gal vertetu isbandyti homeopatija? zmones, jus tokie naivus iki negalejimo.

[quote=lauryte_norge,2015 04 06, 20:04]
Sveiki visi
Visad buvau lb didele skeptike bureju klausimu... tiksliau, tikiu saviitaiga ir truputi prisibijau... Plius, esu vienos gyvenimo krizes metu pervedinejus pinigus uz kortu kelima tik vienu vieninteliu klausimu: ar issiskirsim su vyru... Atsake jog tikrai ne, o mazdaug po pusmecio jau turejau dokumenta...
Gal taip ir nebuciau sumascius ieskot kur ir pas ka nueit, bet paskutiniu metu su keletu draugu istoriju susiduriau... Vienas is ju pasakojo, kad buvo pas Regina is Plento g. (Buves pas daugeli)... Labai suzavetas pasakojo apie jos zodzius, kad is kortu nuskaite lb daug dalyku ir Tsake i keleta klausimu,ndar nespejus ju uzduoti...
Zodziu, turiu daug visokios koses makaloses savo galvoj ivairiais klausimais... Galvoju, kad gal sulauksiu atsakymu i kamuojancius klausimus... Su nekantrumu ir tuo paciu baime laukiu ketvirtadienio... Ziuresim kaip seksis man ten...
Kiek ieskojau informacijos, kazkaip nerandu atsiliepimu apie ja sitoj temutej... Gal kuri buvot? Ka galvojat?
Ir dar vienas klausimukas... Reik pasiimti nuotraukas... Jas butina atspauzdint ar uztektu plancete nusinest? (Gyvenu ne LT- tai neturiu nieko popieriniam variante)
Teko būti pas Regina, ne viena sykį..pasake nemažai tiesos kuri išsipildė, bet daug kas ir neišsipildė..keista, bet išsipildė tai kas skaudžiausia gali būti gyvenime...o kas gražiausia taip ir teliko tik jos pasakyti žodžiai..Foto pakanka turėt telefone, fleshe..
Sveiki visi

Visad buvau lb didele skeptike bureju klausimu... tiksliau, tikiu saviitaiga ir truputi prisibijau... Plius, esu vienos gyvenimo krizes metu pervedinejus pinigus uz kortu kelima tik vienu vieninteliu klausimu: ar issiskirsim su vyru... Atsake jog tikrai ne, o mazdaug po pusmecio jau turejau dokumenta...
Gal taip ir nebuciau sumascius ieskot kur ir pas ka nueit, bet paskutiniu metu su keletu draugu istoriju susiduriau... Vienas is ju pasakojo, kad buvo pas Regina is Plento g. (Buves pas daugeli)... Labai suzavetas pasakojo apie jos zodzius, kad is kortu nuskaite lb daug dalyku ir Tsake i keleta klausimu,ndar nespejus ju uzduoti...
Zodziu, turiu daug visokios koses makaloses savo galvoj ivairiais klausimais... Galvoju, kad gal sulauksiu atsakymu i kamuojancius klausimus... Su nekantrumu ir tuo paciu baime laukiu ketvirtadienio... Ziuresim kaip seksis man ten...
Kiek ieskojau informacijos, kazkaip nerandu atsiliepimu apie ja sitoj temutej... Gal kuri buvot? Ka galvojat?
Ir dar vienas klausimukas... Reik pasiimti nuotraukas... Jas butina atspauzdint ar uztektu plancete nusinest? (Gyvenu ne LT- tai neturiu nieko popieriniam variante)
Teko būti pas Regina, ne viena sykį..pasake nemažai tiesos kuri išsipildė, bet daug kas ir neišsipildė..keista, bet išsipildė tai kas skaudžiausia gali būti gyvenime...o kas gražiausia taip ir teliko tik jos pasakyti žodžiai..Foto pakanka turėt telefone, fleshe..
