Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 03, 00:02)
Dydis viskas tiko idealiai. Tik del iglio lb susibalamutinau. Kazkaip isivaizduoju ja labiau pavasari/vasara. O ji nesiekia kelenu (170), tai as tikrai melyno idegio damute nedrisiu su ja iseit. Nebent po rugpjucio 20d, kai jau bunu kokiu tonu tamsesne...  lotuliukas.gif
O kaip Tu isivaizduoji ja derinti?

O su kokias klubais tiko 6? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria` @ 2014 02 03, 00:49)
O su kokias klubais tiko 6? blush2.gif

102. Apskritai ji lb smagi pasirode. Ir su kiseniukais ir medvilne.
Tarkim su silkine - baisoka pajudeti, o si priesingai - lb nari. Tik man jos ilgis netiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 03, 00:06)
Tarkim su silkine - baisoka pajudeti, o si priesingai -  lb nari.  Tik man jos ilgis netiko  verysad.gif

O nera is ko atleisti? nes pamaciau ta suknele jusu parduodama, tai jauciu man su 175 cm visai bus trumpa g.gif
Atsakyti
lauryna50, nerealus batukai! Uzjauciu jei dideli, o dar devint tokie prasitampo ax.gif Cia ne sijonukas - nepasiaurinsi...
Inga, kdel isemete nuotraukeles, keletetas liko - grazus pirkiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 02 02, 22:31)
ikelsiu keleta savo foto

is tu keletos man siryt rodo 2 biggrin.gif
Su geles maikele ir pencil sijono ir marskinuku derinys, kas , kaip lauryna50 rase, neiprasta Tave taip matyti biggrin.gif Graziai paderinta, man dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 03, 01:06)
Tarkim su silkine - baisoka pajudeti, o si priesingai -  lb nari.  Tik man jos ilgis netiko  verysad.gif

Melyno įdegio lotuliukas.gif gerai skamba biggrin.gif
As vasara kojas visad tepuosi savaiminio įdegio kremu biggrin.gif Tai visad lengvai įdegusias turiu biggrin.gif
O liemuo vietoj tos suknutes?
Aš bijau,kad jis bus aukstai unsure.gif
Na,bet kaina nediduke,o man ji toka graži wub.gif ir medvilnine,nereikes saugot del ranku patempimo biggrin.gif
O žadu jos nederint biggrin.gif Ji jau ryški,išsiskirianti,tai tik basutes įsispirsiu ir wuolia 4u.gif
Papildyta:

Aš Ingis ir dabar matau tik 2 4u.gif
Su juodom kelnem ir maikute thumbup.gif ,bet tas derinys su pencil sijonu ir geletais marskiniais unsure.gif Spalvos - puikiai thumbup.gif ,bet ..ne tau,Inga,ne tau... 20 metų plius,gera figura -minus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 03 vasario 2014 - 07:30
Džestina, tobulai jums suknytė atrodo, kaip nulieta wub.gif aš jos labai norėjau blog'ų foto prisižiūrėjus, bet dabar matau, kad tikrai ne vietoj ji būtų su mano ūgiu verysad.gif o tas kalnieriukas jos irgi nusisega?
Atsakyti
Gal kas pirko toki paltuka bigsmile.gif ir gali pasidalinti ispudziais rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 02, 22:55)
Ania?!  g.gif 
Aciu lb uz toki patarima!!!
O kur tokius parduoda? Gal reiktu pameginti, nes lb norisi, bet bijau, kad nerasiu isparduotuvej nei mainytis, nei pirkejos.  doh.gif

Batu parduotuvese prie kasos visada buna, uzklauskit pardaveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 vasario 2014 - 09:12
QUOTE(RII @ 2014 02 03, 08:28)

Aš Ingis ir dabar matau tik 2  4u.gif
Su juodom kelnem ir maikute  thumbup.gif ,bet tas derinys su pencil sijonu ir geletais marskiniais unsure.gif Spalvos - puikiai  thumbup.gif ,bet  ..ne tau,Inga,ne tau... 20 metų plius,gera figura -minus 4u.gif

rii ir dideja, dekoju, nu gausit, umn.gif tai kada as priaugsiu ir tai sulaukus 36 m. isigijau pirma pencil sijona, dar rasote ne man pencil biggrin.gif biggrin.gif nesubrendau elegancijai tongue.gif

cia spalviskai ir idejau, ta pencil, siaip tuosliberty popover baltinukus prie dzisniuku eisiu, ziauriai esu ilimylejusi linija LIBERTY kokybe medvilnes nereali, cia nieko panasau is foo ipratsi baltiniia, bet jie prie kuno kaip silkas plonumas, mnkstumas wub.gif wub.gif wub.gif isplovus net lyginti nereikia jau viensu turiu is vasaros turiu tuos geletus geltonus

nesuprantu kodel gryba pjauna neissitrina nuotraukos verysad.gif doh.gif tos dvi nelaimingosios g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl. @ 2014 02 03, 09:53)
o tas kalnieriukas jos irgi nusisega?

ne, nenusisega schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 03, 00:02)

Inga, nespejau pamatyt foto...  blush2.gif  gal dar ikeltum?

Pries miega pamaciau tik 2 foto.
Marskinuku ir pencil sijonuko derinys kazkaip sunkiai Tave isivaizduoju, lb rimtas!  tongue.gif
Klausyk, kaip graziai ziurisi maikute su geles ziedu prie juodu dzinsiuku!  thumbup.gif  Lb fainas vaizdas. Crew puslapy ji man visiskai nesiziurejo. O cia - absoliuti rubo reabilitacija  thumbup.gif

tikrai ta linine j.crew twn tokia murzina as radau veina foto mergina, kur visai kitas vaizdas, tai patiko tda nebeabejojau pasykitis
geras zodis- reabilitacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos crew grazuoles:) pakomentuokit siu marskinuku dydi, zinau,kad daug pirkot:)
http://factory.jcrew...n_jtt_v_pdp=yes
Ar su 84 krutine xxs tiks? Visu xxs perku, galvoju ir siu imti:)
Atsakyti
Factory kodas 25%, galioja viskam tik siandien FB250
Atsakyti