Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

Pelytte - nerealiai gražu man wub.gif Klasika su prabanga.. wub.gif Tik labai norėčiau didesnės nuotraukos iš arčiau paspoksoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2014 03 27, 20:23)
Stunta karvike ar kas ten tokia  thumb_yello.gif

Norejau rasyti ta pati, tik geriau isiziurejus pamaciau kad ten zirafa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 28, 09:59)
Siauruma duoda dar ir taisyklingas dildymas/siaurinimas.. Gal ka ne taip darot...  g.gif

Greiciausiai ir sitas duoda, nes mano zinios pakankamai senosPriauginimo kursus baigiau pries 8 metus, o visi kiti tokie ne praktiniai tik teoriniai budavo. Todel ir galvoju kad reiktu kur pasitobulint kur man paimtu uz ranku ir sakytu va taip bruzint reikia kad butu taip ir anaip. Youtubo man ten daug pamokeliu patiko, daug ka naujo suzinojau. Bet siaip reik praktinio man daugiau seminaro.

Na ka senses flex dazai jau isbandyti.
user posted image
Atsakyti
Charizmaaa, labai dailiai darbelis atliktas!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rogrinta, Sunta - nagi grazu ziuret i pavasarinius darbelius! Liuks!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Pelytte, ir tavo darbeliai labai tvarkingai padaryti! Saunuole!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Papasakok apie dazus, kaip dengiasi, ar iseina labai labai plonas linijytes nupiest? Su kokiu teptuku paisei? g.gif
2_kart_mama - nepagailek pinigeliu bekvapiam skysciui, jei jau nusprendei akrilu uzsiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 03 28, 13:18)
<...>
2_kart_mama - nepagailek pinigeliu bekvapiam skysciui, jei jau nusprendei akrilu uzsiimt mirksiukas.gif

tai clarite yra bekvapis. aš užtat ir klausiu. senai senai, kai atsirado bekvapiai, mergaitė, kuri dėjo man gelį, sakė, kad prasčiau laiko... pabandžius su kinietišku, pamačiau ką reiškia prastai laiko - sekančią dieną kampai atkilę biggrin.gif su geliu man taip nebūna.. tai va ir noriu pasidomėt ar tą clarite pirkt, ar dar koks yra geresnis, nes ,,ant dienų" noriu nusipirkt - nagai niežti kuo greičiau krapštytis... vyras iškomendiruos tuoj... tai gelio man reik tai blakstienų priauginamų (irgi mokiaus dėt, dar nedėjau niekam) tai dabar akrilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 03 28, 13:18)

Pelytte, ir tavo darbeliai labai tvarkingai padaryti! Saunuole!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Papasakok apie dazus, kaip dengiasi, ar iseina labai labai plonas linijytes nupiest? Su kokiu teptuku paisei? g.gif

Aciu aciu.
Balti dazai labai balti, ir dengiasi gerai, bet darant prancuza reiktu vistiek 2 sluoksniu.
Juodi dazai irgi gerai pigmentuoti, ant ju atsispaudzia folija.
Koralinius pirkausi nes tokio gelinio lako neturiu, nes jais galima dengt visa pavirsiu ir kad daryti tas kinietiskas gelytes.
Del plonu liniju, tai ziurint kaip suprast kas tos plonos linijos, su akriliniais dazais man jos tikrai plonesnes gaunasi, o su siais dazais man graziau perejimas gaunasi nuo storos linijos link plonesnio galiuko, ir galima poadaryt tokias ale 3d linijas iskilias. Su Flexais grazesni krengeliai man gaunasi.

O teptukai tai pas mane ivairus, sonnet roubloff ir chernaya rechka.
Sonnet tai galima nusipirkt pas mus dailes parduotuveje tik nepamenu kurioj man atrodo meno muzose.
roubloff man atveza ish rusijos (piterio arba maskvos) taip pat dabar jau jais prekiauja agate-studio bet pas ja tie roubloff yra spec skirti manikiuro dailej, pas mane roubloff paprasti is dailes parduotuves, kuo jie skiriasi nzn.
chernaya rechka irgi pas ta agate yra maciau, juos senokai jau turejau dabar vel ju noriu tai lauksiu kol atvesh ir tikiuosi kad atvaziuos ir atvesh! Nors po velyku pati vaziuosiu i Minska ten gal paziuresiu irgi jei bus darbo diena.
Kitaikai pirkausi is senses tik dabar ju puslapyje nerandu, zo dabar akcija ir ji parduota po 10lt, kvadratinis teptukas ir skaidrus kotelis, vilnietee galiu nudziuginti, tokiu pat teptuku prikausi vilniuje seskineje, salia aviva pastato kioskeliuose po 2.2lt thumbup.gif
Atsakyti
Jus man merginos pasirodykite su kokias teptukais geli modeliuojat?
as turiu harmony apvalu, tai labai jis man patogus skystiems geliams, minkstas, bet va jau senses universal mixe burbuliuojasi jis man. Ieskau stipresnio kokio. kaina nesvarbi.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 03 28, 17:19)
Jus man merginos pasirodykite su kokias teptukais geli modeliuojat?
as turiu harmony apvalu, tai labai jis man patogus skystiems geliams, minkstas,  bet va jau senses universal mixe burbuliuojasi jis man. Ieskau stipresnio kokio. kaina nesvarbi.

As tokiu paprastu. Pas mane skystas gelis.
user posted image
Atsakyti
jauciasi kad jau pavasaris thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar yra kas is jusu dirba su biogeliu Vilniuje blush2.gif
Atsakyti
dar kart paklausiu, nes gelis atšokinėja, ir noriu kuo greičiau užsakyt akrilą...
ar opi clarite bekvapį kit, ar ibd paprastą starter kit imt? kaina skirias labai.. vienas 15 eur, kitas 60 smile.gif ir atsiunčia pigų per kelias dienas, nes Olandijoj prekiauja, o brangų - iš amerikos turiulaukt kol atkeliaus... labai noriu patarimo, nes ,,dega"...
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 03 29, 11:07)
dar kart paklausiu, nes gelis atšokinėja, ir noriu kuo greičiau užsakyt akrilą...
ar opi clarite bekvapį kit, ar ibd paprastą starter kit imt? kaina skirias labai.. vienas 15 eur, kitas 60 smile.gif ir atsiunčia pigų per kelias dienas, nes Olandijoj prekiauja, o brangų - iš amerikos turiulaukt kol atkeliaus... labai noriu patarimo, nes ,,dega"...

o atsokineja kuriose vietose? gal tiesiog uztektu istaisyti kklaidas del atsokimu ir nereiktu akrilo, nes jei darot kazka ne taip ir tai akrilas atsokines mirksiukas.gif
Atsakyti