kazkaip uzsimaniau ir as bent trumpai papasakoti savo "bureju" istorija;] kovo men buvau Genute is sanciu. buvau apie valanda,nemazai kalbejo ji man. ir apei sveikata,ir apie vyra mano, apie seima,darba ir tt. nuejau praeita savaite pas ja-tai jau nieko nebemate-nei vyro,nei vaiku,apie sveikata nieko nepasake. ar nejuokinga? pries mane buvo tokia mergina,nugirdau kaip jos kalbejosi. sako ji tai burejai-turiu kelis darbo pasiulymus,abu man patinka,nzn kuri rinktis-ta ar ta. sako rinkis ta. bet sako ta mergina,man lyg labiau anas variantas tinka,tai sako-rinkis tada ana! paskui sako-noriu paklausti apie vyra. sako ji-o kiek tavo draugui metu? (nes be vestuvinio ziedo buvo). sako toji mergina-tai va tame ir esme,kad as neturiu nei draugo,nei vyro. aaaa sako bureja,tai zinok vaikeli ir nematau as jokio vyro salia taves. paskui ji vel klausia-o gal tada man su uzsienieciais geriau sektusi,nes darbas toks,kad ju aplinkui nemazai. jo sako,tau geriau su jais bus,nes LT vyru normaliu nera. zodziu, merginos....siulau neiti ir nesiburti,nes paskui galit kokiu bedu prisisaukti. zinokit pamaciau kaip ji dirba ir kiek melo pasako.....kai paklausiau apie savo darba (siuo metu net nedirbu) ji man pasake-matau ,kad dirbi sunkiai kaip arklys. sakau zinokit as is vis nedirbu dabar,ieskausi....tai sako zinok nematau,kad dirbsi;]]] o tai kaip sakau nedirbsiu,tai kaip gyventi ir tt? sako eik i kokia akropolio parduotuve rubu dirbti;]]]] nu ar verta man dar pasakoti toliau? matot kokio lygio diskusija uzvirus buvo?;] nusispjoviau zinokit ant tu visu bureju ir tiek.
QUOTE(Kritikė @ 2015 05 15, 12:46)
kazkaip uzsimaniau ir as bent trumpai papasakoti savo "bureju" istorija;] kovo men buvau Genute is sanciu. buvau apie valanda,nemazai kalbejo ji man. ir apei sveikata,ir apie vyra mano, apie seima,darba ir tt. nuejau praeita savaite pas ja-tai jau nieko nebemate-nei vyro,nei vaiku,apie sveikata nieko nepasake. ar nejuokinga? pries mane buvo tokia mergina,nugirdau kaip jos kalbejosi. sako ji tai burejai-turiu kelis darbo pasiulymus,abu man patinka,nzn kuri rinktis-ta ar ta. sako rinkis ta. bet sako ta mergina,man lyg labiau anas variantas tinka,tai sako-rinkis tada ana! paskui sako-noriu paklausti apie vyra. sako ji-o kiek tavo draugui metu? (nes be vestuvinio ziedo buvo). sako toji mergina-tai va tame ir esme,kad as neturiu nei draugo,nei vyro. aaaa sako bureja,tai zinok vaikeli ir nematau as jokio vyro salia taves. paskui ji vel klausia-o gal tada man su uzsienieciais geriau sektusi,nes darbas toks,kad ju aplinkui nemazai. jo sako,tau geriau su jais bus,nes LT vyru normaliu nera. zodziu, merginos....siulau neiti ir nesiburti,nes paskui galit kokiu bedu prisisaukti. zinokit pamaciau kaip ji dirba ir kiek melo pasako.....kai paklausiau apie savo darba (siuo metu net nedirbu) ji man pasake-matau ,kad dirbi sunkiai kaip arklys. sakau zinokit as is vis nedirbu dabar,ieskausi....tai sako zinok nematau,kad dirbsi;]]] o tai kaip sakau nedirbsiu,tai kaip gyventi ir tt? sako eik i kokia akropolio parduotuve rubu dirbti;]]]] nu ar verta man dar pasakoti toliau? matot kokio lygio diskusija uzvirus buvo?;] nusispjoviau zinokit ant tu visu bureju ir tiek.
Jei cia ta pati is Jotvingiu gatves tai girdejau kaip ji zmones traumuoja, net baisu kaip zmones taip gali elgtis ir kaip jie masto prisitraukti sau klientura.
ta genute yra pikta boba. pas ja buvau gal pries kokiu 10 metu. laimei niekas neissipilde ka ji sake. man tai susidare toks ispudis, kad pati nelaiminga asmeniame gyvenime ir del to kitu moteru nekencia. apie ja cia jau ir prirasyta ir siose temose, bet va, eina visvien zmones savo noru i beda.
QUOTE(redredred @ 2015 05 16, 10:33)
ta genute yra pikta boba. pas ja buvau gal pries kokiu 10 metu. laimei niekas neissipilde ka ji sake. man tai susidare toks ispudis, kad pati nelaiminga asmeniame gyvenime ir del to kitu moteru nekencia. apie ja cia jau ir prirasyta ir siose temose, bet va, eina visvien zmones savo noru i beda.
na taip. matot, ji turbut vienintele kuria zinojau, tai ir nuvaziavau. praeita karta pasakius kazka buvo i ta puse,gal atsitiktinai,bet man atitiko. o vat si karta....kosmaras...kiek zinau ji neturi vyro jau daug metu,nes mires,turi 2 vaikus ir jos dukte dirba akropolio parduotuveje. priedo,kiek zinau skambina jai moterys is tu paciu parduotuviu ir klausineja ar priimti i darba tokia ir tokia mergina, o ji patarineja,kad ta priimk,nes ji neva paprasta, o tos nepriimk,nes ji pati nezino ko nori. kaip jums patinka? as buvau soke. be to,visai atsitiktinai suzinojau,kad jai skambino senyvo amziaus moteris,jau ir taip turinti problemu, tai bureja jai tiek prisnekejo ir kurste jos psichikos liga,kad ta mociute atsidure dariaus ir gireno psichiatrineje ligonineje.
