Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(wife @ 2014 02 06, 09:41)
O kiek cm liemuo? 4u.gif

vakare parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Gavau sita. Fainuole. Uzpildas pukai ir plunksnos. Sakyciau, dydi atitinka, tikejausi siek tiek padidintos doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 06, 10:41)
tai as ir isskalbiau skalbykleje vilnos rezimu 15 laipsniu temp, be grezimo ax.gif Isgreziau rankomis, pakraciau, padejau ant ranksluoscio, paglosciau, bet vistiek neatrodo tvarkingai graziai, o kazkiek pasilamdes....

QUOTE(melynake28 @ 2014 02 06, 10:49)
As pralyginu dar su vilnos rezimu ir viskas ciki kaip naujas buna thumbup.gif

Aš irgi palyginu, tada gražu viskas.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 06, 10:31)
Mergaites, turiu klausima...kai isskalbiate merino megztukus, ar isdziuvusius juos lyginat? g.gif

Pirma karta skalbiau pati, dziovinau ant zemes, bet vistiek toks pasilamdes atrodo g.gif

Su kasmyrais paprasciau ax.gif

Aš tai lyginu praktiškai visada. Nes pečiai niekad neišdžiūsta tvarkingai ir kai kurių megztukų kaklo linija pasiglamžo.
Bet man jie lengvai lyginasi, porą kartų perbraukiu ir tvarka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 06, 10:31)
Mergaites, turiu klausima...kai isskalbiate merino megztukus, ar isdziuvusius juos lyginat? g.gif

Pirma karta skalbiau pati, dziovinau ant zemes, bet vistiek toks pasilamdes atrodo g.gif

man pvz tipiai kai isdziusta tai aplink kakla kazkaip negraziai buna kaip pasirauksleje.. tai reikia pralyginti. swinga irgi reikia, nes negraziai atrodo kaip pasilamdes, nors irgi istiesta dziovinu. o pvz merino golfukas kai labiau aptemptas tai apsivilkus issilygina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 06, 10:30)
Ziuriu paklausa megztukams kriausems atsiradusi isparduotuvej biggrin.gif

inga_, maciau ir Tu ieskai, bet gi turejai g.gif

gaila, mano jau parduotas, galeciau "bizni daryt" brangiai pardavineti, kai paklausa yra  biggrin.gif  tongue.gif

gaila man S didokas, tad ieskau xs ax.gif ax.gif jau pavasariui kailį ruošiu, o dėl paklausos čia nežinau, daug kartų pastebėjau, jei vieną ieško kažko, tai tuoj pat dar tą pačią foto panaudoja irgi ieško g.gif doh.gif jei vakar vėlai įdėjau skelbimuką, jau ryte pati matau, kad jau yra ir be manęs ieškančių doh.gif doh.gif doh.gif
tai ištryniau foto, specialiai įkėliau kitą foto, jei tiek daikto ieško, tai ir foto su kriaušėm gali pasiieškoti, bent jau kitąg.gif ax.gif
taip prašom mergaitės gal, kuri spintoje xs laikote kriaušytę tikrai xs priglausiu
Atsakyti
Mergytes, dar niekas negavot JCrew tu taskuotu velvetuku? Tikrai ne viena pirkot. biggrin.gif
Idomu, ar su dydziu nenugrybavau. doh.gif
Atsakyti
Reikia patarimo - kokio tipo svarkelis, megztukas tiktu ant tokios sukneles, ji is tvido ax.gif

user posted image

kas kokiu minciu turit bigsmile.gif busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 06, 13:23)
Mergytes, dar niekas negavot JCrew tu taskuotu velvetuku? Tikrai ne viena pirkot.  biggrin.gif
Idomu, ar su dydziu nenugrybavau.  doh.gif

Gavau blush2.gif
Pamiršau parašyti atsiliepimą.
Šie?

https://www.jcrew.co...FromSearch=true

Ėmiau savo įprastą Jcrew džinsų dydį - 27 su 93 cm klubais smile.gif
Patys džinsiukai tikrai faini. Aišku, geriau būčiau pagavus šviesius, bet tikrai sunešiosiu ir šiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 06 vasario 2014 - 11:38
QUOTE(Perfecta @ 2014 02 06, 11:37)
Gavau  blush2.gif
Pamiršau parašyti atsiliepimą.
Šie?

https://www.jcrew.co...FromSearch=true

Ėmiau savo įprastą Jcrew džinsų dydį - 27 su 93 cm klubais  smile.gif
Patys džinsiukai tikrai faini. Aišku, geriau būčiau pagavus šviesius, bet tikrai sunešiosiu ir šiuos  smile.gif

Sitie. biggrin.gif
As su 93cm uzsisakiau 26 dydi. doh.gif Yra sansu itilpt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2014 02 06, 08:43)
Nora balerinu

7,5 lygiai 24 cm... g.gif

Jus is vidaus matuojat ar isorini vidpadi?

Vidpadį matuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 02 06, 10:41)
tai as ir isskalbiau skalbykleje vilnos rezimu 15 laipsniu temp, be grezimo ax.gif Isgreziau rankomis, pakraciau, padejau ant ranksluoscio, paglosciau, bet vistiek neatrodo tvarkingai graziai, o kazkiek pasilamdes....

Gal kad gręžiate rankomis, todėl ir neatrodo gražiai.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 06, 13:41)
Sitie.  biggrin.gif
As su 93cm uzsisakiau 26 dydi.  doh.gif Yra sansu itilpt?  blush2.gif

Manau, šansų yra mirksiukas.gif ,kadangi šieki tiek tempiasi - cotton with a hint of stretch.
Atsakyti