Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(eglvalc @ 2015 09 14, 12:29)
man nusake esama situacija...as net nespejau pasakyt kokiu klausimu atejau, o ji viska is kortu pabere...tuomet ejo klausimai papildomi seanso metu. apie ateiti irgi klausiau. charakterio apibrezimo nebuvo nes man jo nereikia.buvo pasakoma tokie asmeniniai dalykiai kuriu niekas nezinojo... del ateities buvo pasakyta pora variantu kaip gali buti jei elgiuos vienaip ar kitaip....

na, tada neblogai. Yra kurios pinigus ima, kad apie zmogu pasakoja pagal jo zodiako zenkla ir gyvenimiskus patarimus is interneto dalija issiklausineje visko.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 14, 14:28)
na, tada neblogai. Yra kurios pinigus ima, kad apie zmogu pasakoja pagal jo zodiako zenkla ir gyvenimiskus patarimus is interneto dalija issiklausineje visko.

Buvo man taip wink.gif zinau ka tai reiskia. todel tikrai sakau,kad nieko tokio panasaus nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2015 09 14, 12:32)
Sveikos,
ar kam yra pavykę prisiskambinti Genutei Česnuliavičienei? Yra nurodyta, kad skambinti galima tik ketvirtadieniais 9-10 val. kiek ketvirtadienių bandžiau, vis užimta.. bandžiau ištisą valandą skambinti.. gal ji tiesiog nebepriima?

Bandykit skambinti ne tik ketvirtadieni,bet kokia diena,bet tik 9-10 valandomis.
Atsakyti
Ingaida, ačiū! Sakykite, gal esate pas ją buvus? ji viską pati papasakoja, ar reikia ateiti su klausimais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 17 rugsėjo 2015 - 10:30

! 
Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.
Atsakyti
Jaučiuosi truputį keistai. Visos labai giria Rasą, tačiau, kai aš buvau pas ją prieš maždaug metus laiko, išėjau nesupratusi kas įvyko. Ji pakalbėjo apie horoskopus ir tipines žmonių savybes. Viskas.. taip, dar gavau psichologo konsultaciją. Daugiau nieko. Likau tikrai labai nusivylusi. Kai užduodavau klausimą, ji vis nusukdavo į šoną, kol aš pradėjau nejaukiai jaustis. Todėl atsedėjau savo laiką ir išėjau. unsure.gif

Ai, ir dar, ji naudojo paprastas kortas. Nors turėjo ir taro.. nedrįsau paklausti kodėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rajuke: 25 rugsėjo 2015 - 19:59
QUOTE(rajuke @ 2015 09 25, 20:56)
Jaučiuosi truputį keistai. Visos labai giria Rasą, tačiau, kai aš buvau pas ją prieš maždaug metus laiko, išėjau nesupratusi kas įvyko. Ji pakalbėjo apie horoskopus ir tipines žmonių savybes. Viskas.. taip, dar gavau psichologo konsultaciją. Daugiau nieko. Likau tikrai labai nusivylusi. Kai užduodavau klausimą, ji vis nusukdavo į šoną, kol aš pradėjau nejaukiai jaustis. Todėl atsedėjau savo laiką ir išėjau. unsure.gif

Ai, ir dar, ji naudojo paprastas kortas. Nors turėjo ir taro.. nedrįsau paklausti kodėl.

Me jūs viena, aš prieš 8-9 metus buvau, tas pats. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2015 09 25, 19:56)

na, tai matyt gyre tos, kurioms reikejo psichologines pagalbos ir jos ja pas Rasa gavo.
Atsakyti
Labas,

