Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

Godutia, na labai liuks darbeliai, nenustumk sio amato, tobulek ir toliau, ir butinai rodykis mirksiukas.gif
Su kokiu sepeteliu ir kokius gelinius dazus naudojai paskutiniame darbelyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2014 01 27, 22:29)
Mano neseniai keli daryti darbukai akis paganyt ir pabart ..

Bart nebarsim, nebent dėl to,kad buvai užmetus šį amatą. Tačiau priekabių turiu ax.gif Pirmas nepatiko, per stora viskas. Visi kiti, šiek tiek neteisinga nago architektūra, bet čia tereik gerų kursų, kur išaiškintų nago modeliavimo taisykles. Rankas turi, krupštumo netrūksta, fantazijos irgi, dizainai gražūs, todėl pirmyn link tobulinimosi mirksiukas.gif Manau manikiūrininkės amatas turėtų būt tavo pagrindinis tavo darbas
Atsakyti
pritariu rogrintai smile.gif labai patiko antrieji ir paskutiniai labai dailus gal ciut siauresniu noretusi 4u.gif perziurejusi filmuką pasigedau paviršiaus dildinimo. Beje ar užtenka cnd maskavimo ar nesisviecia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 28 sausio 2014 - 18:41
Sveikos,
Noriu pradėti dirbti su nagų priauginimu, geliniai nagais. Gal galite parašyti priemonių sąraša pirmam susipirkimui ? Ir iš kur geriau žiūrėtis prekytes ?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(raziuwka @ 2014 01 28, 23:54)
Sveikos,
Noriu pradėti dirbti su nagų priauginimu, geliniai nagais. Gal galite parašyti priemonių sąraša pirmam susipirkimui ? Ir iš kur geriau žiūrėtis prekytes ?
Ačiū

Sveika pirmiausia uzsirasykite i kursus jei planuojate su tuo dirbti smile.gif svarbiausia gauti žinias apie nagucius smile.gif po kursu zinosite kaip žadat dirbt ir ko jums reikia, neprisipirksite nesąmonių smile.gif kartais kursai duoda starter kit smile.gif siūlau rinktis iš šių firmų gelius senses, mosaic, nsi, ezflow, crystal nail, NL nobel... Jokių būdu nesisiuskit pigiu kiniškų ir japoniškų nekokybiškų geliu, jie ne tik ,kad nelaikys, bet ir sveikata gadina. Per kursus sužinosite kokie Geliai ir kam naudojami galbūt isbandysite juos ir išsirinkite su kuo dirbti smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 29, 10:37)
Sveika pirmiausia uzsirasykite i kursus jei planuojate su tuo dirbti smile.gif svarbiausia gauti žinias apie nagucius  smile.gif po kursu zinosite kaip žadat dirbt ir ko jums reikia, neprisipirksite nesąmonių smile.gif kartais kursai duoda starter kit smile.gif siūlau rinktis iš šių firmų gelius senses, mosaic, nsi, ezflow, crystal nail, NL nobel...  Jokių būdu nesisiuskit pigiu kiniškų ir japoniškų nekokybiškų geliu, jie ne tik ,kad nelaikys, bet ir sveikata gadina. Per kursus sužinosite kokie Geliai ir kam naudojami galbūt isbandysite juos ir išsirinkite su kuo dirbti smile.gif sekmes

sutinku visu 100 %,
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti del geliu :-) ar kuri dirbat/bandet PN vienfazi geli Platinum arba Master? :-)
Atsakyti
QUOTE(*mommy* @ 2014 01 29, 18:46)
Sveikos, norejau paklausti del geliu :-) ar kuri dirbat/bandet PN vienfazi geli Platinum arba Master? :-)

geliai kaip geliai, netobuli, aišku, Platinum netinka dirbant su formelėm, lyg ir, nes trupėt mėgsta, ano nežinau, skaidrų dar jų turiu, bet jis man žiauriai kaista...
Atsakyti
sveikos manikiuristes smile.gif as esu pradziamoksle,kursus baigiau pries maziau nei 4menesius. Labai dziaugiuosi atradausi savo hobi,kuri galeciau pavadinti netgi savo aistra wub.gif taciau esu perfekcioniste ir begalo sau reikli. kas virsta y savigrauza doh.gif kiekviena savo laidele analizuoju ir stengiuosi nebekartoti...rasau noredama pasidometi,kiek jums laiko uztruko "ysidirbti", tai yra isleisti kliente pilnai patenkinta savo darbu? taip pat, zinau kad tai labai individualu, bet per kiek laiko susiburete savo klienciu rateli? buciau labai dekinga uz betkoki pasidalinima patirtimi,kadangi esu pasimetusi,kyla minciu jog gal ne man sitas amatas skirtas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nivea19 @ 2014 01 29, 20:41)
taip pat, zinau kad tai labai individualu, bet per kiek laiko susiburete savo klienciu rateli?

Man asmeniškai prireikė pusės metų. Dirbu 3 metus, klientės išeina patenkintos, ale aš beveik visada nepatenkinta biggrin.gif Perfekcionizmas niekur nedingsta, nes šioje srityje visada bus kur tobulėt, susitaikykit su tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Parekomenduokit kas gera profesionalia freza darbui.. Prasau 4u.gif
Atsakyti
[quote=rogrinta,2014 01 29, 21:14]
Man asmeniškai prireikė pusės metų. Dirbu 3 metus, klientės išeina patenkintos, ale aš beveik visada nepatenkinta biggrin.gif Perfekcionizmas niekur nedingsta, nes šioje srityje visada bus kur tobulėt, susitaikykit su tuo mirksiukas.gif
[/quot

o dirbote namie ar salone ta pirma pusmeti? as dirbu namuose,klienciu ne perdaugiausia,nezinau kas turi didesne ytaka mano darbai ar tai,kad gyvenu mazame miestelyje Airijoje, atvirai pasakius gal 35proc klienciu gryzta....nuo kovo menesio pradesiu bandyti darbuotis salone,jeigu ten bus tas pats vadinasi si srytis ne man ax.gif nors sita sryti begalo megstu ir labai domina blush2.gif
Atsakyti