kitas dalykas-iseinant mane taip nuziurinejo nuo galvos iki koju, kad net nesupratau kame cia kampas yra. kaip kazkuri rasete,ji tikrai gal pavydo pilna. bet labai baisu ispudi ji man paliko paskutini karta.
...kazkaip ziuriu tema visai apmirusi...idomu,ka kitom prisnekejo..ieskojau apie ja atsiliepimu daugiau,tai nepasakyciau kad daug ju radau,bet bent is to ka radau,tai visi neigiami.....nesuvokiu kaip ji isvis gali "dirbti" toki darba...
QUOTE(Soled @ 2015 03 21, 11:41)
Būtent. Ir šiaip man gan keistas tas užsiciklinimas "kas išsipildys". Taro labiau padeda spręsti jau easnčias problemas, pataria, ką keisti savo elgesyje, kad viskas kreiptųsi tinkama linkme, o tas aklas laukimas vieno ar kito įvykio yra tik labai netinkamas savęs programavimas, bet, žinoma, sėdėti ir laukti lengviau nei dirbti su savimi.
Na,kreipiausi į tarologę.Su ja susirašinėjau,nes kreipiausi internetu.Iš jos sulaukiau daugiau smerkimo,o ne patarimų.Negavau jokių konkrečių patarimų,ką ir kaip keisti savyje,tik parašė,kad turiu tobulėti.Vėliau atrašinėjo abstrakčiomis frazėmis,kurių pilnas internetas.Pvz.''kas žmogaus viduje,tas ir išorėje''.Tai ir klausiu,kaip gali atsispindėt išorėje tam tikros mano savybės,jei pas mane jų nėra?Tai atsakymas toks-''Tas veidrodžio principas ar Traukos dėsnis yra kiek sudėtingesnis. tolimesnio konsultavimo jums neteiksiu bei šią diskusiją užbaigsiu, nes jums tikrai nereikia dar daugiau svetimos nuomonės ar patarimų, juk turite savo galvą, ja ir naudokitės pirmoje eilėje.''. Vienu žodžiu-atsibodai su savo klausimais...Na,jei tarologė pataria naudotis savo galva,tai taip ir darysim

Na,o jei atsakyti į klausimą apie būrėjas(ne tarologes) Kaune,tai esu buvusi pas Laimą,kuri anksčiau dirbo Daukšos g.,dabar ten jau nebėra būrimo salono-nežinau,kur išsikėlė.Tai dėl jos patarimų esu nukentėjusi.Nesiskelbsiu kaip,nes tai labai asmeniška.Tik galiu pasakyti,kad tai gana skaudžios gyvenimo pamokos.Geriau jau būčiau neklausius jos patarimų.O šiaip tai ji buvo gan žinoma,net spaudoj apie ją rašė...Buvau ir pas Gerdą-nelabai kažką,antąkąrt tai nelabai maloni buvo,ir pasakė,kad operacijos nebus,o po dviejų dienų jau gulėjau ant operacinės stalo...Na,gal pora dalykų buvo tiesa...
QUOTE(*Mėtutė* @ 2015 05 18, 20:52)
O man Genutė patinka, gal mūsų biolaukai sutampa? Pasikalbam su ja kaip draugės, ką ji sakė, viskas išsipildė, ypač apie sveikatą, vaikus. Jos reikia klaust konkrečiai ir dar gerų patarimų duoda.
as asmeniskai jos ir klausiau kaip bus su darbu,sako nieko nematau,eik i parduotuve dirbti;]]]] ar tam reikia ekstrasensoriniu gebejimu,kad taip pasakyti?;] man atrodo ir paprasta kaimo bobotute taip galetu pasakyti arba paprasciausia drauge;] arba del vaiku-nu bent viena reiketu tureti;] tai kaip cia suprasti? del sveikatos-visoms mato padidejusias gimdas ir liepia gerti sidabrazole su degtine uzpilta. VISOMS! abu kartus kaip ejau,klausiau KONKRECIAI,bet negavau nieko,kam reiketu ypatingu gebejimu,burtu ar pan. tai kame kampas? viskas yra tik PATARIMU LYGYJE. man reikia ne patarimu lygyje viso to,o ka ji mato. kaip mato ateiti,darba ir pan problemas. patarima man gali duoti ir mama.