Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 288

QUOTE(Duniu @ 2014 01 27, 23:51)
na ka galiu pasakyti, as noriu tokiu 29 dydi imti su 102 cm per dupce, nes didesnio nera biggrin.gif tai gal ir Jums bus geras 27 dydis 4u.gif

Idomu ar tysta daug,gal kuri mamyte turi ir gali patarti 4u.gif O jus Duniu,tik žadate pirkt,taip
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2014 01 27, 23:42)
man sake,kad atitinka, su 95 cm klubais pirko 28 dydi. tie bordo lyg smarkiai mazinti, bet jie kitokie nei melyni...melyni kaip lyg smulkaus velvetuko...zodziu  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

zinau tiksliai - 28 dydi 4u.gif

Kazin kaip ilgis šių kelnyčių?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 01 27, 23:11)
Radau, bet jau kaina nesamoninga..  doh.gif
http://www.amazon.co...keywords=frozen

mano dukra irgi tokios nori. bet vis niekaip neprisėdau pasižiūrėt. kai pamačiau kainą net žagtelėjau doh.gif nu kad ir kaip mylėčiau, bet ir be lėlės graži ta mano dukra biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(barboraite @ 2014 01 27, 22:55)
Idomu ar tysta daug,gal kuri mamyte turi ir gali patarti  4u.gif O jus Duniu,tik žadate pirkt,taip

neturiu ,bet zinau kas turi smile.gif ir sake nerealios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 27 sausio 2014 - 22:59

Mergaites gal kuri turite šia suknute?kaip ji gyvai ar grazi?
http://m.juicycoutur...=womens-dresses
Koki dydį imti su 89-64-90
Atsakyti
QUOTE(jurate55 @ 2014 01 27, 22:56)
Kazin kaip ilgis šių kelnyčių?Ačiū

apie 80-81 cm 4u.gif man su ugiu 1,80 iki kauliuku turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 01 27, 22:54)
Tik siandien pavyko is Zaliass pasiimti siuntinuka, tai skubu padekoti.  aciuks.gif
Si kart patenkinta, kaip slyva.  didis.gif
RL naktinukai fainuoliai, minkstuciai.  wub.gif Kaip ne keista, nepadidinti. Tik mano dydis bebuvo likes. Galvojau, bus siek tiek palapine, o dabar tobulai tiko.  thumbup.gif

Pazadetas komentaras Laimingai Merginaimirksiukas.gif  Gal kazkam taip pat pravers. Juicy Ponte Tuxedo Blazer http://www.juicycout...r/JG008916.html
Tiko idealiai, kaip man siutas. Su 89 68 93cm emiau S dydi. Nors treningiuku virsu nesioju M. Ieskojau tokio ne ofisinio svarko, kad tiktu ir prie dzinsu. Medziaga su elastanu, tai labai malonus, nevarzantis judesiu rubas. Rankoves labai ilgos, tiks ilgarankems.  biggrin.gif Siaip svarka nusipirkt nesimatavus man dazniausiai buna misija neimanoma. Tai dziugu, kad pataikiau.  thumbup.gif

O i lelyciu tema. Dirba seimos draugas Disneilende, tai parveze mano merginom sitas leles Kaledoms dovanu. Vienai Elsa, kitai Ana. Be galo grazios leles  wub.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti

labai laukiam
www.bloomingdales.com
-25% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-40% final sale
user posted image

www.yoox.com

user posted image

Atsakyti
www.juicycouture.com
nuolaidelei 150$-50$
truksta apie 40$ ax.gif
galetu buti dar vieni dzinsiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2014 01 27, 22:29)
Superines kelnytes wub.gif realiai labai grazios wub.gif kaip lyg smulkaus velveto.. ir kaina liuks 44 dol ir dar -30 proc
http://www.juicycout...5579807557.html

merginos, bet ar tikrai sie bus velvetukai?
abejoju, nes aprasyme neraso nieko corduroy ar pan ax.gif
pernai metais aprasyme buvo parasyta kad velvetukai.
as turiu juos smile.gif
o siemet man rodos bus vaskuotukai dzinsiukai.
but gerai, kad kas gaves neseniai pakomentuotu, kaip yra is tiesu biggrin.gif
faini velvetukai, bet as tai taip ir neapsimoviau ju nekart per metus lotuliukas.gif gal dar prie progos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 01 28, 00:53)
merginos, bet ar tikrai sie bus velvetukai?
abejoju, nes aprasyme neraso nieko corduroy ar pan ax.gif
pernai metais aprasyme buvo parasyta kad velvetukai.
as turiu juos smile.gif
o siemet man rodos bus vaskuotukai dzinsiukai.
but gerai, kad kas gaves neseniai pakomentuotu, kaip yra is tiesu  biggrin.gif
faini velvetukai, bet as tai taip ir neapsimoviau ju nekart per metus  lotuliukas.gif gal dar prie progos biggrin.gif

man irgi atrodo kad cia vaskuoti dzinsai ne velvetukai g.gif is foto irgi gerai matosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 28 sausio 2014 - 00:19
QUOTE(daliux78 @ 2014 01 28, 00:17)
man irgi atrodo kad cia vaskuoti dzinsai ne velvetukai  g.gif is foto irgi gerai matosi   unsure.gif

siaip grazus ir vaskuoti dzinsai, cia tik kad mergaites nenustebtu gave ne velvetkes biggrin.gif

Daliux, o fragrancenet ilgai iki jusu siuncia? turbut siandien uzsakius nespetu i LT atvykti iki vasario 21 g.gif
speju, kad labai rizikinga jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 28 sausio 2014 - 00:29