Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(KERERA @ 2014 02 04, 19:16)
Dar anekdota apie zaliaja silkinuke pasakosiu. Vaikai  vakare istrukia ja is spintos ir sako: wau, mama, kokia ji grazi lotuliukas.gif  Ypac sunui patinka. tai ji man tooookia grazi paliko biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
[quote=KERERA,2014 02 04, 20:16]

kuria zaliaja vaikai isgyre? blythe?
Atsakyti
Mergaites, kaip sita suknele? Nerandu atsiliepimu g.gif  Idomu kaip gyvai atrodo g.gif
Suknele

Dar anekdota apie zaliaja silkinuke pasakosiu. Vaikai  vakare istrukia ja is spintos ir sako: wau, mama, kokia ji grazi lotuliukas.gif  Ypac sunui patinka. tai ji man tooookia grazi paliko biggrin.gif

Aš taip pat į šią suknelę jau žiūriu, graži ji man, bet dar laikausi.
Kokia šilkinukę? Talitha gal turite?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 02 04, 20:29)
Aš taip pat į šią suknelę jau žiūriu, graži ji man, bet dar laikausi.
Kokia šilkinukę? Talitha gal turite?

As galvojau apie silkine zalia marga suknele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 02 04, 19:36)
As galvojau apie silkine zalia marga suknele  g.gif

Butent - sita:) Kuria perpirkau is Soffyyy 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 02 04, 20:17)
Aš šiandien pranešiojau jcrew factory geltonąjį sijoną ir nelikau nepastebėta, iš pat ryto komplimentų vieno po kito sulaukiau ir vien dėl šio sijono  biggrin.gif (sorry už nekokią nuotrauką, reikia mokintis fotografuoti  blush2.gif ) Beje, sijono medžiaga plonesnė nei raudonos spalvos. Sijono dydis 2.

Kol ta sijona pardavinejau tai ir sukudau lotuliukas.gif dabar pati devesiu ir komplimentus rinksiu biggrin.gif vat gerai gyvenu... iki vieno sijono priaugau, gavau kita-J.crew tai sukudau lotuliukas.gif Reikia gal koki 4 dydi nusipirkt, tai dar labiau sukusiu biggrin.gif
Atsakyti
Enura, labai viskas gražu. Pirmasis derinukas super thumbup.gif

Enura, jusu pirmas derinys tobulas wub.gif  Ir sijonukas labai graziai. Pati buvau ji nusipirkusi, bet visiskai nesiziurejo schmoll.gif
Mergaites, kaip sita suknele? Nerandu atsiliepimu g.gif  Idomu kaip gyvai atrodo g.gif
Suknele

Tą suknelę užsakiau prieš 10 dienų, bet dar skaičiukų negavau.
Atsakyti
Enura, pirmas derinukas wub.gif

QUOTE(driu @ 2014 02 04, 10:45)
Uzsake siandien man DARBY SUEDE LOAFERS, po Jusu komentaru pasiemiau 8 su 25 cm koja, tikiuosi neteks pardavinet smile.gif aisku, dar reikia sulaukti, nes vel ims ir atsauks smile.gif navy spalval emiau  ax.gif

As gavau juos navy 8. Su 25- tinka puikiai. O spalvyte nera tokia l tamsi, galvojau tamsesni bus- intensyvios navy spalvos..

QUOTE(linamog @ 2014 02 04, 15:23)
Regular ir Tall dydziai nesiskiria, mano manymu.

drinks_cheers.gif skiriasi tik ilgis
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2014 02 04, 13:49)
Mergaites, turiu klausimuka. Kalba jau buvo apie tai, bet kazkaip neuzfiksavau. Jeigu JCrew kelniu reikia 4 dydzio, tai Tall varianta reiktu 2 dydzio imt? Apie Minnie pant kalbu ax.gif

4T 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 04 vasario 2014 - 21:03
QUOTE(enura @ 2014 02 04, 15:37)

labai patiko sijonukas ir katinas bigsmile.gif wub.gif pati daznai patydavau si sijona, bet galvojau,kad ta dirbtine oda nelabai kaip ziuresis, bet dabar pamaciau kaip realiai atrodo, tai tikrai galiu pasakyti,kad graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 02 04, 17:58)
aš tai nematau skirtumo tarp swingų ar XS ar S dydžio.

