Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Apziurejau Dzestinos sijonuka, kuri vakar uzsisakiau. Tik mano navy spalvytes. Nu labai grazu, nera ka net lyginti su Gigi. Ten ji gal vel ne savo dydi uzsidejusi g.gif Tai viltis atsirado, kad ir ant manes bus grazu biggrin.gif
Aireda, super marskinukai, puslapiuke ne itin graziai atrodo, bet realybiai labai labai graziai ir ant ant jusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 07, 10:14)
Factory marskiniai, dydis XS

dailiai labai jums atrodo bigsmile.gif

QUOTE(raiboji peleda @ 2014 02 07, 12:59)
Tik mano navy spalvytes. Nu labai grazu, nera ka net lyginti su Gigi. Ten ji gal vel ne savo dydi uzsidejusi g.gif  Tai viltis atsirado, kad ir ant manes bus grazu biggrin.gif

geriau net nesiorientuoti pagal Gigi biggrin.gif doh.gif man tai ji tokia vos ne antireklama schmoll.gif

ir siaip man kaip keista, kaip kai kurie zmones pvz pardavineja rubus,tai kokioj busenoj gavo visus susilamdziusius, nukabusius nufotkina ir kelia parduot jau doh.gif nors tas rubas islyginus ir normaliai pateikus atrodo 100 kart kitaip.

kazkas tokio:
user posted image
Atsakyti
Aireda, labai labai wub.gif Diržiukas puikiai dera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 02 07, 15:10)
ir siaip man kaip keista, kaip kai kurie zmones pvz pardavineja rubus,tai kokioj busenoj gavo visus susilamdziusius, nukabusius nufotkina ir kelia parduot  jau doh.gif nors tas rubas islyginus ir normaliai pateikus atrodo 100 kart kitaip.

Sauleleee, zinokit, pasirodo, kad kai kam sulankstymo linijos yra rubo naujumo pozymis, jeigu bus islygintas tai jau reiks irodinet kad tikrai naujas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 07, 13:42)
Sauleleee, zinokit, pasirodo, kad kai kam sulankstymo linijos yra rubo naujumo pozymis, jeigu bus islygintas tai jau reiks irodinet kad tikrai naujas  rolleyes.gif

na bet jei su etiketem, tai naujas ax.gif bet siaip tai jus teisi irgi
Atsakyti
Imesiu dar pora foto

Vienas labiausiai patikusiu JCrew pirkiniu - Collection handknit mixed media sweater
100% vilna, bet matyt labai kokybiska, nes paprastai mane visos vilnos kanda, o si visai ne thumbup.gif
Tik pecius platina, bet man tik i nauda, tada uzpakalis siauresnis atrodo biggrin.gif
Ir siaip jis labai man prilipo wub.gif

Dydis S

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Gal galit patarti su diržų dydžiais? Jei per liemenį 66 cm, imti M dydį?

http://factory.jcrew...p;bmUID=kfyJf16

ačiū
Atsakyti
ir kitas naujas pirkinys - COLLECTION LEATHER-FLOWERS TEE
item 03783
Dydis 2
Sakyciau atitinka, tikrai nedidinta (bet kaip pastebejau dauguma collection serijos nedidinti rubai)
Patiko pats silkas - toks standesnis, tvirtesnis, storesnis, nepalyginsi su blyth. ir jis siek tiek tampiasi, lyg butu su elastanu. Net dar karta sudeti pasiziurejau ar tikrai nera elastano, bet raso 100% silk
Gelytes ir is silko ir is odos, graziai atrodo
Tik man kazkaip ilgio jai truksta, man tik su sijonais normaliau atrodo arba po kokiu svarku ar kardiganu unsure.gif dar pagalvosiu ka su ja darysiu ax.gif
Gal dar kitaip vasara paderinsiu tada bus kitoks vaizdas rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
enura, abudu rubeliai isskirtiniai, kitokie wub.gif Neveltui is collection smile.gif

Man bliuskyte tai atrodo normalaus ilgio g.gif smile.gif

O megztukas, tai toks ribinio ilgio sakyciau smile.gif ir rankoves ne is ilguju. As cia vertinu is savo perspektyvos, ant Taves ziurisi tinkamai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ramuxis @ 2014 02 07, 18:14)

ačiū

As paprastai sau imu S dydi (per liemeni 72 cm) , tiek j.crew, tiek factory dirzu 4u.gif
Atsakyti
Enura, labai dailiai palaidinė atrodo. Ilgio tikrai pakanka. Nekreipdavau į ją dėmesio, bet čia thumbup.gif Tikrai gražu. Megztukas toks irgi išskirtinis. Man gražu. Su baltu sijonuku wub.gif wub.gif

QUOTE(ramuxis @ 2014 02 07, 17:14)

ačiū

Liemuo 70 cm, diržus imu S dydžio. Turiu vieną M, tai didokas, nebent ant klubų nuleidžiu.
Atsakyti
Kokia graži palaidinė. wub.gif Iš tolo kaip žvaigždutės atrodo. Yra dar ji pirkti? Ir megztinis fainas.

Radau jau, reikės laukti off. biggrin.gif O 2 dydis tai čia su kokia krūtine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 vasario 2014 - 17:57
Enura rubeliai super visi ziurisi 4u.gif
Mergaites patarkit ar man normaliai si tunika atrodo ar didesnes reikia?idejau skelbimuka,bet niekas keistis neturi doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti