Del Nocturne seminaro tai tokie mano ispudziai liko. Rogrinta nesupyk

is anksto sakau. Jelena kaip zmogus labai faina. Bet man sunku buvo suprasti jos mokyma. Ar jei ten ne ta diena buvo ar ka. Sakiniu neuzbaigdavo, galu gale as ne vos turejau pabaigineti sakinius, kad suprasti ka ji turi omenyje. + Grupe kai renka labai nevienodai, buvom mes 3 dirbancios jau su patirtimi ir 3 vos ne naujokes, gyvenime dailes ir dizaino akyse nemaciusios. Tai spek kas buvo. Ji uzsiminejo visa laika su jom. O mes sedejom savarankiskai atskirtos. Puse kurso rusiskai prabendravo, kas man nera priimtina, nes buvo mergaite is Panevezio, kuri visiskai rusiskai nesupranta. Tai jei destom kursa, tai destom viena kalba, o ne linkstam link savo tautieciu. Niu zodziu labai nepatiko. Ji tkrai turejo, ka parodyti, bet kazkokia issitaskius per visa ta seminara buvo. Sistemos jokios. Ir kaip mokytoja destyti is vis nemoka, mano atzvilgiu. Parodo. Pati sau pasipiesia, net nepakviecia arciau prieiti, gale sedincios is vis nieko nemato. Tada sako: pakartokite. As truputi apsalus buvau. Individualaus darbo nerasta, realiai maza grupele, spetum aplekti visus, uzsikabinus ant tu 3rusakalbiu pradziamoksliu ir rodo kaip folija klijuoti 10 kartu. Jos su ta folija kokias 3val zaide. O mes 3 pazengusios sedejom ir realiai is vis nieko neveikem. Laukem kol anos pabaigs. Gal man po Egidijos sunku labai padoriai vertinti, tik as antra karta i joki kita seminara nebeiciau. Darbai nuostabus, dizainai nerealus. Bet kas is to jei tik ateini pasiziureti ir paklausyti ju produktu reklamos ir reklamos apie kitus kursus
Papildyta:LABAI GRAZU KAIP VISA LAIKA ROGRINTA.

Smagu, kad vel dziugini savo darbeliais. Buvau pasiilgus labai