Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(silvo @ 2015 03 14, 12:10)
tik kita pranasystes dalis, kad viskas prasides per darba. ten naujos pazintys, meile. o as sedziu per dienas namuose prie savo kompiuterio, nes darbas mano namuose.  biggrin.gif

Sėdint namuose irgi įmanoma su kažkuo susipažint - internetinių pažinčių puslapiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvo @ 2015 03 14, 12:10)
tik kita pranasystes dalis, kad viskas prasides per darba. ten naujos pazintys, meile. o as sedziu per dienas namuose prie savo kompiuterio, nes darbas mano namuose.  biggrin.gif

biggrin.gif visko gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akáli @ 2015 03 14, 12:15)
Sėdint namuose irgi įmanoma su kažkuo susipažint - internetinių pažinčių puslapiai biggrin.gif

cia jau bus isvartymas pranasystes kaip norisi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvo @ 2015 03 14, 17:41)
cia jau bus isvartymas pranasystes kaip norisi.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Truputi biggrin.gif bet pamegint juk galima, vdruk tikrai su kokiu susipazinsit tongue.gif
Atsakyti
kodel isvartymas? Prasmingiausi (dvasine prasme) mano santykiai prasidejo nuo beldimo i duris, kai sedejau viena pati ir ne nesiruosiau kur tai iseit ir tas truko gan ilgai. "ne vinovataja ja, on sam prishol" biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Nesuprantu kaip cia zinutes skaityti ?
Man rodo "post in topic" ir kur neatidaryciau ismeta kad zinute perkelta arba istrinta.
Papildyta:
O jums nebuvo taip kad Rasa pasako, kad issipildys per ta zodiako zenkla ? Ar ir issipildo per ta zenkla ? Ar vis del to ankciau ar veliau issipildo ?
Atsakyti
QUOTE(silvo @ 2015 03 13, 19:59)
As tai buvau pas Rasa vasara. Ispranasavo man du ivykius ir jie pagal ja turejo jau ivykti, bet niekas taip ir neivyko. Ar cia su terminais tas velavimas, ar kaip. Ji sake, kad rasiu darba, vardino sritis, kuriose galiu rasti darba greitu laiku, bet i darba manes niekas neprieme. Pas ja mes issikalbejom ir man kilo mintis, kuria igyvendinau visai neseniai, t.y. ikuriau savo versla. Tokios minties tada neturejau ir ji neturejo. Ten tiesiog tarp kitko kalba tokia buvo. Cia as viena tokia, kuriai nesipildo.  g.gif

Man nesipildo. Is to ka ispranasavo pries beveik 2 metus, neisipilde absoliuciai niekas. O gaila.
Atsakyti
Gal zinote Svetlanos is tulpiu g tel nr ?
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 06, 13:15)
Buvau pas Janiną rugsėjo mėn. tai man ji konkrečiai nepasakė. Šūdą pamalė ir tipo aurą pravalė  doh.gif Aš buvusi ir pas Laimą, Rasą, Ritą (prie Saulėtekio), Vandą Darjiną (Ekstrasensų mūšio nugalėtoja), kitų ir vardų neatsimenu  ax.gif  tai kaip ir pievos. Geriausias man Petriukas thumbup.gif Kažkas jau panašaus  tongue.gif bent  pataiko.

Aciu uz atsakyma.
Maniau tik man vienai ponia Janina primale... blink.gif
Atsakyti
Ar tikrai Rasa dirba nes kai skambinau keleta men ji nekele, neatrase i zinutes pries men pakele sake paskambinti kita diena... paskambinau rasiau ir vel jokio atsakymo.... sad.gif Idomu pas ka dar galima nueiti ....
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 03 14, 18:02)
kodel isvartymas? Prasmingiausi (dvasine prasme) mano santykiai prasidejo nuo beldimo i duris, kai sedejau viena pati ir ne nesiruosiau kur tai iseit ir tas truko gan ilgai. "ne vinovataja ja, on sam prishol" biggrin.gif

Kaip tai imanoma ?
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2015 03 18, 20:01)
Man nesipildo. Is to ka ispranasavo pries beveik 2 metus, neisipilde absoliuciai niekas. O gaila.

O ji gal Jums sake ka nors kaip jus norite kad taip butu ?
Nes burejos mato kas vyksta tavo pasamoneje.
Man Rasa irgi kai ka ispranasavo per viena zenkla tai neissipilde. Tai dabar nezinau tiket ar netiket.
Tik paklause pas mane ar as optimiste ar pesimiste. Nesuprantu kaip tai suprast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PeruManu: 20 kovo 2015 - 15:16