rankoves tai mazdaug vienodo ilgio, tik S dydzio laisvesnes ten kur mankietukas, priglude, bet neaptemptos, XS'o man smagiau priglude. o ir plotis ju skiriasi, S'o daugiau klosciu. dar etikeciu nenuemiau, galvoju gal i XS pasikeist geriau butu, bet turbut pasiliksiu S'a g.gif po plovimo gal kiek pasitrauks vis tiek

QUOTE(Aireda @ 2014 02 04, 18:12)
Zodziu, viskas uzskaityta

Dekui Aireda mirksiukas.gif 4u.gif Su factory sijonu nieko nedariau, tiesiog jis mano figurai tinka toks koks yra. Cia 2 dydis.
Vat odinio sijono ir as noreciau drinks_cheers.gif Pasirodyk su swingu ir savo odiniu sijonu Tu

QUOTE(sokoladux @ 2014 02 04, 18:18)

aciu 4u.gif del skonio nesigincijama mirksiukas.gif

QUOTE(Asstule @ 2014 02 04, 18:36)

4u.gif

QUOTE(regal @ 2014 02 04, 18:41)

4u.gif

Enura, jusu pirmas derinys tobulas wub.gif  Ir sijonukas labai graziai. Pati buvau ji nusipirkusi, bet visiskai nesiziurejo schmoll.gif

dekui Kerera 4u.gif
del sukneles wub.gif busit graziausia mama 4u.gif

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 02 04, 19:17)

aciu 4u.gif

QUOTE(regal @ 2014 02 04, 19:17)
Aš šiandien pranešiojau jcrew factory geltonąjį sijoną ir nelikau nepastebėta

nemaciau jau ax.gif

QUOTE(jolantaO @ 2014 02 04, 19:18)
enura, man paskutinis nerealus, negaliu atplesti akiu nuo spalvu derinio.

dekui wub.gif 4u.gif ta suknute irgi JCrew - collection neon tweed dress, man ji irgi labai patiko ir dydis super tiko drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ellinga @ 2014 02 04, 19:58)
Kol ta sijona pardavinejau tai ir sukudau  lotuliukas.gif dabar pati devesiu ir komplimentus rinksiu  biggrin.gif

isduokit paslapti kaip ta padaryti kuo greiciau ax.gif gavau irgi viena crew sijona reikai 1 dydziu sukust ir dar turiu viena kuriam reikia 2 dydziais sukust doh.gif bet dar nepraradau vilties rolleyes.gif

QUOTE(Citrinukė @ 2014 02 04, 20:39)
Enura, labai viskas gražu. Pirmasis derinukas super  thumbup.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 04, 21:02)
Enura, pirmas derinukas  wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(sauleleee_ @ 2014 02 04, 21:20)
labai patiko sijonukas ir katinas  bigsmile.gif  wub.gif  pati daznai patydavau si sijona, bet galvojau,kad ta dirbtine oda nelabai kaip ziuresis, bet dabar pamaciau kaip realiai atrodo, tai tikrai galiu pasakyti,kad graziai  4u.gif

dekui 4u.gif tikrai, kad ir dirbtine oda, bet neatrodo pigiai ar negraziai. Kokybiska drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mergaites, matet kriause! bigsmile.gif Mindaugo zmona Karolina pasipuosusi... Nors si karta busiu kritiska ir pasakysiu, kad jos derinukas nelabai...Pastebejau, kad kriause prie sviesios apatnes dalies geriau atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Enura, gražiausiai mano akiai pirmas swingo derinimas - labai gražu wub.gif man kažkaip prie sijono, tai jis nelabai, nebent prie kokio juodo, odinio, nors pati taip bandžiau derint kažkada, nors taip ir neišėjau smile.gif

Na greit prisipažinkit, kuri čia iš mūsų bigsmile.gif 22 foto
Atsakyti