulyciau daryti taip
1. spalvotas gelis (prancuzas dizainas ir t.t)
2. skaidriu geliu plonai perdengi viska.
3.nuvalai lipnuma
4.nubafuoji
5. drasiai gali dengti stiklu tada.

turiu tik harmony topa su lipnumu ax.gif
aciu uz issamius atsakymus thumbup.gif
o jei geliniai dazai tarkim be lipnumo tada jau galiu stikla deti? blush2.gif

saldzioji, tai kaip fainai thumbup.gif o kiek laiko uztrukdavai darydama korekcija mokymuose? gal turi kokiu pries/po nuotraukeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 02 08, 11:34)
turiu tik harmony topa su lipnumu  ax.gif
aciu uz issamius atsakymus  thumbup.gif

saldzioji, tai kaip fainai thumbup.gif o kiek laiko uztrukdavai darydama korekcija mokymuose? gal turi kokiu pries/po nuotraukeliu biggrin.gif

Sveiki, tesiant ta pati klausima. Vakar kaip tik dariau viena darbeli su PN pigmentiniais. Jie neturi lipnumo, tinka visam padengimui. Bet ant ju netinka deti topa (asmeniskai as naudoju Ibd be lipnumo). Man jis kazkaip nesidengia, susibega i viduriuka kaip koks aliejus.. Tai greiciausiai ant pigmentiniu reiktu det skaidru geli, nubafuot ir topa? Kurios paneles dirbate butent su PN pigmentiniais? Butu idomu suzinoti, kaip darote. ax.gif

Aciukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 02 08, 12:34)
turiu tik harmony topa su lipnumu  ax.gif
aciu uz issamius atsakymus  thumbup.gif

Nuotraukytes gausiu pirmadieni, gaila kad tik 1 darbukas bus pries ir po smile.gif namuose trukdavau 4h, kursuose 5h nes ne viena buvau tekdavo ir sustot užsirašyti ir seip palaukt kol prieis bet seip dievina sudėjus gautusi 3,5h. Namuose sieksiu iki 2,5h sutrumpinti
Atsakyti
as retai kada stikla naudoju. Kai pasidengiu skaidriu ir noriu kokia daile akriliniais dazais nupiesti, tada va naudoju stikla.
O topas su lipnumu mano pagrindinis smile.gif
Nes nuo spalvos lipnuma valant galima daug pacios spalvos pradanginti, visa grozi jos sugadinti. Matine gali pasidaryti, daug variantu. Man nepatinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 08 vasario 2014 - 14:43
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 02 08, 14:07)
Nuotraukytes gausiu pirmadieni, gaila kad tik 1 darbukas bus pries ir po smile.gif namuose trukdavau 4h, kursuose 5h nes ne viena buvau tekdavo ir sustot užsirašyti ir seip palaukt kol prieis bet seip dievina sudėjus gautusi 3,5h. Namuose sieksiu iki 2,5h sutrumpinti

lauksiu nuotraukyciu thumbup.gif
o kiek zmoniu grupei buvo? ax.gif
QUOTE(Sunta @ 2014 02 08, 14:42)
as retai kada stikla naudoju. Kai pasidengiu skaidriu ir noriu kokia daile akriliniais dazais nupiesti, tada va naudoju stikla.
O topas su lipnumu mano pagrindinis smile.gif
Nes nuo spalvos lipnuma valant galima daug pacios spalvos pradanginti, visa grozi jos sugadinti. Matine gali pasidaryti, daug variantu. Man nepatinka smile.gif

doh.gif supratau. sekantis pirkinys bus topas su lipnumu.

rogrinta, ar senses sealing top jau tiktu ant geliniu dazu su lipumu naudoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 02 08, 15:48)
lauksiu nuotraukyciu thumbup.gif
o kiek zmoniu grupei buvo? ax.gif

doh.gif supratau. sekantis pirkinys bus topas su lipnumu.

rogrinta, ar senses sealing top jau tiktu ant geliniu dazu su lipumu naudoti? smile.gif

pirma diena 4 buvo galiausiai 3 diena likom dvi biggrin.gif kitos baigs kitom dienom 4u.gif
Atsakyti
Saldzioji18 , smagu ,kad kursai patiko thumbup.gif

Dėl pigmentinių dažų be lipnumo, aš asmeniškai naudoju Senses Glossy stiklą

Atsakyti
Katukai, kuriuos jau kelinti metai ruošiaus nusipiešt, bet vis nebuvo progos. Tai va, pasipuošiau Valentino dienai (kurios nešvenčiu hihihi.gif ) user posted image
Atsakyti
Del Nocturne seminaro tai tokie mano ispudziai liko. Rogrinta nesupyk biggrin.gif is anksto sakau. Jelena kaip zmogus labai faina. Bet man sunku buvo suprasti jos mokyma. Ar jei ten ne ta diena buvo ar ka. Sakiniu neuzbaigdavo, galu gale as ne vos turejau pabaigineti sakinius, kad suprasti ka ji turi omenyje. + Grupe kai renka labai nevienodai, buvom mes 3 dirbancios jau su patirtimi ir 3 vos ne naujokes, gyvenime dailes ir dizaino akyse nemaciusios. Tai spek kas buvo. Ji uzsiminejo visa laika su jom. O mes sedejom savarankiskai atskirtos. Puse kurso rusiskai prabendravo, kas man nera priimtina, nes buvo mergaite is Panevezio, kuri visiskai rusiskai nesupranta. Tai jei destom kursa, tai destom viena kalba, o ne linkstam link savo tautieciu. Niu zodziu labai nepatiko. Ji tkrai turejo, ka parodyti, bet kazkokia issitaskius per visa ta seminara buvo. Sistemos jokios. Ir kaip mokytoja destyti is vis nemoka, mano atzvilgiu. Parodo. Pati sau pasipiesia, net nepakviecia arciau prieiti, gale sedincios is vis nieko nemato. Tada sako: pakartokite. As truputi apsalus buvau. Individualaus darbo nerasta, realiai maza grupele, spetum aplekti visus, uzsikabinus ant tu 3rusakalbiu pradziamoksliu ir rodo kaip folija klijuoti 10 kartu. Jos su ta folija kokias 3val zaide. O mes 3 pazengusios sedejom ir realiai is vis nieko neveikem. Laukem kol anos pabaigs. Gal man po Egidijos sunku labai padoriai vertinti, tik as antra karta i joki kita seminara nebeiciau. Darbai nuostabus, dizainai nerealus. Bet kas is to jei tik ateini pasiziureti ir paklausyti ju produktu reklamos ir reklamos apie kitus kursus smile.gif
Papildyta:
LABAI GRAZU KAIP VISA LAIKA ROGRINTA. thumbup.gif Smagu, kad vel dziugini savo darbeliais. Buvau pasiilgus labai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 08 vasario 2014 - 19:55