Aš buvau pas Rasą lygiai prieš du metus. tad galiu jau kažką pasakyti. šiek tiek palyginti.
taip ji labai tiksliai apibūdina žmogų pagal horoskopą.jei kitą kartą eičiau, tiesiog prašyčiau, kad asmeninių savybių man nekalbėtų, laiko susitaupytų.patariu ir kitoms taip.
ji davė daug patarimų. aš kvaiša nepaklausiau kodėl būtent taip pataria - būtinai klauskite KODĖL ji taip pataria, nes nepasako konkrečiau, kas būtų jei neklausyčiau pvz jos patarimų...
na, o kas išsipildė ... tuo metu ji man pasakė, kad pirksim mašiną. tuo metu net minties nebuvo, jokių planų pirkti mašiną.bet po kelių mėnesių vis dėlto teko pirkti
man įstrigo tai, kad ji matė senyvo žmogaus labai sunkią ligą. aš neiškentus paklausiau:ar ji nemato, kad tas žmogus jau mirė(mano tėtis) (tuo metu visai neseniai)..deja, ji to nematė. kažkaip keistai.
ji dirbo su įvairiom kortom (paprastom, taro, dar kažokiom..) ir ką sakė apie dabartį - labai daug tiesos. net intymius dalykus...
o apie ateitį. galiu pasakyt, ką ji sakė, tas tiesa, bet su laiko nustatymu labai prastai. nelabai pavyksta matyt jai nustatyti konkrečiau (na bent kelių mėnesių tikslumu). o šiaip matyt apsidrausdama, sako labai daug metų į priekį ateitį, kad negalėtume taip greit viską įvertinti ir suprasti, ar išsigalvoja, ir kad kuo greičiau vėl užsuktume pas ją.
ar eičiau dar? taip, bet jau pasiruoščiau. neprašyčiau jokių asmeninių savybių (nebent nepažinočiau konkretaus asmens), ir ateičiau iš anksto pasirašiusi konkrečius klausimus.ir su nuotraukomis.