Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 288

Pasikartosiu su klausimu- blush2.gif

Merginos, gal parekomenduosite veido krema (drekinanti-maitinanti) sausai, jautriai odai? 4u.gif

Ir dar, gal zinote, kur gerom kainom galima paieskoti moterisku bei vyrisku ray-ban akinuku nuo saules. Gal kur akciju yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2014 01 28, 13:40)
mergaites, aš su tokiu klausimu, gal ne į temą, bet gal ir neužpyks mergaitės labai:
mano vyro sesuo dirba vaikų ir paauglių socializacijos centre. Tai nėra standartinaii vaikų namai, kuriais dažniausiai visi rūpinasi, ten gyvena vaikai, kurie paimti laikinai arba visiškai globai iš tėvų. Situacija mūsų Lietuvėlėj tragiška, jie ten nieko neturi, nei rūbų, nei batų, nei indų, technikos, žaislų, patalynės, vitaminų, nieko...prieš porą mėnesių atvežė į centrą paaugliuką, kuris nė batų neturėjo, reikia jį vežt pas gydytojus - o vaikas su šlepetėm ir ne todėl, kad išvežė iš namų kaip stovintį, o todėl, kad jis batų tiesiog neturi...
Norėjau paprašyt, jei kas ruošiatės generalines tvarkas namie, norit sudėt "prie konteinerio" nenaudojamus vaikų rūbus nuo 12mėn., žaislus, knygas, buities dalykus ir visą ką - duokit man žinią, paimsim iš Jūsų ir atiduosim tiem, kam tikrai labai reikia.
4u.gif

O is kitu miestu paimtumet ?
Atsakyti
mergytes, numeskit kas nors nuoroda su UGGsu USA Authorized Online Retailers sarasu. Niekaip nerandu per google - man atidaro parduotuviu, esanciu arciausiai manes sarasa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2014 01 28, 13:50)
mergytes, numeskit kas nors nuoroda su UGGsu USA Authorized Online Retailers sarasu. Niekaip nerandu per google - man atidaro parduotuviu, esanciu arciausiai manes sarasa sad.gif

zinok, paskutiniu metu to saraso neduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 28, 13:55)
zinok, paskutiniu metu to saraso neduoda  unsure.gif

o gal tada ideju kur ieskoti originaliu UGG? blush2.gif
6pm zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2014 01 28, 13:40)
mergaites, aš su tokiu klausimu, gal ne į temą, bet gal ir neužpyks mergaitės labai:
mano vyro sesuo dirba vaikų ir paauglių socializacijos centre. Tai nėra standartinaii vaikų namai, kuriais dažniausiai visi rūpinasi, ten gyvena vaikai, kurie paimti laikinai arba visiškai globai iš tėvų. Situacija mūsų Lietuvėlėj tragiška, jie ten nieko neturi, nei rūbų, nei batų, nei indų, technikos, žaislų, patalynės, vitaminų, nieko...prieš porą mėnesių atvežė į centrą paaugliuką, kuris nė batų neturėjo, reikia jį vežt pas gydytojus - o vaikas su šlepetėm ir ne todėl, kad išvežė iš namų kaip stovintį, o todėl, kad jis batų tiesiog neturi...
Norėjau paprašyt, jei kas ruošiatės generalines tvarkas namie, norit sudėt "prie konteinerio" nenaudojamus vaikų rūbus nuo 12mėn., žaislus, knygas, buities dalykus ir visą ką - duokit man žinią, paimsim iš Jūsų ir atiduosim tiem, kam tikrai labai reikia.
4u.gif

Laba diena ,Nete ar priimsyt daiktus jei atvesiu pas jus kai bus prekytes ,tikrai yra vaiku ir batu isaugtu ir striukiu ir seip nenesiojamu (aisku isplausiu sutvarkysiu )
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2014 01 28, 12:40)

tikrai neuzpyksim smile.gif o nuo kokio amziaus ten vaikai ?
As maziuku , o taip pat ir savo nenesiojamus rubus atiduodu i Motinos ir vaiko pensiona

QUOTE(bambalyte @ 2014 01 28, 12:50)
QUOTE(Tiffany @ 2014 01 28, 12:55)
zinok, paskutiniu metu to saraso neduoda  unsure.gif

yra yra sarasas , tik reikia pasirinkti JAV. o tai padaryti galima klaidziais keliais smile.gif pradzioj pasirinkit Canada, o po to is Canados psl USA 4u.gif

Truksta dar shipukui
www.saksoff5th.com
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2014 01 28, 12:50)

cia pabandykit pasitikrinti puslapiuka ugg
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 01 28, 14:13)
tikrai neuzpyksim smile.gif o nuo kokio amziaus ten vaikai  ?
As maziuku , o taip pat ir savo nenesiojamus rubus atiduodu i  Motinos ir vaiko pensiona
yra yra sarasas , tik reikia pasirinkti JAV. o tai padaryti galima klaidziais keliais smile.gif pradzioj pasirinkit Canada, o po to is Canados psl USA  4u.gif

Truksta dar shipukui
www.saksoff5th.com

palaukit manes
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 01 28, 14:18)
cia pabandykit pasitikrinti puslapiuka ugg

man vis tiek kazkaip atidaro parduotuviu esanciu arciausiai manes sarasa doh.gif
Atsakyti
user posted image

Kašmyriukai iki 70% nukainuoti, o batukams papildomai -25% su koduku SHOE drinks_cheers.gif Batų nuostabiai gražių yra.... wub.gif Jau geriau nežiūrėsiu aš ten.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2014 01 28, 12:50)
O is kitu miestu paimtumet ?

ką nors būtinai sugalvosim wink.gif
Atsakyti