Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(Delme @ 2014 02 14, 00:00)
Baigiau Egidijos kursus, likau labai patenkinta, esu dekinga Rogrintai uz nuomone apie kursus.  4u.gif Ikeliu viena darbeli daryta kursu metu.

Šaunuolė,kad paisei tos nuomonės mirksiukas.gif Darbas superinis thumbup.gif

Taip kad merdžinos, ne pas mane veržkitės, dar neturiu teisės ir sugebėjimų būt mokytoja, o visos marš pas Egidiją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 14 vasario 2014 - 08:30
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 14, 09:24)
Šaunuolė,kad paisei tos nuomonės  mirksiukas.gif  Darbas  superinis  thumbup.gif

Taip kad merdžinos, ne pas mane veržkitės, dar neturiu teisės ir sugebėjimų būt mokytoja, o visos marš pas Egidiją  biggrin.gif

Na jei zinociau, kad is nagu amato teks duona valgyt, tai tikrai eiciau i kursus pas Egidija, o dabar kai tik savoj terpej nagus darau, tai man pilnai uztektu, Rogrinta, tavo patarimu ir pamoku mirksiukas.gif
O dar klausymelis, grynai idomumo delei, norint isidarbint salone, bet ne manikiurus daryt, o tik priauginimams, turi turet manikiurininkes issilavinima, ar uztenka kokiu nors kursu diplomo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 02 14, 16:46)
dar klausymelis, grynai idomumo delei, norint isidarbint salone, bet ne manikiurus daryt, o tik priauginimams, turi turet manikiurininkes issilavinima, ar uztenka kokiu nors kursu diplomo? g.gif

Tokie dalykai, grynai salono politika. Is vis dabar dazniausiai kas nori tas ir issinuomuoja vieta salone, ir niekas jokiu popieriu neziuri. O jei jau darbintis pas kazka, tai irgi manau susitarimo reikalas. Kai as darbinaus, manes nieko neprase, tik matyt gal savininke buvo darbus mano macius internete, o gal ir ne,nzn. Nezinau kodel taip lengvai mane paeme. Del manikuro, as kategoriskai atsisakiau ji daryt, nors ir siule apmokint. Dirbau tik tai ka moku ir kas patinka.
Atsakyti
Temukei atgaivinti vel, prasom negaileti kritikos. Aciu mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sunta, kokie grazus antrieji 4u.gif kaip noreciau tokiu vestuviniu, tik su baltu galiuku wub.gif
Atsakyti
Sunta, antrieji superiniai wub.gif thumbup.gif O dėl pirmo, gal nebūčiau juodo dėjus, per daug apkrauti atrodo tokie trumpi nagučiai, užtektų vienos spalvos frencho mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 17, 13:00)
Sunta, antrieji superiniai  wub.gif  thumbup.gif O dėl pirmo, gal nebūčiau juodo dėjus, per daug apkrauti atrodo tokie trumpi nagučiai, užtektų vienos spalvos frencho  mirksiukas.gif

Cia gal skonio reikalas, man tai grazu. As jau pavargau nuo tu nuobodziu nagu. biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,

Nusipirkau vakar klijų folijai, sakykit kaip juos reikia naudoti? Nes teptukas tai storas kaip nagų lako, o tarkim kaip padaryti tuos siaurus kontūriukus, kaip tuos klijus kuriuo metu tepti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2014 02 18, 10:04)
Labas mergaitės,

Nusipirkau vakar klijų folijai, sakykit kaip juos reikia naudoti? Nes teptukas tai storas kaip nagų lako, o tarkim kaip padaryti tuos siaurus kontūriukus, kaip tuos klijus kuriuo metu tepti? 4u.gif

ne su klijais folija daroma. Imanomas variantas, bet juos labai sunku valdyti.
Su juodais geliniais dazais kurie turi lipnuma, issipiesi ornamentus, sustingai, atsaldai ir klijuoji. Bet reik gerai atkalt ranka, nes ne visada iseina smile.gif
sita moteryte daug su folijom zaidzia, nereik suprast rusu kalbos, kad suprast ka ji ten daro smile.gif
http://www.youtube.c...PLfIc3vN0IDNCD8
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2014 02 11, 21:26)
rogrinta,

aciu uz atsakymus,bet su PN prancuza piesiant as megstu IBD seal stikla deti,neatsoks jis man?

Laba kaip laikosi IBD seal ant Pn? ar nesutrukineja? O kuri Seal naudoji intense seal ar ultra seal?

Bandysiu grizt i sekta smile.gif
Valentiniski
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
i foruma jungiuosi ir as smile.gif gavau daug patarimu is suntos ir delmes aciu 4u.gif uz draugiskuma
noreciau paklausti kur isigyti priemoniu nagu dailei, noriu bandytus pagal youtube, tarkim reiktu tipsu ir dazu ir teptku, et juk nera taip paprasta issirinkti is ivairoves ka siulote 4u.gif lauksiu patarimu
gal kuri baigusi catherinke kursa? kadangi pas Egidija, vietu bus po 4men tik...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenelis5: 19 vasario 2014 - 11:54
labas,
noriu jusu patarimo, gal padesite 4u.gif kokia freza geriausiai pirkti, kaina apie 1000 lt . Lauksiu atsakymu. Labai aciu
Atsakyti