Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 02 01, 14:31)
o 8H bus dideli verysad.gif vat ir nepagaunu 8, vakar ilgai svarsciau kokia spalva imti, tai kol sugalvojau neliko nei juodu nei sviesiu doh.gif  verysad.gif as jau bet kokius ziuriu ar laikinius, ar suede unsure.gif

O kodel sakot,kad 8H bus dideli? Man balerinkos JCrew kur su guma 8 ankstokos, imciau 8H 4u.gif mano koja taip pat 25 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 01, 15:45)
manau bus laisvoki, nepamesite tikrai, o jusu peda siaip kokia? jei plati tai 8h loaferiu tikrai nebus labai dideli, bet jei 25 cm ir siaura tai 8H tai tikrai didoki bus

g.gif skaitau kad normali, pamatavau ant popieriaus atsistojus, tai placiausioj vietoj kur kauliukas 9,5 cm rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 02 01, 15:50)
O kodel sakot,kad 8H bus dideli? Man balerinkos JCrew kur su guma 8 ankstokos, imciau 8H  4u.gif mano koja taip pat 25 cm  4u.gif

turiu J CREW batelius (bet priekis ne smailus) ir dar su atvirais pirstukais vienus 8 dydzio, tai tinka. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 02 01, 16:50)
O kodel sakot,kad 8H bus dideli? Man balerinkos JCrew kur su guma 8 ankstokos, imciau 8H  4u.gif mano koja taip pat 25 cm  4u.gif

Tos su guma yra siauros, o loaferiai platesni, galbut jeigu peda siaura gali is plocio buti per dideli, turiu omenyje ta iskirpima bateliu. Bet manau, kad tas puse dydzio lemiamos reiksmes netures.
Nors kaip jau rasiau lakiniai loaferiai man pasirode kiek didesni nei zomsiniai, ne tiek didesni, kiek kitaip gula, bet galbut del to, tai dabar salta, o kitus loaferius avejau vasara ir jie man puikiai tiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 01 vasario 2014 - 16:03
QUOTE(sokoladux @ 2014 02 01, 14:43)
Man per jusu nuoroda dvi prekes rodo g.gif  Jei turejote omenyje sia suknele Crepe boatneck dress  tai ilgai i ja varvinau seile ir ka tik uzsisakiau raudonos spalvos 2 su 88-94, kai gausiu pakomentuosiu, as daug fainu derinuku su ja prisiziurejau, tai tikiuosi kad bus labai  wub.gif

gal galit derinuku nuorodele imesti? nerandu kazkodel su sita suknute g.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2014 02 01, 18:02)
gal galit derinuku nuorodele imesti? nerandu kazkodel su sita suknute g.gif

Čia mirksiukas.gif :

http://www.polyvore....c...41&tab=sets
Atsakyti
gavau loaferius lakinius verysad.gif ax.gif tai sakiausi usa8 bet ivyko klaida mergaites uzsake per klaida usa9 verysad.gif ax.gif
teks is naujo sakytis
bet uztat veliurine suknute grazuole gavau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 01, 17:59)
gavau loaferius lakinius verysad.gif  ax.gif  tai sakiausi usa8 bet ivyko klaida mergaites uzsake per klaida usa9  verysad.gif  ax.gif 
teks is naujo sakytis
bet uztat veliurine suknute grazuole gavau wub.gif  wub.gif

kokia cia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 02 01, 19:40)

apie suknute klausiate?
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 01, 21:59)
apie suknute klausiate?

Tai aisku, kad apie grazuole suknute bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 01, 22:46)
Tai aisku, kad apie grazuole suknute bigsmile.gif  biggrin.gif

va sita suknute
Atsakyti
Aleja.lt nemačiau foto doh.gif verysad.gif galima į AŽ gal? bigsmile.gif

O aš jau laukiu new arrivals išpardavimų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos gal turite toki paltuka : https://www.jcrew.co...v_type=SALESITE, kaip kokybe, ar graziai gula ,

su 91 krutine 92 cm klubais petite 4 ar petite 6 reiketu, ugis mano 5.2 inches, tai suprantu petite dydzio reiketu .
4u.gif
Atsakyti