Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 26, 21:46)
Ne nemaciau, kad 2 temos... Atkeliu savo posta cia:

Mergaites, paziurekit i mano neon flamingo spalva - nesuprantu kazka ne taip gavau ar tokia ji ir yra? Nes kiek foto macius, tai jis turi rozini/koralini atspalvi, o maniskis grynai orandzinis markeris, jokiu kitu tonu  g.gif Realiai spalva dar ryskesne, bet tonas toks pat.

FOTO

Man ji nepatinka, nes aplamai nemegstu orandzines. O visur va TOKIA matau... g.gif
Cia man grazu  wub.gif Bet cia irgi neon flamingo?  g.gif

Susiradau pagal foto bloga, tai raso 'This is the melon color, which completely looks bright pink in the pictures. It's definitely a melon-y color!' - tai turbut tik fotoaparato isdaigos siuo atveju...

Taip, mano spalva tokia kaip ir jusu gauto swingo foto... :4u:Sakyciau tokia ir yra "orange" labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 26 sausio 2014 - 21:56
QUOTE(Aireda @ 2014 01 26, 22:48)
O man grazesne i oranzinuma, melionine ax.gif Sita man jau per rozine, aisku, skonio reikalas mirksiukas.gif

O tai idomu kaip realiai yra - mano ideta ir ta is blogo realiai vienodos ar bloge irgi kitaip nufotografuota? g.gif Nes mano tikrai atitinka spalva, bet tokios nei vienam bloge ar realiose foto nemaciau, visur turi ta rozini/koralini atspalvi...
Papildyta:
QUOTE(farnese @ 2014 01 26, 22:55)
Taip, mano spalva tokia kaip ir jusu gauto swingo foto... :4u:Sakyciau tokia ir yra "orange" labiau.

Nu aisku tada, nes buvau suabejojus ir galvojau gal bandyt gaudyt savo dydi toliau, bet jei ji tokia, tai nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 26, 21:56)
O tai idomu kaip realiai yra - mano ideta ir ta is blogo realiai vienodos ar bloge irgi kitaip nufotografuota? g.gif Nes mano tikrai atitinka spalva, bet tokios nei vienam bloge ar realiose foto nemaciau, visur turi ta rozini/koralini atspalvi...

As kai laukiau, internete taip pat radau kelias variacijas atspalviu, bet manau cia tik apsvietimo ir foto nukryoimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 26, 22:56)

Manau, kad realiai spalva visur ta pati, juk taip ir raso "looks bright pink in the pictures", reiskia tik jos nuotraukose tokia gavosi ta flamingo spalva ax.gif

Man atrodo toks atspalvis nefotogeniskas, vienur nuotraukose atrodo labiau i oranzinuma, kitur i ruzavuma, bet splava ta pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 sausio 2014 - 22:01
QUOTE(Aireda @ 2014 01 26, 21:48)
Taip, cia irgi neon flamingo. Fotoaparato ir apsvietimo isdaigos ax.gif

O man grazesne i oranzinuma, melionine ax.gif Sita man jau per rozine, aisku, skonio reikalas mirksiukas.gif

Kalbant apie apsvietimo isdaigas, prasau, ryskieji marskinukai  Factory stretch classic 

ne alyviniai, o raudoni nuotraukoj biggrin.gif http://farm6.staticf...0f124f241_z.jpg

Papuosaliukas mano damutei... Turiu vilciu kartas nuo karto pasiskolinti http://farm4.staticf...dcbfd0679_z.jpg

Collection capri kelnes wub.gif http://farm4.staticf...0fd0ec412_z.jpg

Atsiprasau uz kokybe, fotografuota su tel., o jis pagedes... Parodysiu ant saves artimiausiu metu. O siaip norejau parodyt, kaip fotografuojant gali spalva skirtis nuo realios su tais marskinukais. Margieji ir factory mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 26 sausio 2014 - 22:10
QUOTE(Aireda @ 2014 01 26, 23:00)
Man atrodo toks atspalvis nefotogeniskas, vienur nuotraukose atrodo labiau i oranzinuma, kitur i ruzavuma, bet splava ta pati.

Man tik keista, kad tikrai nemazai foto maciau ir nei vienos tokios kaip mano - suprantu, kad skirtingai gali atrodyt, bet kad niekam nepavyktu tiksliai uzfiksuot neitiketina... Na gal tiesiog neuztikau tos tikslios spalvos... Zodziu, gal ir gerai - pagalaiu ramu bus, nes nereikia man tos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 26, 23:09)
Man tik keista, kad tikrai nemazai foto maciau ir nei vienos tokios kaip mano - suprantu, kad skirtingai gali atrodyt, bet kad niekam nepavyktu tiksliai uzfiksuot neitiketina... Na gal tiesiog neuztikau tos tikslios spalvos... Zodziu, gal ir gerai - pagalaiu ramu bus, nes nereikia man tos spalvos.

As, perziurejusi daug nuotrauku, iki siol nelabai suprantu kokia ta spalva realiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 27, 00:19)
As, perziurejusi daug nuotrauku, iki siol nelabai suprantu kokia ta spalva realiai ax.gif

Ta spalva sakyciau tokia ir yra kaip Ms.Blonde nufotografavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 01 26, 23:52)
Ta spalva sakyciau tokia ir yra kaip Ms.Blonde nufotografavo smile.gif

Aisku, tai grazi wub.gif Tai man panasi i neon peach tu pigiuju kasmyru ax.gif

O as gavau megztuka coral spalvos, tikejausi tokios daugmaz koralines, o is tikruju ji tokia sviesiai rausva, labai maloni, bet kitokia nei isivaizdavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 sausio 2014 - 23:17
QUOTE(Aireda @ 2014 01 26, 22:19)

Aha, dydis XS, kaip nulieti ax.gif Tik bijau tos ruzavos spalvos doh.gif Norejau baltu, bet atsauke uzsakyma, tai susinervinau doh.gif

Aireda, ziurejau ir as i sius marskinukus, nezinojau, ar man ju reikia g.gif biggrin.gif
Bet gal tikrai reikejo, kad cia visos taip giriat tongue.gif O ir kaina gera ju buvo ax.gif
Man tokios ryskios spalvos graziai ziurisi su juoda wub.gif

Idek foto pasirodyti su jais 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas sita turi? Su eu38 ugiu 168 ir per krutine 94cm(D), ziureti i 6-8-10 dydi? g.gif
Aciu! 4u.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kf9rT9q

user posted image
Atsakyti
Ar turit kuri siuos loaferiukus ?

Ar smagus ?

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kf9p7O8

Atsakyti