Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

QUOTE(Jurin @ 2014 01 31, 11:51)
Na jis jauciasi gerai,bet mano akimis mazai valgantis .O prie to pacio paklausiu.Tie kas seria sausu edalu.Ar jau taip visai nieko is vis ir neduoda?(nuo stalo maistui tabu)bet sakykim vaisius ,darzoves ,papildomai mesytes?

Teoriškai šeriam tik sausu, bet praktiškai susieško sau papildomo maisto, pvz suvalgo katino konservų likučius, susiurbia visus trupinius nuo žemės, ragavo ir katino žuvies, dar obuolių graužukus iš šiukšlinės būna, kad sugeba ištraukta, o po to eina bezdėdamas doh.gif Užvakar bandė mikrofleksą valgyt, po langais sandarinom, tai sugebėjo atras gabaliuką nuvarvėjusį, vaikščiojo baltu snukučiu biggrin.gif gerai, kad nesuvalgė, bet tik prisilietė doh.gif
Atsakyti
Agorėa - mano lygiai toks pat laugh.gif visur kisa savo snukuti kur bent trupinelis maisto, nakti israusia siuksline ieskodamas kokio kasnelio rolleyes.gif Musu raciona 80proc sudaro sausas maistas, ryte ir vakare. Per pietus gauna ivariai: konvervuoto maisto, batono su avyvuogiu aliejum, farso, vistienos... ir jau velai vakare dar kelis suniskus skanumynus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 01 31, 15:04)
Agorėa - mano lygiai toks pat  laugh.gif visur kisa savo snukuti kur bent trupinelis maisto, nakti israusia siuksline ieskodamas kokio kasnelio  rolleyes.gif Musu raciona 80proc sudaro sausas maistas, ryte ir vakare. Per pietus gauna ivariai: konvervuoto maisto, batono su avyvuogiu aliejum, farso, vistienos... ir jau velai vakare dar kelis suniskus skanumynus  ax.gif

seriant ir sausu, ir mesa yra rizika isbalansuoti virskinima ( rugsciu pusiausvyra) sugadinti skrandi, nes sausiakui virskinti reikia vienokio rugstingumo, o mesa kitokio. Seriant sausiaku, jei labai norisi duot mesos, geriau kiek apvirti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz visu nuomones.Vat ir norejau suzinoti,nes labai daug is ko girdejau,kad seriant sausu ,duoda ir mesos.Daro mesos dienas.
Atsakyti
lacosta - aciu uz atsakyma, del zalios mesos supratau. o kaip del konservu sunim? galima duot? ir dar maniskis konservuota tuna labai megsta. as suprantu kad su sausu maistu jis gauna visus vitaminus, bet taip norisi paivairint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 01 31, 15:04)
Agorėa - mano lygiai toks pat  laugh.gif visur kisa savo snukuti kur bent trupinelis maisto, nakti israusia siuksline ieskodamas kokio kasnelio  rolleyes.gif Musu raciona 80proc sudaro sausas maistas, ryte ir vakare. Per pietus gauna ivariai: konvervuoto maisto, batono su avyvuogiu aliejum, farso, vistienos... ir jau velai vakare dar kelis suniskus skanumynus  ax.gif

O tai per kelis kartus maisto duodat? blink.gif
Aš tai ryte iškart įberiu visą dienos normą ir fsio, jis niekad neišvalgo iš karto. Pavalgo truputį pusrytukus kol mes esam, dar dieną kažkiek užkabina, o vakare kai mes grįžtam užbaigia viską biggrin.gif Ir taip nuo pat pradžios buvo. Jei jau matau, kad vakare skamba tuščiais indas, tai dar papildomai truputį įberiu, kad nebadautų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 01 31, 17:29)
lacosta - aciu uz atsakyma, del zalios mesos supratau. o kaip del konservu sunim? galima duot? ir dar maniskis konservuota tuna labai megsta. as suprantu kad su sausu maistu jis gauna visus vitaminus, bet taip norisi paivairint  unsure.gif

Sunu koncervus zinoma galima, nes tai yra gamintas maistas- ne zalia mesa smile.gif
Atsakyti
Agorėa - oj ne maniskis nesugeba pats normuotis maisto, jei pripilciau pilna inda monentaliai viska surytu, paskuj atpiltu, bent jau taip buvo kol mazesnis, dabar iberiu saujele sauso maisto po keliu minuciu dar viena, taip ryte ir vakare. o per pietus konservu duodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 01 31, 19:17)
Agorėa - oj ne maniskis nesugeba pats normuotis maisto, jei pripilciau pilna inda monentaliai viska surytu, paskuj atpiltu, bent jau taip buvo kol mazesnis, dabar iberiu saujele sauso maisto po keliu minuciu dar viena, taip ryte ir vakare. o per pietus konservu duodu  smile.gif

Apžiūra koks biggrin.gif su maistu mum pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
grįžom iš atostogų smile.gif .. tema žiūriu labai pagyvėjus buvo.. ech, kolegės, kolegės..kada pasimokysit, kad reik tą kelią duot smile.gif

QUOTE(lacosta @ 2014 01 31, 13:57)
As irgi po biski nemaisau pervedinedama, kazkada seniai, kai dar tiek sunu neturejau ir tikejau, kad cia jautresne veisle atsargiau pervedinedavau... Bet tai visiskai nebutina jei suo sveikas ir neturi kazkokiu problemu

man būna, kad neatveža maisto laiku... tai nuperku tam kartui kokį Brit Care smile.gif suvalo visi ir dzin smile.gif

Zhora ir jo nauja lova smile.gif

user posted image

ir pristatysiu naują mūsų šeimos narę, kuri prisijungs greitu laiku prie mūsų smile.gif

Bulmastifė Tara wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 vasario 2014 - 12:36
QUOTE(Cererakennel @ 2014 02 01, 12:27)

Zhora ir jo nauja lova smile.gif

user posted image

ir pristatysiu naują mūsų šeimos narę, kuri prisijungs greitu laiku prie mūsų smile.gif

Bulmastifė Tara  wub.gif

user posted image

Cerera, atsargiai, ziurek kokias foto rodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tuoj bus pagarsintas kaip turintis akiu broka lotuliukas.gif

o ta mazge kokia ♥ isvis kuo didesnis suo buna uzauges, tuo 'skanesnis' jis buna mazutis ♥ ech... jei pavyks per artimiausius kelis metus i nauja 'troba' persilraustyti gal ir mes vis tik rysimes smile.gif
Atsakyti
tss.. paskutinis akordas iš mano pusės smile.gif Darreną informavau aš .. manau kiekvienas veisėjas vertas žinot ką apie jį galvoja kiti.. ir kad nemanytumėt kad kalbu už nugaros, tai va jums ir pasakau, kad tai aš padariau smile.gif ir neišsisukinėkit nuo savo žodžių, nes daug kas čia skaitė šitą diskusiją smile.gif gero savaitgalio !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 01 vasario 2014 - 13:36