Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(linamog @ 2014 01 30, 14:16)
Nea, sito modelis manes nezavi.

Linamog, o koki dydį man reiktų imti, kaip galvojate? Nes, kaip suprantu, Jcrew liga sergate senokai, turie paltų ir šiaip patirties su Jcrew..

Kalbu apie Sabrina coat. Man su 1,69 m ugiu, 88-67-96? Noriu geriau laisvesnio nei aptempto... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 14:28)
Linamog, o koki dydį man reiktų imti, kaip galvojate? Nes, kaip suprantu, Jcrew liga sergate senokai, turie paltų ir šiaip patirties su Jcrew..
Kalbu apie Sabrina coat. Man su 1,69 m ugiu, 88-67-96? Noriu geriau laisvesnio nei aptempto... 4u.gif

Vartau akis, turbut tarp 4-6. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 30, 15:36)

ogo ax.gif g.gif

sau su 90-72-93 imciau 2 d . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 30, 14:36)

O Regural ar Tall? 4u.gif Nes pagavop man merginos 4Tall... ax.gif Reikės sulįsti į jį kažkokiu budu, jei būtų mažokas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 15:41)
O Regural ar Tall?  4u.gif  Nes pagavop man merginos 4Tall... ax.gif  Reikės sulįsti į jį kažkokiu budu, jei būtų mažokas... doh.gif

man atvirksciai atrodo, kad bus didokas smile.gif

ir jei rankos nera ilgos (kaip mano tongue.gif ), tai ir Regular turejo pakakt su tokiu ugiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 30, 14:44)
man atvirksciai atrodo, kad bus didokas  smile.gif

ir jei rankos nera ilgos (kaip mano tongue.gif ), tai ir Regular turejo pakakt su tokiu ugiu smile.gif

Dideja, o koks Jūsų ūgis ir koks rankų ilgis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 15:48)
Dideja, o koks Jūsų ūgis ir koks rankų ilgis? 4u.gif

Ne "musu", o mano ugis 172 cm biggrin.gif

Ranku ilgis g.gif daug, nezinau kiek, neismanau is vis ar matuojamas ranku ilgis lotuliukas.gif bet paprastai man trumpos tiek paltu tiek megztuku rankoves ax.gif

J.Crew Metro paltuka matavau 4 d, tai buvo per platus, ir trumpos rankoves, atsisiunciau 2Tall, pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 14:41)
O Regural ar Tall?  4u.gif  Nes pagavop man merginos 4Tall... ax.gif  Reikės sulįsti į jį kažkokiu budu, jei būtų mažokas... doh.gif

Regular uztektu.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 01 30, 14:51)
Ne "musu", o mano ugis 172 cm biggrin.gif

Ranku ilgis  g.gif daug, nezinau kiek, neismanau is vis ar matuojamas ranku ilgis lotuliukas.gif  bet paprastai man trumpos tiek paltu tiek megztuku rankoves ax.gif

J.Crew Metro paltuka matavau 4 d, tai buvo per platus, ir trumpos rankoves, atsisiunciau 2Tall, pats tas mirksiukas.gif

Na, tokio matmens kaip rankų ilgis gal ir nėra, bet, kad taip pasigyrei, kad turi ilgas labai rankas, tai ir sudominai, kiek tos ilgos cm yra?
Linamog, dideja - ačiū už patarimus, kaip ir minėjau, jau 4Tall man pagavo, tai dabar belieka laukti ir žiūrėti, ar rankoves teks trumpinti, nes pačio palto ilgis netrukdys, jei bus ilgesnis, dydis gal bus geras, nes pečiai mano iš platesnių, arba keistis su merginom, nes įtariu, kad tuos paltus ne viena susipirko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 30 sausio 2014 - 15:05
QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 16:03)
Na, tokio matmens kaip rankų ilgis gal ir nėra, bet, kad taip pasigyrei, kad turi ilgas labai rankas, tai ir sudominai, kiek tos ilgos cm yra?
Linamog, dideja - ačiū už patarimus, kaip ir minėjau, jau 4Tall man pagavo, tai dabar belieka laukti ir žiūrėti, ar rankoves teks trumpinti, nes pačio palto ilgis netrukdys, jei bus ilgesnis, dydis gal bus geras, nes pečiai mano iš platesnių, arba keistis su merginom, nes įtariu, kad tuos paltus ne viena susipirko... ax.gif

Pakomentuok, kai gausi 4u.gif
Atsakyti
Pasiemiau pasimatavimui (nes norimos spalvos dydzio nebuvo, o dabar jau ir tos spalvos nebera) Petite silk pocket blouse (item 08506) - siaip nesioju 6 arba S is JCrew, tai sios emiau 8P ir tiko tobulai. Ir siaip labai patiko, kad tokia neskysta, neplona, labai smagi prie kuno thumbup.gif Butinai lauksiu nuolaidu.

Gal turincios sia MIXED PRINTS TEE bliuskyte galit S dydi per krutine pamatuot? ax.gif Man idomu pasidare, nes esu ja parduotuvej matavusis, dabar uzsisakiau online ir kazkaip kitaip ji man krenta.... g.gif Nera maza, bet per krutine tokia kaip tik tiktai, o ir medziaga jauciasi storesne bei ne tokia slidi nei pardej ciupinejant... Cia arba nebetiksliai prisimenu ispudzius, arba gal nuo partijos skiriasi...
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 15:28)

QUOTE(farnese @ 2014 01 30, 16:03)

Aisku, jau saukstai po pietu, paltuka jau uzsakete, bet pasakysiu savo nuomone ax.gif Musu ismatavimai ir ugis praktiskai identiski, as sau imciau 4Regular. Nors gal ir Tall bus gerai, tik rankoves gali buti per ilgos mirksiukas.gif
Bus idomu isgirsti komentara kai jau atkeliaus paltas biggrin.gif
Atsakyti