Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

http://factory.jcrew...isFromSale=true o sis sijonukas per placiausia vieta su 122 cm - 14 dydis tiktu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2014 02 06, 23:32)
man koralinis labai grazus  wub.gif bet keliai mano dabar negrazus... Gal ant sukudimo paimti  g.gif
J.crew ir factory tuoj turesiu ant sukudimo, ant isaugimo ir dabar nesiot  biggrin.gif

Sukiojausi siandien su factory pencil geltonu... viskas kaip ir gerai... bet jau taip tas pilvas minkstas ir pukuotas atrodo, kad nezinau... nezinau  g.gif

Kas kas ten su tavo pilvu ? Man aplamai atrodo tu lueknesne uz mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 06, 23:51)
Kas kas ten su tavo pilvu ? Man aplamai atrodo tu lueknesne uz mane  ax.gif

Gal arbuza prarijau g.gif ka as zinau biggrin.gif

p.s. reikejo prie gydytojo kabineto ne vaiku batus ziuret, o pasiciupinet biggrin.gif dabar zinotume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 06 vasario 2014 - 22:54
QUOTE(ellinga @ 2014 02 06, 23:54)
Gal arbuza prarijau  g.gif ka as zinau biggrin.gif

p.s.  reikejo prie gydytojo kabineto ne vaiku batus ziuret, o pasiciupinet  biggrin.gif dabar zinotume smile.gif

O gal ne arbuza, gal je viena ?. g.gif bigsmile.gif
As tave kita karta ne ciupinesiu, o su metru pamatuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 06 vasario 2014 - 22:56
QUOTE(proksi @ 2014 02 06, 23:55)
1. O gal ne arbuza, gal je viena ?. g.gif  bigsmile.gif
2. As tave kita karta ne ciupinesiu, o su metru pamatuosiu  biggrin.gif

1. schmoll.gif

2. neuzmirsk tik biggrin.gif metro biggrin.gif o dar geriau du, kad tilpciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 06 vasario 2014 - 22:58
QUOTE(ellinga @ 2014 02 06, 23:57)
1.  schmoll.gif

2. neuzmirsk tik  biggrin.gif metro  biggrin.gif o dar geriau du, kad tilpciau  biggrin.gif

nieko jeigu ka gaisrininku slanga pajamsim lotuliukas.gif tu nieko nezusakinejai, ka pirkai is jcrew parodyk, nes as kazkaip dar kazko noriu tik nezinau ka is ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 07, 00:02)
nieko jeigu ka gaisrininku slanga pajamsim  lotuliukas.gif  tu nieko nezusakinejai, ka pirkai is jcrew parodyk, nes as kazkaip dar kazko noriu tik nezinau ka is ten  doh.gif

Neklausk irnesakyk.gif
uzsisakiau:

1. http://factory.jcrew...p;bmUID=kfyIKrN
navy spalvos g.gif (nezinau ar man reikejo) g.gif

2. Ir situos

http://factory.jcrew...p;bmUID=kfyIcJ2

bright kelly spalvos, ko situos emiau tai logiskai paaiskint negaliu visai biggrin.gif

Rytoj tikiuosi jau atsiimti marskinukus smoky coral spalvos ir kazkada atkeliaus si bliuzele Lace-trim swiss-dot top is J.crew
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 06 vasario 2014 - 23:11
QUOTE(ellinga @ 2014 02 07, 00:09)
Neklausk irnesakyk.gif
uzsisakiau:

1.  http://factory.jcrew...p;bmUID=kfyIKrN
navy spalvos  g.gif (nezinau ar man reikejo)  g.gif

2. Ir situos

http://factory.jcrew...p;bmUID=kfyIcJ2

bright kelly spalvos, ko situos emiau tai logiskai paaiskint negaliu visai biggrin.gif

Rytoj tikiuosi jau atsiimti marskinukus  smoky coral spalvos ir kazkada atkeliaus si bliuzele Lace-trim swiss-dot top is J.crew

o koki dydi tu velvetkiu paemei ? as irgi laukiu jau parkeliaujacius tuos marskinukus tik languotus emiau, bet zali irgi domina, galvoju gal dabar pajamti kol kaina gera, bet kur as juos desiu visus g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 07, 00:25)
o koki dydi tu velvetkiu paemei ? as irgi laukiu jau parkeliaujacius tuos marskinukus tik languotus emiau, bet zali irgi domina, galvoju gal dabar pajamti kol kaina gera, bet kur as juos desiu visus  g.gif

Paemiau 29 dydi, lyg turiu 28 (dabar maise tai negaliu pasiziuret) tai siauroki... bet gal ir sitie bus siauri g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 02 06, 22:36)
taip taip, būtent džinsinį norėjau siūlyt, kai nereik oficialumo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 06, 23:19)
pilkos, melyna jau turiu, o ryskiu spalvu apacioje kazkaip privengiu smile.gif  bet Dzestinai labai dailiai atrodo tas raudonas  wub.gif  as pati sau taip negaleciau smile.gif

Paziurejau as ta sijona pas Gigi... susilaikysiu... ji ikelus nuotrauka 8 dydzio... jei as taip atrodysiu tai ni ni schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif geriau nejuokinsiu zmoniu

galiu eit rami miegot, kol dar vienu velvetkiu neuzsisakiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 07 vasario 2014 - 00:07
QUOTE(Lyn @ 2014 02 06, 18:46)
O koks jusu dydis ir ismatavimai?

jcrew dydis 00 arba xx-small , o ismatavimai 90-68-86 4u.gif

QUOTE(ram9ne @ 2014 02 06, 18:49)
mergaites kokio dydzio reiktu 95 cm krutinei?

as dabar kaip tik laukiu sios jau pakeliui i Lietuva, ji didinta, tai jau zinau,kad didele bus verysad.gif 00 sio dydzio krutine apie 88cm, tai jums reiktu man rodos kokio 2 g.gif bet pas mane modelis siek tiek kitas, kur krystaliukai ties kaklu, tai nezinau ar pagal toki pat standarta jei ir sia siuvo..

QUOTE(dzestina @ 2014 02 06, 19:14)
Turiu Raudonaji

labai graziai atrodo, tiek sijonukas, tiek megztukas nail.gif

QUOTE(micefee @ 2014 02 06, 19:29)

baltosios kelnes ant jusu graziai ziurisi bigsmile.gif

as irgi kelniu visai noreciau, bet nesuprantu koki dydi reikia imti, su tais 25,26 ir t.t. jei per klubus 90,tai kuris cia dydis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleleee_: 07 vasario 2014 - 06:06