QUOTE(Zarute @ 2014 03 28, 13:18)
Aciu aciu.
Balti dazai labai balti, ir dengiasi gerai, bet darant prancuza reiktu vistiek 2 sluoksniu.
Juodi dazai irgi gerai pigmentuoti, ant ju atsispaudzia folija.
Koralinius pirkausi nes tokio gelinio lako neturiu, nes jais galima dengt visa pavirsiu ir kad daryti tas kinietiskas gelytes.
Del plonu liniju, tai ziurint kaip suprast kas tos plonos linijos, su akriliniais dazais man jos tikrai plonesnes gaunasi, o su siais dazais man graziau perejimas gaunasi nuo storos linijos link plonesnio galiuko, ir galima poadaryt tokias ale 3d linijas iskilias. Su Flexais grazesni krengeliai man gaunasi.
O teptukai tai pas mane ivairus, sonnet roubloff ir chernaya rechka.
Sonnet tai galima nusipirkt pas mus dailes parduotuveje tik nepamenu kurioj man atrodo meno muzose.
roubloff man atveza ish rusijos (piterio arba maskvos) taip pat dabar jau jais prekiauja
agate-studio bet pas ja tie roubloff yra spec skirti manikiuro dailej, pas mane roubloff paprasti is dailes parduotuves, kuo jie skiriasi nzn.
chernaya rechka irgi pas ta agate yra maciau, juos senokai jau turejau dabar vel ju noriu tai lauksiu kol atvesh ir tikiuosi kad atvaziuos ir atvesh!
Nors po velyku pati vaziuosiu i Minska ten gal paziuresiu irgi jei bus darbo diena.
Kitaikai pirkausi is senses tik dabar ju puslapyje nerandu, zo dabar akcija ir ji parduota po 10lt, kvadratinis teptukas ir skaidrus kotelis, vilnietee galiu nudziuginti, tokiu pat teptuku prikausi vilniuje seskineje, salia aviva pastato kioskeliuose po 2.2lt