jau kuris laikas neberašiau šioje temoje, nes metų pradžioj buvau pas Rasą apsilankiusi. Laukiau, kas pildysis, kas ne. Šiaip išėjau maloniai nuteikta, kaip ir turi būti. Taip, Rasa tikrai kalbėjo šiek tiek apie zodiako ženklus. Ir sakė tiesą. Taip susiklostė pokalbis, kad šiek tiek papasakojau apie savo charakterį (neprašyta papasakot), o Rasa man paprieštaravo ir pasakė savybių, kurias turiu. Deja, išėjus iš Rasos ir viską apgalvojus supratau, kad ji nemelavo - tik aš pati nenorėjau pripažint turinti ir blogų savybių todėl jas visą laiką neigiau. Atvėrė Rasa akis man ir kitose srityse. Tik Rasos patarimų ir ateities nuspėjimo dėka nutiko vienas dalykas, kurį bandžiau įgyvendinti ne vienerius metus. Kalbant apie jos pasakotų dalykų išsipildymą - dalis jau išsipildė, kas turėjo išsipildyt. Pas ją ėjau jau žinodama keletą savo gyvenimo būsimų svarbių įvykių, o ji kaip tik ir pasakojo, kad taip nutiks (galvoju - o, nemeluoja šito smile.gif ) bet esu labai empatiška, pastebėjau kad vietom, atsakinėdama į klausimus, šiek tiek pagražino. tad tų dalykų išsipildant nelaukiu, matyt sakė dėl mano didelio noro ir žibančių akių biggrin.gif bet ką jaučiau, kad sako tiesą, tas po truputį pildosi. Tikrai nežadu artimiausiu metu eit pas Rasą, nes nuolatiniai lakstymai pas būrėjas nieko gero neduos. Bet po keleto metų, jei Rasa dar praktikuos, labai norėčiau vėl nueit kad paburtų.
Atsakyti
as kazkada pries daugiau nei 10 metu lankiausi keliuose burimo salonuose kaune. gera bureja kazkada dirbo urmo bazeje. dabar jau turbut i pensija isejo, nes niekur jos nerandu. noreciau pas ja issiburti. ji bure su paprastom kortom. tada taro dar net nebuvo. visur naudojo paprastas kortas. po to buvo toks etapas kai 10 metu nesiburiau. gyvenau cia ir dabar. jei iskildavo problemu nueidavau pas psichologa. taciau ivyko vienas labai netiketas ivykis, kai buvo daug neaiskumu ir klaustuku. viena drauge dave keliu internetiniu bureju kontaktus. taip vel pabandziau burtis. viena man nepatiko, o pas kita jau virs metu karts nuo karto konsultuojuosi ir pataiko kazkur apie 90 proc. issipildo. esu buvusi ir pas rasa pries gerus metus. man niekas nesipildo. aplamai ji daug kalba apie zmogaus savybes, horoskopus ir gyvenima. pati buvau irasiusi i telefona konsultacija. veliau perklausiau, tai ne tiek jau ten daug tos informacijos reikalingos. fonas uzpildytas snekom apie bet ka.
Atsakyti
Aš buvau pas Rasą lygiai prieš du metus. tad galiu jau kažką pasakyti. šiek tiek palyginti.
taip ji labai tiksliai apibūdina žmogų pagal horoskopą.jei kitą kartą eičiau, tiesiog prašyčiau, kad asmeninių savybių man nekalbėtų, laiko susitaupytų.patariu ir kitoms taip.
ji davė daug patarimų. aš kvaiša nepaklausiau kodėl būtent taip pataria - būtinai klauskite KODĖL ji taip pataria, nes nepasako konkrečiau, kas būtų jei neklausyčiau pvz jos patarimų...
na, o kas išsipildė ... tuo metu ji man pasakė, kad pirksim mašiną. tuo metu net minties nebuvo, jokių planų pirkti mašiną.bet po kelių mėnesių vis dėlto teko pirkti biggrin.gif
man įstrigo tai, kad ji matė senyvo žmogaus labai sunkią ligą. aš neiškentus paklausiau:ar ji nemato, kad tas žmogus jau mirė(mano tėtis) (tuo metu visai neseniai)..deja, ji to nematė. kažkaip keistai.
ji dirbo su įvairiom kortom (paprastom, taro, dar kažokiom..) ir ką sakė apie dabartį - labai daug tiesos. net intymius dalykus...
o apie ateitį. galiu pasakyt, ką ji sakė, tas tiesa, bet su laiko nustatymu labai prastai. nelabai pavyksta matyt jai nustatyti konkrečiau (na bent kelių mėnesių tikslumu). o šiaip matyt apsidrausdama, sako labai daug metų į priekį ateitį, kad negalėtume taip greit viską įvertinti ir suprasti, ar išsigalvoja, ir kad kuo greičiau vėl užsuktume pas ją.

ar eičiau dar? taip, bet jau pasiruoščiau. neprašyčiau jokių asmeninių savybių (nebent nepažinočiau konkretaus asmens), ir ateičiau iš anksto pasirašiusi konkrečius klausimus.ir su nuotraukomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnetise*: 27 rugsėjo 2015 - 09:11
QUOTE(*magnetise* @ 2015 09 27, 09:10)

o šiaip matyt apsidrausdama, sako labai daug metų į priekį ateitį, kad negalėtume taip greit viską įvertinti ir suprasti, ar išsigalvoja, ir kad kuo greičiau vėl užsuktume pas ją.

ar moka burti, ar mato kortose kazka ar tik patarimus dalija ir psichologine konsultacija suteikia, tai galiam spresti pagal tai, ka pasako apie praeiti. Na, kad ir kiek vaiku pagimdytu, istekejus ar ne (jei be ziedo eini) ir pan. O jei apie praeiti nieko nesugeba pasakyt, tai ir apie ateiti nebent tik pamegins atspet.
Atsakyti