Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(ernoja @ 2015 01 07, 20:34)
Taip. Bet tai kai "būrėja" net situacijos nemato, o tik perfrazuoja gautą klausimą, tai kur čia jos nuopelnas ar darbas. Tai jei jau nematai, ar "kortos nieko nerodo", tai ir parašyk, kad atleiskite, negaliu padėti.

Ir pasikartosiu, nebuvo dar nė vienos tokios, kuri nepasakytų NIEKO. Net ir tos pora, pas kurias daugiau ngrįžčiau, lyginant su šitąja yra super būrėjos.

Na va, dabar aišku, kodėl ją taip reklamavote  biggrin.gif pasirodo pažįstama.

nebuvo pazistama. realiai ne esu jos maciusi. siaip pabendraujam. bet bukit biedni, bet saziningi. pasakukit i akis, o ne lokit uz akiu. ji ir pinigus grazina kiek zinau nepatenkintiems.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 01 07, 20:33)
Tai kam pinigus imti  g.gif Tai parašyk žmogui, jūsų klausimu kortos neduoda atsakymo (ar kažkaip pan., kaip ten būna) ir grąžink pinigus (bent dalį).

tai as taip ir darau. uztat ir sakau snekekit, sakykit i akis, o ne pletkinkit. negaliu vytis kiekvieno nepasitenkinusio, jei jis nepasako. tai ismokit sneketi zmones ir bedu nebus.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2015 01 07, 19:48)
tai as taip ir darau. uztat ir sakau snekekit, sakykit i akis, o ne pletkinkit. negaliu vytis kiekvieno nepasitenkinusio, jei jis nepasako. tai ismokit sneketi zmones ir bedu nebus.

Jūs darot, o ten po pastabos, kad netinka toks papilstymas, nebeatsakė.
Atsakyti
Labai gerai, kad patirtimis pasidalina, ne tik rožinėmis ir pūkuotomis, kaip etatinė klientė vivo, taip ir atsirenka žmonės, pas ką kreiptis, o pas ką ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 07 sausio 2015 - 19:52
QUOTE(ernoja @ 2015 01 07, 20:49)
Jūs darot, o ten po pastabos, kad netinka toks papilstymas, nebeatsakė.

meluojat. tikrai ir nereaustat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2015 01 07, 19:54)
meluojat. tikrai ir nereaustat.  smile.gif

neraustu, nes nemeluoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 01 07, 20:55)
neraustu, nes nemeluoju  biggrin.gif

ir ne geda net matau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2015 01 07, 19:59)
ir ne geda net matau.  biggrin.gif

Jeigu jūs ir esate ta būrėja, persižiūrėkite savo susirašinėjimus metų pabaigoje. Jei ne, tai iš kur žinote, kam čia turi būti gėda.
Atsakyti
man tai ji yra grazinusi pinigus uz burima. siaip po to dar teko naudotis, nes nebijojau rizikuoti. antras kartas buvo stiprus. jus tiesiog piktos esat bobos, tai jums ir negerai.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2015 01 07, 21:00)
Jeigu jūs ir esate ta būrėja, persižiūrėkite savo susirašinėjimus metų pabaigoje. Jei ne, tai iš kur žinote, kam čia turi būti gėda.

ne, ne as, bet drauguju ne su viena bureja. buriam viena kitai. siaip visai rimtai sakau eit ir asmeniskai pasakyti, o ne kazka rasyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megam @ 2015 01 07, 20:02)
man tai ji yra grazinusi pinigus uz burima. siaip po to dar teko naudotis, nes nebijojau rizikuoti. antras kartas buvo stiprus. jus tiesiog piktos esat bobos, tai jums ir negerai.

Būrėjos neklystančios, visos absoliučiai idealiai kompetetingos, profesionalios ir jų darbo negalima kritikuoti, kuomet už tai mokami pinigai?? Jei kažkas liko nepatenkintas paslauga, reikia prilipdyti "piktos bobos" etiketę? Wow, kokia demokratija blink.gif
Atsakyti
Pas taromagic ir aš būriausi vienu aktualiu klausimu, ji man padarė išplėstinį būrimą (kažkiek brangiau nei yprastas jos būrimas, bet nedaug), pagal 6 klausimus įvairiais situacijos aspektais, tai bent ką surašė, tikrai gavosi gana nemažai, ir tikrai daugiau nei 16 SAKINIŲ smile.gif.
Kadangi būrimo rezultatas man buvo nepalankus, ko norėjosi išgirsti, tai buvo kilę tt abejonių, gal per daug detaliai aprašiau situaciją (gavosi per kelis puslapius), iš kurios logiškai galima sudėlioti tikėtiną rezultatą ir pan. Tačiau pagrindo netikėti, kad nemetė kortų, ar kad neišmano kortų reikšmių, todėl logiškai sudėliojo aiškinimą pagal situaciją - tikrai neturiu. Manau, kai būrimas ne toks, kokio tikiesi, tai natūraliai jam priešiniesi ir bandai atmesti.
Išbūrus paklausė, ar kas neaišku, gal turiu priekaištų, vėliau pateikiau jai savo kritines pastabas, o gal visgi kitaip reiktų aiškint, dar padiskutavom per kelis laiškus, papildomai išbūrė pagal tampriai susijusią kitą situaciją. Kadangi iš anksto antrą kartą apmokėjau, gavau pylos, kad neprašė mokesčio, būtų užskaičius už pirmą apmokėjimą, tai kaip ir yra sąžininga.
Iš bendravimo su ja, tai tikrai netikiu mestais čia kaltinimais dėl to, kad neva ji kažko nepaaiškino (nebent nebuvo klausta, bet tada pats interesantas ir kaltas), o jei parašė 16 žodžių, tai tikėtina "juos" kortos ir teparodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sabazzz: 08 sausio 2015 - 16:37