Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 01 27, 11:50)

o galioja viskam, ir sale prekem?
Junkitės prie carters, yra kodas nuo 40 baksų duoda  -20

clearancui lyg negalioja kodukas....
Atsakyti
Pizamoms is Carters, kuriu kainos galas .99 nuolaida NETAIKOMA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 01 27, 12:26)
Pizamoms  is Carters, kuriu kainos galas .99  nuolaida NETAIKOMA    smile.gif

o kurios po 12 dol? Kaip pasitikrinti?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 01 27, 11:43)
nesuprantu tokiu pizamu didesniems vaikams, mano dukra ne uz ka nesidetu biggrin.gif jei is viso tik sukneles-pizamos.... doh.gif

Mano vaikas irgi su tokia miega. cool.gif O dar turim tokią, kuri tamsoj šviečia. bigsmile.gif bigsmile.gif Tai jau kiek ispūdžio mažajam. Ir man gerai, iš kart matai užsiklojęs ar ne.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 01 27, 11:10)
maniskei tai nepatinka, "is bedos" kartais rengiasi. Bet as uzsimaniau sau tokio blush2.gif, ir... g r a i t... bigsmile.gif - neturit kuri "uzsispaudusios, perpirkciau  mirksiukas.gif. Arba, kur suaugusioms tokio kombio-pižamos dairytis? g.gif.

Čia biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas pakomentuosit,ar šie geri rūbai?Noriu vyrui medžiotojui nupirkt,neprakaituos su tokiu?
http://www.sierratra...or-men~p~6098h/
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 01 27, 11:46)

man NAKČIAI reik, o ne tūsinimuisi ir ne už 200 Lt doh.gif.
nu bet užsimaniau kaip š..t blush2.gif bigsmile.gif. Knisiuos per SM pardavimus tongue.gif.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 01 27, 11:43)
nesuprantu tokiu pizamu didesniems vaikams, mano dukra ne uz ka nesidetu biggrin.gif jei is viso tik sukneles-pizamos.... doh.gif

A jus pameginkite 4u.gif Mano vaiku tiek mergaites tiek berniuko megsamiausios, o imu visada vientisas su koju galiukais tai breidis su ragais, tai peledziuke su ausimis ir jie 3d na iskile, tai dedasi apsipaenkine ir varineja savaitgaliais dar puse dienos su tokiom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 01 27, 13:29)
o kurios po 12 dol? Kaip pasitikrinti?

CART20 krepselyje susiveskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 01 27, 12:23)
tik galvoju gal vistik medvilninę geriau imti? Su flysu gali prakaituoti  g.gif Jei dabar ūgis apie 96-98 cm, kokį dydį pižamytės imti?

As buvau labai ilgai pries flees, bet kai pradejo nusispardyt koldras ir miegot lediniai surizikavau paiimt fless vientisas, tai jeegaaa dabar kad ir nusikloja, man ramu, kad nesusala, nes jei tokia uzdesi ir dar uzklosi iki galvos vaika aisku prakaituos, jos skirtos kas saltmiriai, ir kas miega nusiklove ir megsta ryte palakstyt kol tevai miega, o jiem ramu kad ne basi laksto 4u.gif Jos is vidaus toks trikotaziukas padarytas o is lauko flees 4u.gif

Visada taip perku, mergina mano 102 tai 4T siuo metu kaip tik, nors dejau pernai ta pacia buvo laisvesne, bet gadangi ant kulniuko yra gumyte tai nesmunka, o kai vaikas vartosi tai jam dar patogiau.

Mano berniukas 5 metu ir tokais dievina, tik va 5T jau ant ribos, o is dickiu skyriaus zenkliai brangiau tokios verysad.gif

O js imkite 3T manau jei tik tik, o jei su rezervu tada 4T 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 sausio 2014 - 12:00
Ir CARTERS nebesiuskite, ju puslapis pakeistas ir tik Taure gali imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 01 27, 11:54)

Kokia buvo siu batu kaina $ kokie faini bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti